הודעות נודדות ובודדות

Death of Rats

New member
הוחלף סקר ../images/Emo13.gif

ואני מנצלת את ההזדמנות כבר עכשיו כדי לשאול, אין לי מושג למה נזכרתי בזה, מי בא לפנטזי-קון? אני חושבת שאני אבוא, עכשיו אני מתלבטת אם לבוא ביום הראשון (כדי לראות ווילו והנסיכה
) או ביום השני (כדי לראות את "אגדה"
) או שאני אשאר אצל חברים של ההורים שלי ברמת גן ואבוא בשני הימים
?

ארו

New member
מערכת פורומים חדשה למשחקי-תפקידים

נפתחה ברשת הפונדק, בשיתוף כוכבי-כסף, המוציאה לאור של מבוכים ודרקונים בעברית. פורומים

Mnementh

New member
אמנם אני לא ממש כותב פה הרבה

או בכלל, אבל רציתי להגיד שלא מצאתי את הפורום אחרי השינויים שעברו כאן על הפורמט, ונכנסתי ללחץ שאולי מחקו את הפורום. עכשיו סוף סוף מצאתי אותו בחזרה ובאמת זה עשה לי טוב על הלב.

dino_din

New member
לא יודע מה זה אגדה

(מצטער :) אבל ווילו והנסיכה סרט ענק. אפילו אחרי כל כך הרבה שנים הוא עדיין מצליח להעביר את אותה תחושה קסומה שהרגשתי לפני שנים כשראיתי אותו בפעם הראשונה. מומלץ ביותר !!! יום כתמתום, דינו.

../images/Emo160.gif הכל אודות חוה ../images/Emo43.gif Live

לראשונה בתפוז- אירוח טראנס-אטלנטי היישר מהוליווד
אדריאן וילקינסון, המשחקת את דמותה של איב בסדרה "זינה הנסיכה הלוחמת" תגיע היום בערב ותענה על שאלותיכם בפורום.
השאלות יתורגמו עבור השחקנית והיא תשיב במקום.
אתם מוזמנים להעלות שאלות בפני אחת הדמויות היותר מגוונות ומעניינות בסדרה, שלא בכדי גם נושאת את שמה של חוה, הלא היא אם כל חי.
לאירועים נוספים בתפוז אנשים

תרימו ת'רייטינג ../images/Emo148.gif תפוז Live

הזדמנות לשוחח היום עם אביעד קיסוס, הכתב הציני והשנון של רייטינג, ושותפו של טל ברמן לתוכנית הבוקר של רדיו ת"א. קיסוס ידבר על גאווה בתקשורת ובכלל. כל זה יקרה Live היום ב-19:00 בפורום גאווה צעירה.
אנחנו מזכירים לכם על פרוייקט "לא לאלימות במגרשים" של פורומי הכדורגל של תפוז אנשים. מי שעדיין לא הצביע בעבור הלוגו שילווה את הפרוייקט מוזמן לעשות זאת עכשיו בפורום מכבי חיפה.
המקום הראשון במצעד השבועי של תפוז התחלף בלי שהרגשנו. כריסטינה אגילרה יורדת שלב אחד למקום השני עם Beautiful, ואל המקום הראשון נכנסת בסערה שינייד קווין, זמרת חדשה ומבטיחה עם להיט בכורה. דרגו עכשיו את הלהיט האהוב עליכם כדי להשפיע על הלהיטים האמיתיים של השבוע!

הקרנה של wyrd sisters בפנטסי.קון

פנטסי.קון הוא כנס פנטסיה שנתי הנערך זו השנה השלישית ברציפות על-ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה. הכנס יתקיים בחול המועד פסח בימים א'-ב' (20/4/03-21/4/03), באולם מופת ברמת-גן (רח' הרצל 13, פינת רחוב קריניצי) . בין הסרטים וסדרות הטלוויזיה שיוקרנו בכנס: שתי רצועות פרקים מהסדרות "באפי קוטלת הערפדים" ו-"אנג'ל" )הן של פרקים קלאסיים והן של פרקים חדשים), סרטי פנטסיה ידועים כגון "ווילו והנסיכה" וגרסת הבמאי המופתית של סרטו של רידלי סקוט "אגדה" (השונה לחלוטין מהגירסה המקורית), סדרת האנימציה "Wyrd Sisters" המבוססת על ספרו של טרי פראצ'ט, סרטי פנטסיה חדשים כגון "דוני דארקו" ו-"אחוות הזאבים" וסדרת האנימציה היפאנית האפלה "Doomed Megalopolis". בכנס יערכו גם הרצאות של מומחים שונים בנושאי מד"ב ופנטסיה. אתר "פנטסי.קון" עודכן ברשימת ההרצאות המקדימות להקרנות השונות, ובמחירי האירועים לכנס. חברי האגודה למדע בדיוני ולפנטסיה, וחברי העמותה לקידום משחקי תפקידים, יזכו להנחות במחירי הכרטיסים. כמדי שנה, עורכת האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה גם תחרות סיפורים קצרצרים נושאת פרסים. הזוכים בתחרות יוכרזו במהלך אירוע הפתיחה של כנס פנטסי.קון. ההשתתפות בתחרות פתוחה לכל – פרטים נוספים באתר האגודה! מקווים לראות את כולכם בכנס! הנהלת פנטסי.קון 2003

Rivendell

New member
../images/Emo32.gif אתה חולם על דיסקוורלד בלילות?

רוצה להיות טולקין הבא? חושב שאתה יכול להצחיק כמו טרי פראצ'ט? יש לך דמיון כמו לדאגלאס אדאמס? "רומח הדרקון" שינה את חייך? אתה חולם בלילות על שרידן ודלן? פורום כותבי מד"ב ופנטזיה מזמין את כל הכותבים לבוא, לתת ולקבל ביקורת, לקרוא ולפרסם יצירות, להשתתף בפינות הקבועות, ובעיקר – ליהנות.

ParanoidA

New member
../images/Emo113.gifניל גיימן

משהו קרא את אלים אמריקאיים של ניל גיימן? מומלץ בחום !!!

../images/Emo23.gif מכל הלב. תפוז Live

היום ב-20:30 אתם הולכים לפגוש את האיש המקסים ביותר בתחום רפואת הפגים בישראל. פרופ' אהוד זמורה, מנהל הפגייה של בית החולים סורוקה בבאר שבע יענה לשאלות הגולשים בפורום הורים לפגים. כולם מוזמנים.
דני מינוג, האחות הצעירה והלא פחות סקסית של קיילי, כובשת השבוע בסערה את המקום הראשון במצעד הלהיטים של תפוז אנשים. דרגו והשפיעו על המצעד בפורום קופסת הלהיטים!!

למעלה