הוידאו צ'ט עם קרן ב לכל מי שפספס ולמי שרוצה לראות שוב.. עכשיו אפשר.. הוידאו צ'ט מאתמול עם קרן...
ט טל ליהיא New member 20/7/06 #1 ../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifהוידאו צ'ט עם קרן ב../images/Emo43.gif לכל מי שפספס ולמי שרוצה לראות שוב.. עכשיו אפשר.. הוידאו צ'ט מאתמול עם קרן...
../images/Emo62.gif../images/Emo41.gifהוידאו צ'ט עם קרן ב../images/Emo43.gif לכל מי שפספס ולמי שרוצה לראות שוב.. עכשיו אפשר.. הוידאו צ'ט מאתמול עם קרן...
ע עדי C New member 20/7/06 #2 תנקס טל ליהיא../images/Emo70.gif בטח יותר מאוחר אני אכנס לראות קטעים... היה מצחיק
מ מתה על קובנה New member 20/7/06 #5 חחח כמה שטויות בצ'אט אחד חחחחחח שוברת שיאים זאתי . והלו הלו מי הרשה לה לקרוא לקובנה "הלחם של התימנים", אשכנזים ..(או מה שהיא לא תהיה) הורסים הכל ....... לחם,באמת ..היא קוראת לקובנה לחם לא סולחת לה.
חחח כמה שטויות בצ'אט אחד חחחחחח שוברת שיאים זאתי . והלו הלו מי הרשה לה לקרוא לקובנה "הלחם של התימנים", אשכנזים ..(או מה שהיא לא תהיה) הורסים הכל ....... לחם,באמת ..היא קוראת לקובנה לחם לא סולחת לה.
ט טל ליהיא New member 20/7/06 #11 ביום שני הבא צ''ט בYNET ב-17:00 אל תשכחו.. כמובן שאני אזכיר לכם עוד הרבה פעמים...חחח
H hilali1 New member 21/7/06 #18 תודה. מירון אגר שמראיין אותה הלחין עם איה כורם את "פגישה". רינת ואני עלינו על זה היום - כל אחת בנפרד...
תודה. מירון אגר שמראיין אותה הלחין עם איה כורם את "פגישה". רינת ואני עלינו על זה היום - כל אחת בנפרד...
R Rachel47 New member 21/7/06 #19 חחח אני בשוק ששמת את../images/Emo15.gif התמונה הזאת כאילו..נו מוזר עוד מעט אני נכנסת לראות את זה ואז אני אסכם כמו שצריך
חחח אני בשוק ששמת את../images/Emo15.gif התמונה הזאת כאילו..נו מוזר עוד מעט אני נכנסת לראות את זה ואז אני אסכם כמו שצריך
H H e L L L L L L o O New member 21/7/06 #20 איזה זנות היא לא ענתה על השאלה שלי!! כאילו זה לגיטימי לחלוטין לענות על שאלה בנושא שיר הנושא בדיסק שלמטרת מכירתו היא התארחה??
איזה זנות היא לא ענתה על השאלה שלי!! כאילו זה לגיטימי לחלוטין לענות על שאלה בנושא שיר הנושא בדיסק שלמטרת מכירתו היא התארחה??