בין השורות

../images/Emo63.gifבין השורות../images/Emo63.gif

אני מרגישה מספיק פתוחה אתכן כדי לספר לכן מה עובר עלי.... ובזמן האחרון עוברים עלי ימים לא ממש קלים, חוסר מוטיבציה או שזאת רק תקופה כזאת לא כל כך טובה...
אבל יש שיר אחד של נועם, שגיליתי מחדש לאחרונה ואני מאוד מאוד מתחברת אליו מכל הבחינות
אם זה מבחינת המילים הכואבות, או הלחן הדרמטי... ורציתי לפתוח שרשור עם קצת עומק בפורום, ושיר הזכירה לי את הפינה הזאת שקצת הזנחתי אותה, אז הנה היא חוזרת וב-ג-ד-ו-ל!! אז הפעם בפינתינו, "סיפור אהבה"... שמתי פה את המילים, וכמובן אל תשכחו לענות על השאלון הסופר מגניב בסוף!!
השלמתי עם זה שלא תחזרי בקרוב באמת מקווה שיהיה לך טוב תמצאי עבודה ואולי אהבה תחזרי לחיי השגרה שלך אני יודע שלא נתראה בקרוב לקחתי לך את כל המצב רוח הטוב הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות קיוויתי שלא הייתי טעות התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת ולא מצאת בי רע אהה.... אני יודע שלא נתראה בקרוב לקחתי לך את כל המצב רוח הטוב הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות שכחת אותי כאילו הייתי טעות התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת ולא מצאת בי רע אהה... התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה היו שורות שגם הצלחתי להצחיק אותך נורא היו לילות שלא חיפשת, ולא מצאת בי רע אהה.. אהה.... _________________________________________________________
האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי?
אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה?
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי...
איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה?
מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר?
ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה?
מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) מקווה שהחזרה שלכן לשגרה אחרי החגים תהיה קלה... אוהבת אתכן המון.

בר דותן

New member
הילי את לא בסדר !!!!

חח אולי רוב הפורום הוא בנות .. אבל למה אתכן וכאלה :\ בסוף אני יעזוב תפורום :\ ודווקא כיף פה:( ועכשיו בקשר לשאלון : האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? כן אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? פשוט ניגמר משתי הצדדים יחד האם התחרטתה על קשר מסויים בחיים שלך? ספר... לא איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? אי אפשר ללמוד כל אחד רגיש בצורה אחרת ! מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? הגעגועים .. ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצים להמשיך הלאה? לראות מה הכי מתאים לך ולבחור בחירה מתאימה ולא פוגעת מה דעתכם על השיר? מתחברים, אוהבים, לא אוהבים... המילים הלחן... מה שבא לכן :) מתחבר.. לא שמעתי אותו אף פעם .. תישלחי לי=]

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifתמציתי ביותר!../images/Emo9.gif

אני לא יכולתי שלא לחפור.. חחחח

בר דותן

New member
כן היא כבר אמרה לי במסן ..

צילום יפה =] חח תודה שצילמת ביעדיך לא ההיתי שומע אותוווווו :)

"הכנסתי בך עצב,ואולי גם בדידות"

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? לא, חוויתי כמה סוגים של פרידות, ויש אחת רצינית שאחרייה הבנתי מזה פרידה,ומזה אובדן אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? עצם העובדה שזה לא נעכל,וזה פשוט לא נתפס.... האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי... כן הייתי בטוחה שזה עושה לי טוב,בזמן שעשה לי מאוד מאוד רע,פשוט נתפסתי לבן אדם מאוד מאוד חזק,וזה היה ככה במשך שנה,וכל הזמן היינו רבים ומשלימים, משלימים ורבים,גרם לי לנתק קשר עם אנשים אחרים... רק לאחר שנגמר הקשר,הבנתי עד כמה טוב לי עכשיו,כמובן שזה לקח כמה חודשים טובים עד שכל העניין העבר,אבל הזמן עושה את שלו,ועם הזמן לומדים להבין מה יותר טוב לך ולחשוב עד כמה זה היה מיותר כל הקשר איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? בהתחלה זה קצת קשה, אבל יושבים עם עצמך וחושבים,ומבינים שהכל זה לטובה, עכשיו זה נראה רע,רק לומדים מטעויות ועוברים הלאה.. מהכל לומדים בחיים .. מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? רצון,קושי,געגוע. ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? בלחשוב על מחשבות אחרות,לשמוע מוסיקה שאוהבים, לצאת עם אנשים שאוהבים,למקומות שאוהבים.. לעשות דברים שיעשו לך טוב,כמובן שזה לא יעזור ישר ועדיין זה קשה.. אבל הזמן עושה את שלו... ואין מה לעשות אילו החיים זה חלק מהחיים רק לומדים מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) שיר מקסים! באמת.. שמעתי אותו פעם ראשונה בצוותא ממש ממש אהבתי, חלק מהמילים נתפסו לי לראש אז,מחכה לשמוע אותו ממש בגרסת דיסק, והביצוע האקוסטי שלו מאוד מאוד מיוחד אהבתי את הביצוע בלה פצ'נגה! מתחברת מאוד לחן מילים הכל:),אחד מהיותר מוצלחים של נועם.

