אמנות רבותיי,אמנות

danduuu

New member
../images/Emo63.gifאמנות רבותיי,אמנות../images/Emo63.gif

בפינה זו יוצגו שירים/קטעי נגינה ושירה/סיפורים/ציורים וכו' של חברי הפורום. כדי להעלות יצירות לפינה תצרו איתי קשר במסנג'ר [email protected] ובאיסיקיו 345923467 או אפילו במסרים למי שיותר נוח השבוע כוכב הפינה הוא עידן (Blade Of Fire) עם סיפור קצר שהוא כתב שאני אישית נורא אהבתי! http://img2.tapuz.co.il/CommunaFiles/7311402.doc ותתחילו להגיב קצת יותר כשהיצירות שלכם יהיו כאן גם אתם תרצו תגובות ואם יש לכם שיר או משהו שאתם רוצים להוסיף אתם יכולים להוסיף אותם גם בלי לשלוח לי עכשיו אבל רק בפינה ולא מחוצה לה

milkshakit

New member
וואו ../images/Emo189.gif

ממש אהבתי עידן
וכל מה שכתוב שם כל כך נכון! אבל לפחות בסוף יש אור בקצה המנהרה :$

Blade Of Fire

New member
לא בדיוק אור../images/Emo3.gif

כלומר, כן אור... אבל האור הזה שמספרים שרואים כשמתים
ואני שמח שאהבת:)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif וואו.

עידן, זה כ"כ יפה
. ההתחלה של הקטע מזכירה לי שיר שכתבתי, שמתחיל כמעט באותן מילים [
]. יש רק קטע אחד שצורם לי בעין: "אך לאט לאט אתה רואה שזה עוזר... החושך נעלם!" הסימן קריאה בסוף פשוט מפריע נורא :$ הוא לא שייך כזה :$ אממ בא לך לספר קצת רקע על הקטע הזה? כאילו למה/על מי/על מה/מתי כתבת אותו וכאלה.

Blade Of Fire

New member
מלען האמת?

עד כמה שזה הזוי,אני נכנס לעיתים נדירות לדכאון והקטע הזה הוא ממש לא היה באחד מהרגעים האלו. פשוט... אני לא יכול להסביר.. אבל זה ההשראה שיצאה... וזהו:) ואני שמח שאהבת:)

../images/Emo210.gifאתה כבר יודע

מה אני חושבת על היצירות שלך
... פשוט סיפור מדהים
*מחיאות כפייםXD*

Tashkin

New member
:(:( פאק!

זה מוריד לי את הקובץ מבולגן ואני לא יכולה ליקרוא!!!!!!!!

Blade Of Fire

New member
במיוחד בשבילך-בהודעה:)

שחור. זה תמיד שחור. הנשמה, החיים... המוות. שחור שתוקף אותך מכל מקום. אתה מנסה כל הזמן להדוף אותו, להתעלם ממנו, לקחת אותו ולדחוף אותו לאיזו פינה נשכחת בנפשך. אך הוא לעולם לא יפסיק. הוא רק ימשיך לתקוף. יתקוף עד שלא תוכל יותר. עד שתבין שלקבל אותו יהיה הרבה יותר פשוט, הרבה יותר קל. ואז אתה נותן לו להיכנס לתוכך. הוא משחית אותך, העיניים כבר לא רואות כמו שצריך, המוח לא משתף פעולה. החיים והנשמה מתמלאים באפילה. אתה מנסה להוציא אותו, החתכים נהיים עמוקים, אך כל מה שיוצא נכנס שוב-אך הפעם עם חרטה, עם חשכה נוספת. אתה מנסה שוב ושוב,לא נותן לחתכים להסגר, הכאב זורם במורד היד, אך העצב כבר עמוק בתוך הורידים, עמוק בתוכך. אין לאן לברוח. קיבלת את החשכה ואין דרך חזרה. טעות חייך. חייך הקצרים. אילו רק היית ממשיך להשיב מלחמה, אילו רק לא נכנעת לאופל, אילו רק היית הזדמנות נוספת... אילו רק... הכעס והכאב והעצב והחושך ממשיכים לזרום, אך לאט לאט אתה רואה שזה עוזר... החושך נעלם! במקומו אור נעים, אור שמסתובב סביבך וסוחף אותך, מלטף אותך... "אלוהי הוא רועי... כי אם אלך בגיא צלמוות, לא אדע פחד, כי אתה עמדי... אפר לאפר עפר לעפר...."

Tashkin

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני חייבת לציין שזה פשוט מדהים!!!!!!!!! כישרוני חבלז, ממש ממש ממש טופ, זה ממש נשמע כיאילו אתה חוויתה, חווה את זה, פשוט מדהים!

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifאוף ../images/Emo4.gif זו כבר

לא פינת הסגידה האישית שלי
סתם סתם עידן שלי!! אני מכירה את זה
וכמו שאמרתי- זה ממש ממש יפה
אפל כמו כולנו

danduuu

New member
הפינה רשמית עכשיו תהיה מוקדשת כל

שבוע לקשת אישתי! פינת הסגידה לקשת..צריכים לפתוח פינה כזאת באמת!

למעלה