הילי ילדת ירח1
New member
../images/Emo63.gifבין השורות../images/Emo63.gif
אני מרגישה מספיק פתוחה אתכן כדי לספר לכן מה עובר עלי.... ובזמן האחרון עוברים עלי ימים לא ממש קלים, חוסר מוטיבציה או שזאת רק תקופה כזאת לא כל כך טובה...
אבל יש שיר אחד של נועם, שגיליתי מחדש לאחרונה ואני מאוד מאוד מתחברת אליו מכל הבחינות
אם זה מבחינת המילים הכואבות, או הלחן הדרמטי... ורציתי לפתוח שרשור עם קצת עומק בפורום, ושיר הזכירה לי את הפינה הזאת שקצת הזנחתי אותה, אז הנה היא חוזרת וב-ג-ד-ו-ל!! אז הפעם בפינתינו, "סיפור אהבה"... שמתי פה את המילים, וכמובן אל תשכחו לענות על השאלון הסופר מגניב בסוף!!
השלמתי עם זה שלא תחזרי בקרוב באמת מקווה שיהיה לך טוב תמצאי עבודה ואולי אהבה תחזרי לחיי השגרה שלך אני יודע שלא נתראה בקרוב לקחתי לך את כל המצב רוח הטוב הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות קיוויתי שלא הייתי טעות התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת ולא מצאת בי רע אהה.... אני יודע שלא נתראה בקרוב לקחתי לך את כל המצב רוח הטוב הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות שכחת אותי כאילו הייתי טעות התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת ולא מצאת בי רע אהה... התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת, ולא מצאת בי רע אהה.. אהה.... _________________________________________________________
האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי?
אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה?
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי...
איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה?
מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר?
ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה?
מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן מקווה שהחזרה שלכן לשגרה אחרי החגים תהיה קלה... אוהבת אתכן המון.
אני מרגישה מספיק פתוחה אתכן כדי לספר לכן מה עובר עלי.... ובזמן האחרון עוברים עלי ימים לא ממש קלים, חוסר מוטיבציה או שזאת רק תקופה כזאת לא כל כך טובה...