שלום!

mishmash2

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo95.gif שלום!

שלום אני חדשה בפורום ואני לא אמא אלה ילדה... רציתי לשאול הורים לילדים צימוחניים האם קשה לכם עם זה? מה אתם מרגישים? פעם עשיתם 'דווקא' לילדים שלכם בקשר לצימחונות? פעם הראתם להם בשר בכוונה? פעם ניסיתם לשכנעה אותם לאכול בשר? **דעתי** אני חושבת שכדאי לתת לילדים ליהיות צימחוניים... זו מדינה חופשית לא? :) אם זה מה שהם בחרו הם יודעים שזה מה שהם רוצים בחיים ומה שהם יודעים זה שהם לא רוצים לאכול בשר כי המחשבה של לאכול חיה גורמת להם לתחושה לא טובה או לחילופין הם יותר מדי קשורים לחיות ולא חושבים ולא מעלים בדעתם לאכול בשר. זהו:) מקווה שתגיבו!

ThE uVa

New member
אני אומנם לא הורה,

אבל אני צמחונית, ויש לי הורים, ככה שאני יודעת בערך איך זה. אצלנו, לפחות, אף אחד מעולם לא ניסה לשכנע אותי לאכול בשר [חוץ מסבתא ודודה אחת], אבל ההורים שלי בסדר גמור עם זה ואני לא חושבת שזה מפריע להם בכלל.

ofra176

New member
אני אמא לצמחוני...

ואני יכולה לומר שזה לא קל, מכיוון שכל סגנון הבישול בבית משתנה. אני משתדלת לצמצם את הבאלגן ולהכין במקביל שני סירים, למשל בולונז רגיל וצמחוני, ואז הספגטי משותף וכד'. אנחנו גם משתמשים הרבה במוצרים מוכנים של תחליפי בשר. אבל הרבה מהכיף של הכנת ארוחות השתבש. לעומת זאת, אני מאוד מכבדת את עמדתו, ולא מעלה בדעתי לשכנע אותו לאכול בשר. זה גיל שבו אתם מפתחים עמדות וערכים אישיים, ועדיף אוהבי חיות על אוהבי צרות.... ופעם בשנה בדיקת דם.. חשוב מאוד!

למעלה