דפש מוד ביטלו

../images/Emo62.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gifדפש מוד ביטלו../images/Emo62.gif

לא שתכננתי ללכת.. כי אין לי 350 ש"ח מיותרים.. אבל כמעט כל החברים שלי קנו כרטיסים לזה... טוב, לי זה נראה היה די ברור שהם לא יבואו לפה אחרי "סברה ושתילה2"... לפחות להם היתה סיבה.. לקלי קלארקסון לא!!!!!! (עדיין מוחה)

חחח מה קשור אנטישמים

פשוט מפחדים וזאת זכותם... זאת לא המדינה שלהם שהם חייבים להיות פה.. כולה הופעה וכמה ג'ובות...

לא חשבתי שהם שיבואו../images/Emo67.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אתמול בערב אמרתי לאמא שלי "תראי שמחר בבוקר מישהו יהיה "חולה" כדי לא לבוא"

Rachel47

New member
דיייייייייייייי../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

(לא שאכפת לי) וואיי אתמול אני ורינת דיברנו על ההופעה אוי ואחרי שהם הצהירו שהם לא מתכוונים לבטל בגלל המצב איזה זונות

I מ י ר ב I

New member
זה היה כ"כ צפוי אבל...

למה הם מתחו אותנו כ"כ הרבה זמן? אנשים התכוננו והתחילו לבנות במה,היו מודיעים קודם. זה הקטע הכי מעצבן!!!

Rachel47

New member
מה זה התחילו../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לפני יומיים שמעתי ברדיו שהשדרנית אמרה שהם לא ביטלו והצהירו שהם לא מבטלים עד שלא נופל טיל על הבמה...שאגב כבר עומדת ומוכנה..מאמי..יש במה כבר..מוכנה..מחכה..לא התחילו..סיימו כל כך שמחתי לשמוע את זה אנשים קנו כרטיסים בכ"כ הרבה כסף והם ככה מבטיחים לבוא וגם אח"כ הראו בחדשות (למה אני רואה חדשות
) שעשו מסיבת עיתונאים עם שוקי וויס..והוא העלה את המנהל של הלהקה על הקו והם דיברו ושאלו שאלות והוא אמר שהם לא מבטלים בשום פני ואופן והם בטוח באים ובא גם מהמשטרה והסבירו על האבטחה הכבדה שתהיה במקום אויי אני עצבנית על זה..ברצינות..

הטכנאים שלהם לא הסכימו לבוא

ומה שהבנתי לא מפחד אלא כמחאה על ההרג שלנו בלבנון...

Rachel47

New member
אויי בחיייייייאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אז תפטרו אותם ותביאו טכנאים אחרים

זה לא כזה פשוט

זה צוות קבוע שעובד איתם ואי אפשר פתאום ללמד אנשים אחרים את כל העבודה... אבל שוב יכול להיות שהיה נח להפיל את זה על הטכנאים כשהם בעצם לא רצו לבוא, אי אפשר לדעת כמו שלעולם לא נדע אם לקלי קלארקסון באמת היתה איזה בעיה בגרון

Rachel47

New member
אני מאמינה לה..../images/Emo15.gif

בכל
י ואני אומרת לך שהייתה לה בעיה בגרון אמנם בתקופה ההיא היא עשתה עוד כמה דברים נורא מוזרים אבל כן..היא הייתה חולה זה לא אומר שאני שוכחת מה היה אז ובאיזה דיכאון הייתי כשהיא ביטלה אבל דפש כבר היינו ממש מוכנים לביטול.. כבר עם היד על הכפתור של הפרומואים "המופע בוטל" אנשים כבר הכינו את הטוקבקים- "כולם אנטישמים" ואז הם הבטיחו שהם לא מבטלים אז פתאום לבטל זה הרבה יותר גרוע ממה שקלי עשתה

razpg

New member
איזה לא בסדר הם!

אתמול ראיתי פירסומות בטלוויזיה על ההופעה שלהם ואמרתי לעצמי ``שרק בגלל שהם לא ביטלו צריך ללכת להופעה שלהם`` והיום אני שומע שהם ביטלו! ממש מניאקים!!! לפחות שהיו מודיעים שהם מבטלים לפני שבועיים כשהתחילה המלחמה ולא יומיים לפני ההופעה! לי כבר יש סטטיסטיקה כל האומנים השווים מחו``ל באים רק אם המטרה שלהם זה ``שלום`` ברגע שהם סתם באים לארץ כחלק מהסיבוב הופעות שלהם הם לא יבואו! (חוץ מהבלאק אייד פיז, שעליהם אין לי סטטיסטיקה. הם ממש חמודים..)

Rachel47

New member
הם אכן חמודים../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

וכל כך מסוממים שאין להם כוח להתעסק בשטויות האלה
מצד שני הם מטיפים המון לשלום ואהבה הם כאלה..בוב מארלי פאנק כזה

Liquid Dreams

New member
דאא ברור שהם חמודים!

וויל
טאבו
אפל
פרגי
באפ
!!!!!!!! פאמפ איט [לאודר!] פאמפט איט [לאודר!] !!! בלאק אייד פיז רולזז!!!

razpg

New member
חחח...

ההופעה היתה פשוט מדליקה! נהנתי מכל רגע! (חחח.. מצחיק שאני מעלה עכשיו את הדיון אחרי שעברו כ``כ הרבה חודשים.)

Rachel47

New member
"תעשו רעעעעש../images/Emo70.gif"../images/Emo15.gif

"יזראל...סבבעעעע" "וואט יו גונה דו וויט אול דאט חומוס..אול דאט חומוס פור יור חלה"

Liquid Dreams

New member
XD "הבה נגילה הבה נגילה"!! XD

זה היה כזה ענק.. אני בחיים לא אשכח את זה>< גוטוהל דפש מוד, רק בלאק אייד פיז בשבילי

למעלה