חמודה

New member
../images/Emo62.gif

"...מה...את רוצה להתכרבל?..." וכניראה שלעולם לא אדע למה התכוונת. כי באותו רגע כל מה שהצלחתי לשמוע זה לא את השאלה - אלא את הציניות, את המחשבה שרצה לך בראש: הרגע שכבנו - הצעה מינימלית...אני אציע לה את זה בתקווה שהיא לא תרצה... ואני רציתי. אויי כמה שרציתי את החום שלך אחרי. אבל עניתי "לא", ורק עכשיו, כמעט ארבעה חודשים אחרי מתחילה לחלחל בי המחשבה - אולי לא הייתה כאן ציניות?, אולי היית כנה לחלוטין? - ואני עם החוסר אמון המטורף הזה הרסתי את זה. ה"אולי" הורג אותי. אז אני לא פשוט לא חושבת...סגרתי את זה בראש כקטע קצר שלא היה יכול להתפתח... ואני יודעת שאם אני אתן ל"אולי" אחד קטן לחלחל אני לא אסלח לעצמי. "תראי...אני הממ...חושב שזה לא ילך, זה לא מתקדם ו...ממש היה כיף אבל...זה פשוט לא הולך..." ואותי לימדו לשחק....תשתדלי לא להגיד את האמת. האמת שלך לא עושה טוב לאף אחד, תשמרי אותה לעצמך...ואני - הפנמתי חלקים מסויימים. מטומטמת.

Remedy Lane 9

New member
....

ההודעה שלך עשתה לי הרבה לחשוב. אחריה מצאתי את עצמי מחפשת בשיורנט שיר, כי הייתי בטוחה שיש אח כזה שהתנגן לי בראשמ שום מה, על "אולי", או "ספק" (לא מצאתי). ואז בלילה, היה בנקרה את RUN לולה RUN, שזה הכי סרט "מה היה קורה אם" בעולם, וחשבתי איך מצאתי את ה"שיר" שחיפשתי מקודם לשים לך בתגובה. ספק זה הכי נורא לדעתי. בעיקר כשוהא חוזר אלינו בזמנים שבהם אנחנו נשארים רק איתו, בזמנים שכביכול אי אפשר לשנות את מה שהיה ונשארים רק עם שאלות שאלות, שבעצם אפחד כבר לא יענה לנו עליהם. הכי הייתי רוצה להגיד לך, שמה שהיה היה כבר, אבל אני יודעת מעצמי שזה לא כזה פשוט. ה"אולי" הקטן כן חלחל, לפי מה שכתבת... ואולי זו הכמיהה למישהו שיהיה עכשיו, שיסכים להתכרבל, להיות יותר ממה שההוא היה? אולי את יכולה לקחת את מה שקרה איתו ולחשוב על הלאה, על להקשיב לצד שמולך ולא לקבור את עצמך בספקות שיש לך כלפי עצמך.. והסוף של ההודעה שלך בעצם הכי משתק את עצמך לא? זה צבט קצת האמת, "האמת שלך לא עושה טוב לאף אחד"-- זה אפפעם לא נכון, גם אם אנחנו בוחרים הכי להקטין את עצמנו בעולם. האמת שלך עושה לך לא טוב כשאת שומרת אותה אצלך. ואת לא מטומטמת, לא מאיך שזה מצטייר מפה. ואני לא מאמינה שבכלל.

למעלה