שלי פאר

New member
כתבתי תפקידים הכל היה בעלילה

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? לא ! לא השלמתי איתה עדיין . יעברו גם עוד 7 שנים ואני לא אשלים עם זה . אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? אני אוהבת את הילד הזה . האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? כן . הלכתי עם מישהו בגלל הכסף שלו . והוא היה כ"כ מכוער ... השם ירחם . לא יודעת אם זה חרטה , זה בעיקר ... אוי וואי .. הכסף שלו . איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? אני מסיימת את זה בהודעת טקסט ואחר כך ישנה על זה בלילה . מה לומדים מזה ?! מה זה משנה . חוזרים על זה שוב . מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? אהבה . ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? לפתוח עיניים . גברים לא חסר . מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) : אחד השירים !

שנינה11

New member
אני:D

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? ממ. לקח קצת זמן אבל בסופו של דבר השלמתי עם זה.. אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? כאילו חסר משהו בחיים אבל לאט לאט מתרגלים לזה אין בררה! האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי... ממ. לא התחרטתי על כל הקשר רק על קטעים מסוימים איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה?הראה לי את שתי הצדדים בעיקר מנסים להדחיק ולא לחשוב על זה מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? הרצון לחזור לזה, הגעגועים ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? למצוא מישהו חתיך ועשיר;) מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) שיר מעולה מתחברת לכל מילה!!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאני לא זוכרת את הלחן!!../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? כן אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה?סתם.. פרידה מהחבר הראשון.. אמרתי שלא וזה.. (בעיקרון זה היה כי אני וחבר שלו היינו מאוהבים..בסוף יהיינו אפילו יחד..) ופרידות שלא השלמתי איתן-כל פרידה בערך.. פרידה זה עצוב! הגורם הוא הקשר עם הבן אדם, האהבה, החיבור.. האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי...וווא אה!! היה לי חבר שכל הקשר היה גרוע מהבסיס ואני מצטערת כמעט כל יום על זה שהייתי איתו.. ועם עוד אחד כזה (שלא היינו חברים אבל גם הוא היה די מגעיל.. בנים!!) ממ.. זהו..:- איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה?דווקא עם המחשבות שאחרי הפרידה יותר קל כי כבר אין התלבטויות.. עשיתי את זה וזהו..אם בסופו של דבר מדלים שזה לא היה צעד נבון אז זה קצת יותר קשה.. אבל איכשהו.. משלימים עם זה.. חושבים למה נפרדנו, חסכנו לעצמנו רגעים לא טובים ושמרנו איתנו את הטובים..
שזה עשה לכן או לצד השני רע?לדעתי לשני הצדדים רע.. כה זה בפרידות.. אבל כמו שכתבתי למעלה, חושבים על הרגעים הטובים והרעים ורואים שזה בעצם טוב לתווך ארוך.. איך לומדים מזה?לא להקשר לאנשים!! חח סתם.. אממ..שלפני שמלחיטים סופית שזה הסוף של הקשר צריך לחשוב ממש הרבה! לא לבנות קשרים כאלו יותר ואם רואים שקשר כלשהו מתחיל להגיע למצבים מסוכנים שיגרמו לפרידה לגשת לאדם הזה ולבדר איתו ברצינות! לא לפחד להגיד ה-כ-ל-! מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר?הצד בלב שלא מצליח להשלים עם הפרידה.. ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה?קודם כל! לצאת! לצאת לבלות עם חברות טובות ולא להישאר לבד לשניה!! כי כשהדיכאון בא מאוד קשה להוציא אותו.. יותר קל לתת לו להיכנס..ואז..בקשר לאדם שממנו נפרדים:לנתק את הקשרים לגמרי! או לפחות עד שהלב נרפא ולא אוהב יותר (הכוונה לזוגות..).אני אומרת את זה מניסיון! יצא לי לעשות את זה יותר מידי פעמים לטעמי וכמה שנפגעתי ופגעי למדתי הרבה וזאת הדרך הכי טובה.. מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) המילים ממשיפות (כמו כל השירים של נועם..) אני יודעת שגם הלחן אבל אני לא ממש זוכרת אותו..=/ אחלה שאלון.. אני אוהבת את הפינה הזאת
מקווה שאיכשהו דרך כל החפירות גם עזרתי..

