אני צריכה עידוד

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אני צריכה עידוד ../images/Emo10.gif

ההורים שלי גרושים יש לציים ואמא שלי נמצאת עכשיו בחו"ל. יש טיול לטבריה לשלושה ימים עוד שבוע וזה עולה 300 שקל וצריך לשלם מחר. התקשרתי לאבא שלי שישלם כי אמא שלי לא בארץ- והוא לא רוצה! ד"א הוא מיליונר. לא אכפת לו אם אני יצא או לא אפילו שהוא יודע שאני מתכננת את זה כבר משנה שעברה. אני בעד לא לדבר איתו יותר. מה אתם מציעים לי לעשות?

faith2

New member
אממ....

אמא מוכנה לשלם? כי אם כן, תגידי לו שזאת רק הלוואה, וברגע שאמא שלך תחזור הוא תחזיר לו!

עינת

New member
לא נעים המצב הזה

בו את נמצאת .ובכל זאת שואלת כמו שותפתי, מה עמדתה של אמך לגבי הטיול? אם היא חיובית תוכלי ללוות את הכסף ולהחזירו כשאמך תשוב לארץ. אגב , היא לא השאירה ל כסף? לגבי לדבר או לא לדבר עם אביך , אני בדעה שאל לך לנתק קשר איתו , אמנם נראה כאילו תענישי אותו אבל בסופו של עניין העונש יהיה שלך. ילד זקוק להוריו (לשניהם) בכל גיל ובכל עת.תוכלי לשוחח איתו ולהסביר לו כמה פגע בך אך בין זה ובין ניתוק קשר המרחק רב...

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אמממ ../images/Emo36.gif

אמא שלי השאירה לי כסף אבל לא לטיול כי חשבתי שהיא תספיק לחזור ולשלם.. ואמא שלי תעדיף לשלם בעצמה ולא להחזיר לאבא שלי כסף כי הוא תמיד עושה בעיות כאלה ולא משלם על כלום בשבילי ואצלי זה העיקרון והקמצנות שלו. אני לא יכולה לדבר איתו בכלל וזה פסדר הוא לא חסר לי... אני לא בקשר טוב איתו בכלל ואני גם לא מעוניינת כי הוא סתם.. אז כמה שאני יגיד לו איך אני מרגישה זה לא יזיז, מה גם שאני לא מתכוונת לעשות את זה. הוא לא רוצה לקחת אחריות על הבת שלו, אז שיתרגל שלא תהיה לו בת מעכשיו.

למעלה