שרשור רעיונות

Big Red

New member
הקשיבו הקשיבו !

במסגרת שבוע הגברת המודעות לקהילת שוחרי הסלסה והחוויה לטינית בכלל , עלה רעיון לראשי - ברצוני להציף את מערכות שירות הלקוחות של חברת הלווין ייס ( חברות כבלים יתקבלו בברכה גם כן) ולדרוש מהם להקדיש סופ"ש אחד לסרטי הריקוד האולטימטיביים ( סלסה, למבדה, ריקוד אסור ואפילו כל הריקוד מושחת למיניהם) , סרטי תעודה על המוזיקה הקובנית ( כן ! רוצה בואנה ויסטה סושאל קלאב , שוב!) ובכלל כל דבר שיגביר את הנכונות של האוכלוסיה שלנו לתרום ולתמוך בקהילה ! הערות, הצעות (ו..תרומות כספיות *_*) יתקבלו בברכה.

../images/Emo62.gifשרשור רעיונות../images/Emo62.gif

השרשור הזה נועד לכל מי שיש רעיון לפורום. אם יש לכם הצעות, רעיונות לפורום או בכלל דברים שקשורים לנושא, אם אתם רוצים לפתוח פינה וכל הדברים האילו.. זה המקום! אז קדימה אנשים.. תתחילו לשרשר
אני כבר מתחיל: יש לי שתי שרעיונות
(לבינתיים) 1. בא לכם לפתוח פינה חודשית בשם: חווית החודש שהפינה הזאת תהיה בכל סוף חודש ובה אתם אמורים לכתוב את חווית החודש שלכם.. ורצוי שזה יהיה קשור לסלסה! אבל אם אין משהו מיוחד אז אפשר גם משהו שלא קשור לסלסה
לפי דעתי זה אחלה רעיון
מה דעתכם
2.והרעיון השני ברח לי מהראש..
כשאני אזכר אני ארשום...

reina1

New member
ירושלמים עצומה למען "מוסיקה לוקה"..

אוקיי ירושלמים מי שמקשיב יודע שיש תכנית ברדיו ירושלים (101 FM) שנקראת מוזיקה לוקה, כל יום שישי מ-7 עד-8 בערב. שעה אחת בשבוע זה פשוט לא מספיק! אני רוצה להתחיל עצומה של הסלסרוס מירושלים להרחיב את מוסיקה לוקה משעה לשעתיים. מי מצטרף אלי?

למעלה