XxXSynergitXxX

New member
'היו לילות שלא חיפשת,ולא מצאת בי רע..'

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי?כן, אבל אלו היו פרידות בגיל ממש ממש צעיר. בלי יותר מידי מחשבות מיותרות...
אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה?סוג של חלף ועבר, לא חושבת על זה יותר מידי, למרות שיש רגעים שאני ממש ממש רוצה להתעמק ולנסות להבין מה פשר הפרידה... ואז אני פשוט מסיטה את המחשבה לכיוון אחר. בד"כ מדחיקה.
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי...על המון. בואו קודם כל נצא מנקודת הנחה שאני מתחרטת על 90% מהדברים שאני חווה. למשל,על הקשר שלי איתו, שהיה עם המון נסיונות ליצירה מצידי, והמון תקוות ושאיפות וציפיות של ילדה קטנה, וגם הוא הבטיח שהוא יממש, רק שהוא לא בנאדם של מימוש. :) הקשר שלי עם מישהו אחר, שאני מתחרטת על כל רגע בו... אני לא מבינה איך נתתי לעצמי להיות כזאת פתי ולהאמין לשטויות שיוצאות לו מהפה.
איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה?אז זהו, שבקטע של להתמודד אצלי זה די קשה. כי גם ככה אני בנאדם ממש ממש רגשן, אני לוקחת כל דבר פצפון ללב[וזה הכי לא נחמד בעולם], ואני כמובן,מאשימה את עצמי בכל. אני תמיד מצטערת, על כל דבר שידעתי שעשיתי ולא התכוונתי לפגוע בו. בנוסף,אני פשוט לא אוהבת לא להיות בסדר עם אנשים,ככה שאני הכי מנסה לפייס את אותו האדם במידה ואני יודעת שהוא חשוב לי ושחבל לי ממש לוותר עליו.
מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר?הרצון והתקווה שהוא ימשיך,הגעגועים...
.
ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה?סוג של הדחקה עד שזה יעבור, פשוט להתעסק בדברים אחרים, לנסות ולשכוח,לעבור הלאה.
מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) אני ממש ממש ממש ממש [ושוב ממש] אוהבת את השיר הזה,את הביצוע,את המילים והלחן והכלהכל. השיר הזה פשוט מרגש אותי בכל פעם מחדש שאני שומעת אותו.

פלדלמן

New member
הכנסתי בך עצב ואולי גם בדידות

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? כן
אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? מבחינת הקשר איתו? יותר כיף לי בלעדיו, אני מרגישה משוחררת ולא כבולה אליו. לא דופקת חשבון למה שאני אומרת לידידים שלי גם אם זה נשמע מזמין ל
, זה לא. אבל הבן הספציפי הזה לא בטח בי כניראה והיה קנאי ומעוצבן. למרות ש- אני מדגישה...ביני לבין ידידים שלי יש גבול ברור מאוד
אפשר לדבר על זה, לצחוק על זה..לא לעשות, לא להתקרב לסיטואציה ולא לדבר על זה בכוונות רציניות.
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי... כן...רותם :-\ כמעט שנתיים וחצי חייתי בסתר מההורים, שיקרתי, נפגשתי ונפגעתי כל פעם מחדש...יכול להיות שאין חרטה אבל - כי זה לימד אותי המון על איך אני צריך להתנהג עם בנים ואיך אני צריכה לדרוש שיתנהגו אליי
איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? לוקח זמן...הרבה זמן...אבל אח"כ, עם הזמן, לומדים על עצמכם ועל איך הבן-זוג צריך להיות, איך צריך להתנהג, איך לקבל את האהבה מהצד השני. בהתחלה זה מדכא, אבל המצב רוח משתפר מעת לעת, למרות הירידות מידי פעם...
מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? הרצון לחיבוק אוהב וכנה...
ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? לקחת את הזמן...לי אישית זה לא עוזר ואני גם לא בעד ריבאונדים, כי את נקשרת לריבאונד לא כי את רוצה...כי את רוצה לשכוח את האקס, וזה פוגע...אני החלטתי לקחת את הזמן, אחרי שקמתי והלכתי...רק טוב יוצא מזה!
מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) מאוד מתחברת! אבל לא מהצד שמספר...מהצד הנפגע...מהצד ששומע.......... הלחן אישית אותי...מאוד מצמרר, המילים עצמן, הן בדיוק מה שהייתי רוצה לשמוע מרותם....אבל אני לא אשמע את זה... אני ארשום עוד משהו קטן, למרות שהוא לא יראה את זה, אבל לפחות הוצאתי את זה....רותם...
כי זה מה שהייתי רוצה לשמוע ממך! הילי אני מתה עלייךךךךךךך !!!! תתעודדי!!!!!!!!!

