בהצלחה לכל מי שחוזר מחר ללימודים

veredmp

New member
../images/Emo63.gif בהצלחה לכל מי שחוזר מחר ללימודים ../images/Emo63.gif

יש לנו בפורום תלמידים וגם כמה מורים. שיהיה לכם יום ראשון נפלא מחר

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo50.gif

נדמה לי שיש לנו רק מורה אחת ולא כמה
יש מישהו שעולה לי"ב? או שאני בשכבת התלמידים המבוגרת?

Crurifragium

New member
דווקא סביר שיש עוד מורה

אבל אולי היא פשוט קוראת בפורום ולא כותבת. לא ידוע בוודאות בינתיים, כמובן, אבל בהחלט סביר סטטיסטית.

Crurifragium

New member
בתכלס

יש הרבה קוראים בפורום, שאנחנו לא יודעים בוודאות מה הם עושים. לכן הסטטיסטיקה. טענה שיש יותר ממורה אחת לא ידועה לנו כנכונה ב100%. גם הטענה שאין יותר ממורה אחת לא ידועה כנכונה ב100%. אבל הסבירות שיש יותר ממורה אחת גבוהה מהסבירות שאין. מכאן שהטענה שיש מורות היא, בתוחלת, יותר נכונה מהטענה שאין מורות. כלומר, לטעון שורד, שאמרה שיש יותר ממורה אחת, היא "בכל זאת טועה" זאת טענה שבפרוש אינה נכונה. למעשה, אפילו אם אין יותר ממורה אחת, אתה לא יודע זאת בוודאות. לכן אתה לא יודע שהיא טועה, רק מניח את זה, ובניגוד לסבירות הסטטיסטית של המציאות. כך שלטעון שטענת ורד היא טעות, זאת בפרוש טעות. (לאור הסטטיסטיקה זה אכן אומר, במדה רבה, שלהגיד "יש רק מורה אחת" זה פחות טעות מלהגיד "זאת טעות שיש יותר ממורה אחת". הראשון הוא הנחה סטטיסטית לא מבוססת, אך אפשרית. השני מהווה כשל לוגי)

שאני אשים כל אחד בפינה עם הפנים לקיר?

או שאתן לכל אחד לכתוב 100 פעם על הלוח אני לא אריב ואתווכח ויכוחים ילדותיים על גבי פורום מירי ? או פתרון אחר להגיש לי מחר חיבור בנושא משעמםם שיכיל מינימום 1000 מילים?

Crurifragium

New member
../images/Emo6.gif

למרות שטכנית האחריות להחליט אם הוויכוח הזה כן או לא ילדותי מדי לפורום מירי שייך להנהלת הפורום, שלאור מעורבותה בוויכוח כנראה לא סוברת כך. חוץ מזה תזכרי שהחסרון בחיבורים ארוכים, ביחוד על נושא משעמם (שזה עניין של טעם, אבל אם את בוחרת אז לפחות אותך זה בטוח משעמם) הוא שאת גם אמורה לקרוא אתם. שווה לך הכאב והסבל לקרוא שני חיבורים בנושא משעמם באורך 1000 מילים, אחד של ורד ואחד של אביב? את בטוחה??

Crurifragium

New member
זה אפילו יותר גרוע

אין לך מושג מה שניהם מסוגלים לכתוב, ואת תתני לד' ככה לקרוא את זה? מסוכן...

Crurifragium

New member
בשבילך.

הם עשויים לכתוב דברים שיגרמו לד' המסכן כאבי ראש במקרה הטוב, או טראומות קשות לכל החיים במקרה הרע
. וזה גם רע לך, כי יותר קל לחיות עם אנשים כמה שהם סובלים מפחות טראומות. הם גם עשויים לכתוב דברים שמשליכים עלייך באופן מאוד רע, אבל לא לטעון במפורש שזה עליך. מה שעשוי לגרום לד' המסכן חשדות שהוא מגלה עליך דברים מאוד רעים שהוא לא ידע קודם, ולדרדר את כל מערכת היחסים. לא חבל? למה לאתגר אותם?

Crurifragium

New member
שלא לדבר על האופציה הכי גרועה

אחד/ת מהם יכול לכתוב חלק מהבדיחה הכי מצחיקה בעולם, והשני/ה את החלק השני.

Crurifragium

New member
זאת שאלה מכשילה? ../images/Emo3.gif

אני לא מצליח למצוא אפילו אחד על האינטרנט. ואפשר למצוא אנשים שאומרים כמעט כל שטות שהיא, מטורפת ככל שתהיה, בחיפוש קצר באינטרנט. כנראה שיש אמיתות שברורות לכולם, ואין חולקים עליהן.

למעלה