רונית גולן
New member
../images/Emo63.gifבוא נלמד איך להכין מעבר צבעים
לכבוד הפורום החדש, ולכל מי שעדיין לא התנסתה בטכניקה של מעבר צבעים, הנה הסבר מצולם. לפני הכל, הידעתם שהמינוח ל"מעבר צבעים" באנגלית הוא סקינר-בלנד?
Skinner Blend, על מה למה? על שמה של ג'ודית סקינר Judith Skinner
טוב, נתחיל יש כל מיני שיטות למעברי צבעים ולקבלת תוצאות שונות ומרהיבות, אבל... צריך להתחיל איפושהו.... הרעיון של מעבר צבעים הוא למעשה קבלת משטח עם מעבר צבעים מגוון אחד אל גוון אחר, כאשר במעבר עצמו נוצרים עוד גוונים, כתוצאה מהעירבוב. לכן, חשוב לקחת את זה בחשבון כאשר בוחרים 2 גוונים, כדי שלא יווצר גוון ביניים לא רצוי. מי שלא ממש בטוח "איזה גוון יווצר", אפשר לקחת שוונץ מכל צבע, לערבב אותו ולראות מה יצא, אם התוצאה אהובה עליכם. מן הסתם, מומלץ להשמש עם מכונת פסטה שמאוד מקלה על התהליך. אני מכינה את הסוג הזה – "מזוית אל זוית", בגלל אופן החיבור של שני המשולשים ליריעה אחת. בעיקרון, יש גם כל מיני שיטות להכין את המעבר הבסיסי – כך אני עושה אותו:
לכבוד הפורום החדש, ולכל מי שעדיין לא התנסתה בטכניקה של מעבר צבעים, הנה הסבר מצולם. לפני הכל, הידעתם שהמינוח ל"מעבר צבעים" באנגלית הוא סקינר-בלנד?