בהצלחה לכולם מחר!!!

../images/Emo63.gifבהצלחה לכולם מחר!!!../images/Emo63.gif../images/Emo32.gif

לכל מי שחוזר מחר ללימודים! בהצלחה לכולכם, באמת, בית ספר זה כיף, אבל רק בדיעבד כשמסיימים את המסגרת הזאת. זה בדיוק לפני הצבא וכל הלחץ של מה אני אעשה עם החיים שלי אחר כך. הייתי רוצה לעשות שרשור קטן של אופטופיק! תכתבו מה שבא לכם! חוויות מהיום הראשון, הודעות ייאוש על בואה של שנת הלימודים החדשה וסתם.. הרבה זמן לא היו לנו אופטופיקים ואני חושבת שזה בריא, ככה נכיר אחד את השני

30stm boo

New member
תודה רבה!!D:

היום הראשון היה מעולה!:) מקווה לימים אפילו טובים יותר ~ (;

I AM7

New member
../images/Emo240.gifיאיאיאי , היה מדהים היום בכיתה

א'. סתם.
איזה באסה שאין בית ספר.. מרגישה גדולה כזו וזה לא מרגיש לי טוב.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

וף יש לי בי"ס מפגר ! הוסיפו לנו 2 חוקים היום: 1. אסור להביא פלאפון לבית הספר! אסור לשמוע מוזיקה\ לדבר\ אם את מביאה הוא בתיק כבוי! אם אחד המורים רואה את הפלאפון הוא לוקח אותו !!! WTF ?! 2. בשיעור ספורט צריך לבוא עם חולצה כחולה! לא רק שאין לי חולצה כחולה לבי"ס בחיים לא לבשתי חולצה כחולה>< אוף! והמערכת ממש מבאסת.. בקיצור הכל לא טוב חוץ ממשהו אחד :]

30STMrock

New member
הכל הייה טוב חוץ מ...

זה שגיליתי שכל החברות שלי מעשנות וחלק גדול מהם אפילו מעשן סמים (לא יאומן מבנות כאלה חמודות זה מה שיצא) ובכלל אני רוצה שכל אחת תיזהר עם זה אתן יודעות זה יכול להגיעה למקרים יותר גרועים.... למשל כשמציאים לי לעשן אני אומרת שייש לי אסתמה (לא שייש לי אבל..) בקיצור שמרו על עצמכן =]

רעותוש02

New member
אני פשוט אומרת שזה דוחה נפש P:

ו"מציעה" [חופרת רצח] לחברים שלי שמעשנים להפסיק וכמה שזה לא בריא

רעותוש02

New member
תודה D: [באיחור כן] XD

אממ היה כיף לראות את כול החברות אחרי מלא זמן שלא! אבל הבצפר חפר לנו עד שהמוח שלא היה נמס ומת מייאוש XDD

A Modern Myth

New member
סוף סוף תפוז החליט להתחיל לעבוד במחשב שלי../images/Emo4.gif

וואו לא הייתי פה המון זמן... סוף סוף האתר עולה לי. בכל מקרה, היום הראשון... אחלה, היו כמה שינויים לגבי המתכונות וזה ממש ממש לא טוב אבל אני בטוחה שנעשה להם קצת רעש והם ילכו יותר לקראתנו. מערכת של 45 ש"ש וזה דיי סבבה, יחסית. אני לא רוצה לדעת אפילו איך תראה המערכת במרתונים
טוב אז אני הלכתי להתארגן, שיהיה יום טוב לכולן!

Pink Jellyfish

New member
בצפר זה לא כיף,ואני אשמח לסיים עם זה../images/Emo3.gif

+
היה חרא. כן,אני בהחלט בקטע של הודעות ייאוש על בואה של שנת הלימודים ועל כל דבר אחר בעצםXD יש לי הרגשה שזו תהיה שנה מייגעת.

ShAhArnavonXD

New member
אויייי

קודם כל..מה נשמע???? אמממ..בצפר?.. טוב אני עברתי בצפר וזה קשה...כרגע זאת התחלה קשה ואני מקווה שזה ימשיך למקום טוב... גם לחזור עכשיו למסגרת אחרי חודשיים חופש זה קשה אבל גם לזה נתרגל.. הכל עניין של זמן בהצלחה לכולנו

למעלה