תאורה

רליקה

New member
../images/Emo62.gifתאורה

מהי התאורה הנכונה למראה ארוכה לחדר שינה? התקרה גבוהה מאוד כך במנורת הלוגן ( כלפי מעלה) כל האור "הולך לאיבוד" מאידך מנורה הפונה קדימה - מסנוורת את המסתכל במראה. בלתי אפשרי לבחור בחנות כי אין שום אפשרות לבחון את עוצמת התאורה. אבקש עזרה של איש מקצוע. תודה

uvls

New member
אור

תאורה למראה צריכה לשטוף את המתבונן בה, מבלי לסנוור אותו חלילה ומבלי להשתקף בה. הדוגמא הקלאסית היא מראת חדר איפור, המוקפת בנורות ליבון, שאינן משתקפות בה. בדומה את יכולה להתקין נורות על הקיר, בתוך קרניז עליון או מסגרת היקפית, אם ישנה. לא הייתי משתמש ב-PL, שכן האור שלה אינו מחמיא, אבל אם אינך חוששת ממבט היפר ריאליסטי במראה אז בבקשה.

רליקה

New member
תאורה

ממש תודה אבל בעצם אני מחפשת משהוא מוכן ולא יקר.האם תוכל להמליץ לי על דגמים/צורות/סוגי נורות כדי שאוכל לבצע קניה נכונה באחת החנויות הלא מאוד יקרות??

uvls

New member
קצת באיחור

גוף תאורה צמוד קיר, לתלייה מעל המראה או מצדדיה. הקפידי על תאורה שוטפת ולא ממוקדת, וכמו כן על כזו שלא תהיה ישירה, על מנת שלא לסנוור - מנורה המופנית לקיר ושוטפת באור חוזר, כזו המחופה בזכוכית חלבית וכו'. אם המראה ארוכה, כנראה שיתאימו לה גופים מאורכים - או אחד מעליה (אפקי), או שניים מצידיה (אנכיים). או גם וגם. אבל קשה להמליץ על עיוור...מה לעשות.

למעלה