הגיע לחנויות הספר "מכתבים לרותם"

../images/Emo63.gif הגיע לחנויות הספר "מכתבים לרותם"

זהו ספר שכתב בעלי עודד במשך זמן ארוך של התמודדות לפני ואחרי שרותם נפטר. הוא נמצא מהיום בחנויות של צומת ספרים, ובקרוב גם בחנויות של סטימצקי. אני מצרפת לינק לאינטרנט. לא בטוחה שקל יהיה לקרוא אותו לתושבי הפורום הזה, אבל אם תעבירו הלאה אשמח מאד. תודה!

דליה ח

New member
יישר כוח !

אין פה בכלל שאלה, היום, מחר, הספר יהיה אצלי בבית. אקרא ואגיב....................דליה

koval10

New member
WOW ../images/Emo50.gif

אשתדל לקנות את הספר עוד השבוע! נשוחח אחרי שכולנו נקרא... שיהיה המון-המון בהצלחה!!

eaz1514

New member
היי דנה, הזמנתי את הספר דרך האינטרנט

ואני מתכוונת לקרוא אותו איך שהוא יגיע. בהצלחה ! יום טוב אילנה, אמא של רונן

תודה אילנה!

כמה מרגש מרגש מרגש, ויחד עם זאת החשיפה הזו לא קלה...... הדחקה, זה שם המשחק.

שרון123

New member
וואוווו שיהיה בהצלחה!

אני אקנה אותו מחר בבוקר! כבר מתרגשת בטירוף למחשבה שאאחוז בספר היקר הזה
הוא אהב את הקופסא? הלוואי הלוואי הלוואי שיצליח!

אהב מאד את הקופסא

כמובן שגרועה שכמותי לא הספקתי להשקיע בכתיבת הברכה שהייתה אמורה להיות מצורפת אליה....אבל לא נורא. תודה על שכיתתת איתי רגליים!

koval10

New member
דנה, גם אני כבר הזמנתי

דרך האתר, כך שאני אני אמורה לקבל את הספר עוד מעט. רציתי להחמיא לכם על הכריכה: רעיון מעולה, יפה מאד! הגרפיקה הזכירה לי את הסרט עם קווין קוסטנר "מכתב בבקבוק" , סיפור אהבה מאד עצוב וקורע לב.

הצילומים על הכריכה

הם של עודד, צילומים שהוא עשה בתאילנד לפני 3 חודשים כשהיה שם בסיום טיול בנים לקמבודיה. מצחיק, אבל הבקבוק עם המכתבים בתוכו היה אמור להיות יותר גדול ומשמעותי בכריכה, אבל אמרו לנו גם בהוצאה וגם העורך של הספר, שזה קצת יותר מידי פאלי....והמבין יבין.... אז הקטנו אותו.

שרון123

New member
עדיין לא מצאתי אותו

הייתי היום בשתי חנויות ספרים(סטימצקי ו"תמיר"), והתקשרתי ל 3 סניפים של "צומת ספרים" בכל האיזור, והספר עדיין לא הגיע.

koval10

New member
שרון הי

אפשר להזמין דרך האתר של "צומת ספרים" יש אותו בלינק בהודעה של דנה. הזמנתי היום. מקווה שיגיע מהר..מה שלומך?

שרוני כרגע הם רק בצומת,

ואם אין בסניף שקרוב אליך פשוט בקשי מהם להזמין אותו, הוא נמצא בר במערכת הממוחשבת שלהם. תודה

yazi22

New member
מי אם לא אנחנו

יקרא בלי פחד ובלב פתוח? אני לא בטוח כיצד מברכים, אבל בהצלחה. אני מניח שגם זה סוג של לידה, ובעיקר מצבה של אהבה גדולה.

בדיוק במילים אלה

עודד השתמש אתמול. "סוג של לידה". מבחינתו, בכתיבת הספר שמין הסתם לא הייתה קלה, ובשבילנו כמשפחה, החשיפה הגדולה הזו לחיים שלנו, ממש עד פרטי פרטים. תודה, אני מעריכה את מילותיך!

תרקדי

New member
../images/Emo45.gif רכשתי אתמול.

בעמוד האחרון יש דף שבו אפשר לכתוב לרותם מכתב. ואני רציתי לכתוב בו שזה פשוט לא פייר. פשוט לא
ספר מרגש ונוגע.

למעלה