YuL a

New member
"שכחת אותי כאילו הייתי טעות.."

וואו. שיר שמסבך אותי קצת עם עצמי. עם המחשבה שאולי עשיתי רע, בד"כ אני זו שהייתה קמה והולכת.. בטוחה במה שאני עושה, שזה לא נכון לי, בתקופה האחרונה בחיים שלי אני פחות כזו, גם אם אני זו מי שקמה והולכת, וזה עם הרבה פחות ביטחון עצמי מפעם. בנוסף אני אגיד שלנועם יש כמה משפטים בשיר הזה, שאני מרגישה כאילו הוא פתח את הלב שלי וכתב את מה שהוא ראה שם, באמת. יצירה מקסימה, עם לחן שסוחף אותי איתה ביחד.

"לבעוט את עצמך מתוך הבור!"

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? לא מאמינה שיש דבר כזה, לפחות לא אצלי
אז לא.. אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? החוסר השלמה בא בעקבות תחושת פספוס מסויימת, שעשיתי טעויות בקשר, תמיד שאני הבאתי אותו למצב הזה... וכמובן געגוע...
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי... כן התחרטתי אבל על קשרים כאלה ממש ישנים, של יסודי או חטיבת ביניים
לא משו רציני איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? אני אישית תמיד מנסה לשכנע את עצמי שזה לא אשמתו של אף אחד, שזה מן גורל כזה. אני מצליחה ללמוד מזה לקשרים הבאים שלי, כי אני מאוד שיפוטית כלפי עצמי, אז קל לי ללמוד מהטעויות שלי. מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? וואו
הדחקה מטורפת, והרבה געגועים
אני הגעתי למסקנה שגעגועים זה כמו סמים. זה עושה לך רע אבל אתה לא יכול להפסיק. או לא רוצה.. /: ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? לצאת הרבה, להנות.. למלא את החיים שלך בהרבה דברים חיוביים שנותנים לך סיפוק... ובעיקר לשכנע את עצמי שזה לא הכל בחיים. מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) אני חושבת שזה השיר שאני הכי מתחברת אליו לאחרונה, שילוב מושלם של לחן מצמרר ומילים חזקות במיוחד. מרגש אותי ממש! הודגש באמצעות מדגישומטיק

המחצללת

New member
../images/Emo23.gif התחלתי לדמיין עוד סיפור אהבה... ../images/Emo23.gif

