היום היה לי מבחן בסוציולוגיה

willo1

New member
../images/Emo63.gifהיום היה לי מבחן בסוציולוגיה

(שאלוהים ישמור, מה שאני עברתי בשביל המבחן הזה
) ויש קבוצה שעונה על הצרכים האקספרסיביים של האדם (כל מה שקשור לרגש ולנפש) ויש קבוצה שעונה על צרכים אינסטרומנטלים שזה הצרכים האירוגוניים-כלכליים. ואינסטרומנטליים הזכיר לי את יהודה
בעעע סתם כדי לחלוק. זה פשוט הציק לי האינסטורמנטלי הזה וכל מי שאמרתי לו שזה מזכיר את יהודה אמר לי שאני חושבת רק על יהודה כל היום ( מה שלא בדיוק נכון.. אני מפנה זמן לג'רארד!
)

לי זה מזכיר

אינסטרומנטלי מזכיר לי דוקא את המוזיקה של יאני אני מקוה שיש כאן חברה שיודעים מי זה יאני הוא לא זמר אבל הוא מלחין ומנגן מוזיקה אינסטרומנטלית יוצאת מן הכלל אז כן ערב טוב לכם וכמובן בוקר טוב לי למי שאמרה כאן שרק העיניים של גאררד יפות אין לך מושג יקירתי על מה את מדברת בפאנטום אפילו שכיערו לו חצי פרצוף אי אפשר היה להתעלם מיופיו המשגע אבל לא נתווכח כמו שנאמר יופי בעיני המסתכל

שירן! עוד קליינטית!!!!

גולדי שיחקת אותה!!! יופי שירן עכשיו אנחנו כבר 3 פה. אולי גולדי גם רוצה להצטרף לצ'אט של מעריצותיו של ג'רי (ככה קוראים לו בפורום) שלנו?? אגב גולדי הוא לא רק יפה ואופה- הוא גם משכיל! בוגר תואר במשפטים (אבל לא עו"ד)מאונ' גלזגו! אז נכון נכון אני מודה- אפשר לשפר לו את האף, אבל כל השאר- אין לי מלים.אני כבר 3 ימים בוהה בכל גלריית התמונות שלו, זה לא יאמן כמו איזה טינאייג'רית מתלהבת.(ואני לא נוטשת את קיאנו יש בלבי המום מקום לאהבה במיוחד כשהוא נולד יחד איתי אי אפשר להתעלם מזה) "ג'רי ג'רי המקסים ג'רי ג'רי המדהים כמה חבל שאתה לא כאן איתי כמה חבל שאתה לא יהודי וזה שיר ההלל שרשמתי לג'רי בשניות אלו ממש מתוך משובת הנעורים שהשתלטה עלי לקראת ההופעה של יודה.איך אמר פעם מישהו שאני אוהבת? "אין קץ לבריחות"...(אלון כבר שעתיים לא הבאת פה איזה ציטוט מיודה. הכל תקין?) סליחה מכולם אני מקבלת על עצמי (בלי נדר!) לא לכתוב אף מילה יותר על אנשים שאין להם שום קשר ליודה. וגולדי- קבלי ח"ח. לא! קבלי ציון לשבח על פועלך והתבטאויותייך האינטליגנטיות שלא לומר טעמך המשובח !!!

פוליקר

New member
:)

והאקספרסיביים מזכיר את הפורום החביב, כי קבוצת פורום שייכת לקטגוריית קבוצות בסוציולגיה וכפי שזכור "לא טוב היות האדם לבדו" והוא משתייך לכל מיני סוגי קבוצות בחייו... והקבוצה הזו עונה על צרכיו האקספרסביים (רגשיים והבעתיים) :) הקבוצה הזו היא יכולה להיות גם פורום, לא?... תודו... :)

willo1

New member
../images/Emo12.gif היה לי את המשפט הזה במבחן

למדת סוציולוגיה פעם

פוליקר

New member
חח כן

ולמרות שזה נראה לך עכשיו מטומטם, מסובך ופלצני, בסופו של דבר, לאחר מבחן הבגרות, את תביני שבסופו של דבר זה מאוד מעניין וביום יום נזכרים בזה המון... אני למדתי סוציולוגיה ומדע המדינה :)

willo1

New member
זה ממש לא נראה לי

מטומטם, מסובך ופלצני.. זה דווקא מעניין אותי נורא. גם פסיכולוגיה זה מאוד מעניין. (שלומית מקבלת ממני הרצאות
)

למעלה