Prophets News

../images/Emo62.gifProphets News../images/Emo142.gif

פעם ראשונה בפורום
"Everyday Combat" ייצא כסינגל הורדות בלבד אוקסלוסיבי ל-iTunes ב-21.8. מי שיוריד אותו יקבל יחד איתו הופעה חיה של 4AM Forever מהסקאלה.
מגה לולז סטריט טים ? בפורום המעריצים של לוסטפרופטס רוצים שכל מדינה שיש אצלה מעריצי לוסטפרופטס, תקים מין "אגודה" של מעריצי לוסטפרופטס. פרטים בהמשך.
איאן מכנה את האלבום החדש נוטה יותר לכיוון הארדקור ולכיוון של מטאליקה, אבל יש בו יציאות כמו של ארקטיק מנקיז. גם האלבום החדש, עם כל הכבדות שלו, יכלול בלדה.
לוסטפרופטס יהיו האורחים המיוחדים בפסטיבל פוג'י.
סולן הוויט סטריפס, ג'ק וויט, יגיע לעבוד בעוד כשבוע על שיר באלבום עם הלהקה.
לוסטפרופטס בישראל
כל מי שרוצה, הגיע הזמן. כל מי שרוצה להכין לאחד מחברי הלהקה ציור, או כל דבר אחר, תוכלו למסור את זה לי במפגש שיתקיים באוגוסט. אני יעביר את הדברים אישית ללהקה בהופעה שאני אהיה בה.
שימו לב
בקרוב תוקם עצומה באינטרנט שתצתרכו לחתום עליה. יהיה עליכם לחתום ולפרסם, זה הכל. אני יתן ללהקה לינק לעצומה. יום טוב

odemn

New member
יש מצב שהם מופיעים בארה"ב בחודשים הקרובים?

אני טסה לארה"ב עוד כמה ימים לחודש ואני מחפשת מלא הופעות שלהם ואני רואה שיש רק בבריטניה, אבל שמעתי ברדיו שאיאן אמר שהם יהיו עד נובמבר בארה"ב ואני חייבת לדעת אם הם מופיעים, יודעים משהו?=\

odemn

New member
תיארתי לעצמי..

אבל הייתה לי תקווה): יאללה שיופיעו כבר במקומות אחרים חוץ מבריטניה ויפן]:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הם בארה"ב כי הם מקליטים אלבום..

אולי יש מצב הם יצאו לאיזה הופעה שם חחח מקווה בשבילך :]

oshriti123

New member
או שתפגשי אותם ברחוב P:

מי יודע, היו כבר מקרים כאלה אני מניחה

odemn

New member
יואו הלואי..

נכנסתי לאתר שיודיעו לי אם יהיו הופעות פתאומיות.. ואם לא אולי אני אראה אותם ברחוב או משהו, אני מטיילית בכל ארה"ב P:

bloody marey

New member
אתה יודע איך הבהלת אותי

עם הלוסטפרופטס בישראל!?! אל תעשה את זה בחיים שלך ;; אני יקבל דום לב במקום
תודה על החדשות :)

oshriti123

New member
ג'ק וויט?!!!?!?

מגניב |: איך הם הגיעו אליו בכלל? הבנאדם אגדה.. והוא מוכשר בטירוף.. יש למה לחכות D: תודה על החדשות!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תודה על החדשות :]

אפשר גם להעביר לינק לטאו משהו..[ככה קוראים לה??] מפורום MTV2 שבקשר עם אחד המפיקים שלהם וחבר טוב של המפיק הנוכחי שלהם.

למעלה