קראתי את ההודעה הזו מהיום שהיא פורסמה, אבל רק עכשיו אני מרגישה במוזה לענות :)
האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? מממ..אני מניחה שלא. יש המון סוגים של פרידות, כולן באיזשהו אופן קשות ומלוות בהמון דמעות ואינספור געגועים שלא נגמרים לעולם.. וכמובן, שמוות זו הפרידה הקשה ביותר שאפשר לחוות...
אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? חוסר ההשלמה נובע מעצם זה שלא תמיד אתה מרגיש טוב עם עצמך, טוב עם המצב, אי וודאות והמון בלבול...
האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי... כן. קשר שבעיניי חבל שהתחיל בכלל, מעצם העובדה שנעשינו זוג ובכלל לא הרגשתי אליו את מה שצריכים להרגיש, וזה היה לטעמי מערכת יחסים חסרת תוכן ועניין, חסרת אהבה מצידי. ריקנית פשוט.
איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? קודם כל מתמודדים עם חברים קרובים, עם מוזיקה בעיקר, עם עצמך, עם דמעות... אם אתה מגיע לתשובות בתוך תוכך ומבין מה באמת את רוצה, ממה אתה פוגע, איך פגעת, פה ההתמודדות האמיתית אחרי שלב ההכחשה... הכנות שלך עם עצמך.
מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? אנחנו הבנות נוטות לעשות את זה. לפעמים חיים באיזה סרט אמריקאי או באיזה טלנובלה... וחוצמזה, שתמיד את רוצה ומנסה לדמיין שישתפר ושיהיה טוב, ושיהיה סיפור רומנטי גם אחרי שנגמר סיפור אחד..
ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? קודם כל, להיות אמיתיים עם עצמך, להבין מה באמת אתם רוצים, כי זה הכי הכי חשוב. להנות, וגם אם קשה לראות בכל דבר קודם כל את הטוב, ולהיות אופטימיים, להסתכל על חצי הכוס המלאה.. (אני לא יודעת איך אני בעצמי כותבת את זה, אם אני לא הכי אופטימית מטבעי.. ) חח..
מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) וואו. אני מאוד מתחברת לשיר הזה, קודם כל בגלל הלחן, כמו שהילי ציינה הלחן הדרמטי.... המילים, כמובן שירי אהבה קונים אותי, כמה רגש יש בתוך השיר הזה.. זה מדהים.

Miny2

New member
זה השאלון שהכי אהבתי עד עכשיו:)

האם חוויתם פרידה שהשלמתם איתה לגמרי? חוויתי פרידה בזמן הממש אחרון..ולא,לא השלמתי איתה לגמרי...בייחוד בגלל שזה לא בא ממני וזה בא מהצד השני ודווקא עכשיו אחרי כל הקשר הזה אני מבינה שבאמת אהבתי אותו,ויש לי חלק לא קטן בפרידה הזאת,ואפילו חלק גדול...כי אפילו פעם אחת לא אמרתי בקשר הזה "אני אוהבת אותך" זה נראה לי ביטוי גדול מידי. אם כן, איך זה בא לידי ביטוי? ואם לא, מה גרם לחוסר השלמה הזה? זה בא לידי ביטוי שאני עדיין חושבת עליו,עדיין מתעניינת לגביו ולא מסתכלת קדימה,ובכללי זה חוסר רצון להכנס שוב לקשר,ומה שגרם לחוסר ההשלמה זה פשוט שעדיין יש רגש,שאתה לא מסוגל להמשיך הלאה לבד,בידיעה שאתה אוהב מישהו ורוצה להיות קרוב אליו. האם התחרטת על קשר מסויים בחיים שלך? ספרי...כן...היה קשר שבו לא אהבתי את הבן אדם שהייתי איתו בקשר ולא הייתי מעוניינת ובכל זאת ניסיתי למשוך את זה כי פחדתי לקום וללכת ובמבט לאחור זה חבל כי פחדתי לשווא הוא קיבל את זה בצורה מאוד בוגרת ובאמת המשיך הלאה,וברוך ה' עכשיו ממש טוב לו הוא עם מישהי שבאמת אוהבת אותו והוא ראוי לזה. איך מתמודדים עם המסקנות שמגיעים אליהן אחרי פרידה? שזה עשה לכן או לצד השני רע? איך לומדים מזה? לא כ"כ הבנתי את השאלה... מה גורם לנו להמשיך לדמיין סיפור אהבה אחרי שנגמר? בעיקר הרצון...שבן אדם רוצה כ"כ משהו הוא מסוגל לעשות הכל בשביל זה...גם אם זה במחיר של דמיון... ולשאלת השאלות, באיזה דרכים אתן ממליצות להמשיך הלאה? אני לא חושבת שאני הבן אדם שיכול להמליץ...הייתי צריכה שימליצו לי מה דעתכן על השיר? מתחברות, אוהבות, לא אוהבות... המילים הלחן... מה שבא לכן :) אני נורא אוהבת את השיר,אני באמת מרגישה שהוא מדבר אליי...אני מרגישה שזה למעשה כל מה שהאקס שילי היה רוצה להגיד לי...כי באיזשהוא מקום הוא זה שהצחיק אותי והוא זה שהכניס בי גם עצב ובדידות אבל במשפט של "שכחת אותי כאילו הייתי טעות" אז זה קצת שונה ממני,כי עדיין לא שכחתי ממנו...באיזשהוא מקום כן יוצא לי לחשוב עליו...

למעלה