היום הראשון (תשרשרו לפה ....

פיית

New member
../images/Emo63.gif היום הראשון (תשרשרו לפה ....

איך היה ואיזה אנשים חדשים פגשתם וכו'...) שלי אני רק נכנסת לבית ספר ופתאום אני רואה את התלבשת האחידה בכל מיני צורות אני חיבת להודות זה יפה (ואני רציניצ שזה יפה) ואני בכיתה שאף אחד מהאנשים שרשמתי שאני רוצה להיות איתם בכתה שלי אני בכיתה בגרותית שזה אומר שלומדים בכתה רק את המקצועות שהם על בטוח לבגרות. פגשתי מורים סופר נחמדים(טוב זה רק 2 אבל לא נורא) והילדים, הם כולם חוץ ממני ועוד ילדה הם כלום מכירים אחד את השני וזה היה ממש מוזר אבל אני יתרגל אליהם דיברתי עם חלק מהבנות הן נחמדות (יש שם טונה של רוסיייייייייייים ) ועם הבנים זה יקח לי זמן עד שאני ידבר איתם (ככה אני)...... וזהו איך היה אצלכם????????????????????

../images/Emo63.gif../images/Emo29.gif

היה מאוד כיף!
הגיעו אלנו 3 ילדים חדשים לכיתה
כל הילדים שהיו היתחבקו ונתנו נשיקה!!!
(בנים
ובנות
) נסעתי לבצפר עם ידיד טוב שלי!!!
זה שדומה לג'סטין
היה מאוד חם
והמזגן מת
המורים נחמדים(דיי
) והכל מצוין!!!!!!!!
~+*+~
שנה טובה לכולם
~+*+~

justin love

New member
שלי:

אוקיי ככה הלך היום שלי העיקרון היה לנו יום גיבוש אז ככה שכולם מכירים את כולם כזה (בכיתות החדשות) היה לי דווקא מזה סבבה בביהס הכיתה שחשבתי שהיא כל כך נוראית והכל מסתבר שלא ויש ילדים מזה נחמדים ביניהם היה אחד מזה חמוד שכאילו אנחנו מכירים אבל אף פעם לא ממש דיברנו בקיצר דיברנו והכל והיה נחמד מאוד... המורים בסדר ואני צריכה להחליף מגמה כי לקחתי מנהל ושיווק והתברר שזה סתם מקצוע משעמם אז נראה לי אני יעבור לתיירות... ומסתבר שבספורט יש לנו אפשרויות לבחור אז נראה לי אני יבחר מחול... (חולה על ריקוד).. וגם יש מחוייבות אישית אז נראה לי אני יקח מד"א..אולי אני יפגוש את החמוד הזה..חח..

moran14h

New member
אני רואה שאנשים נהנו ביום הראשון

שלהם ואני שחמה בישבילכם אבל היום שלי היה פחות טוב..
אז בהתחלה כמו כולם פוגשים ת'חברים והכל אחר כך היה טקס משעמם רצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טחר הם מחלקים לנו יומן מכוער של קציר וכופים עלינו להשתמש בו..(מה הקטע?
) ואז הלכנו הביתה אז קיצר אני שנאתי אז זה...

jenngirl

New member
ייאאא איזה יופי../images/Emo70.gif אנ'לא מאמינה

שפתחו פורום לג'סטין
אני מתה עליו

למעלה