המכתב לוויל

../images/Emo63.gif המכתב לוויל../images/Emo63.gif

אממ.. תהנו.. אגב, אני צריכה שדניה תתן לי את הכתובת מייל שלו, כי לפי מה שהבנתי, הוא יענה לנו רק אם נשלח לו את זה בדואר..[וגם זה לא בטוח] בכל אופן, זה המכתב
Hello dear Will :) My name is Yifat, i'm from Israel, and i'm a big fan of "American Dream". I also run a forum for the show in a very well known web in Israel called "Tapuz" [http://forums.tapuz.co.il/amricandream/ if you ever get the chance to visit us]. Me and the people who write in the forum decided to ask "American Dream" actors and actresses some questions, and we chose you to be our first. So, if you don't mind answer these questions, we will be very grateful :) 1. If you weren't an actor, what would you be? 2. How did American Dream change your life? 3. Would you like to change something in JJ's character? If so, what will it be? 4. Do you work on new projects? On television or movies? 5. What do you think about Brittany Snow and Rachel Boston? 6. How do you treat your fans? s 7. If you had a chance to ask one thing for yourself and get it- what would it be? 8. How was it to work on the " 7th Heaven"? 9. Which subject in school did you hate the most? 10. How does the staff get along outside the TV screen? 11. Do you have any part in writing JJ's character? 12. How do bad reviews or gossips make you feel? 13. What would you never do to get a part? 14. Many TV stars have all kinds of addictions. What do you think is causing that? 15. What do you think about the Middle East conflict? 16. What is your massage to all your Israeli fans and the viewers of American Dream?​
אם יש לכם הערות או הארות- בכיף

M a r y J a n e

New member
הערות...

אני חושבת שזה יצא ממש טוב הניסוח באנגלית, ומאוד מקווה שהוא יענה (או מישהו שכותב במקומו...)

M o n a L i s a

New member
השאלות טובות!! ../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שהוא יענה...הסקרנות שלי גוברת!
אני רק מקווה שזה באמת יהיה הוא שיענה ולא הסוכן שלו או משהו כזה...

M a r y J a n e

New member
אמ... ../images/Emo44.gif

קשה לי להאמין שהוא יענה באופן אישי... בכל זאת... הוא לא פרץ אתמול והוא מאוד עסוק... אבל אולי... will please answear, we love you!!!!!!!!!

../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

*נעמדת מבוישת בפינה* יפעת- יש בעיה... אני ראיתי באתר ההוא שבקטע של "כתוב לקאסט" של בריטני הייתה כתובת אימייל והנחתי שגם בזה של וויל תהיה אחת. אבל לא הייתה..
סליחה!! וכמו שאת יודעת, אפשר לשלוח רק לדואר הפרטי כי באנ-בי-סי לא מקבלים דואר מעריצים. (אנתרקס) שוב סליחה!!!! המכתב מנוסח ממש טוב.
תירגום מעולה. אם אני הייתי וויל- הייתי אצה רצה לענות.
אבל אם אפשר- אולי בסוך המכתב תהיה אפשרות לציין את שמות חברי (חברות
) הפורום? כי... כי...
"אני רוצה שוויל ידע שאי שם, מעבר לים, רחוק רחוק, בקצה העולם. קיימת מעריצה, שלא מאוד פקאצה, שחושבת שהוא מהמם, ודניה הוא השם.
"
אז אם נתעלם מהלהיט החדש והמצליח במצעד הפיזמונים שנכתב במהלך חירפון רגעי- אני חושבת שזה יהיה נחמד. מצד שני, אני מבינה גם למה זה לא רעיון טוב כי אז יהיו המון שמות וזה יראה נורא מגילתי. לוידעת. ההחלטה בידיך. לאב יה אול!
ושוב סליחה...

swirrrly

New member
זה נראה לי ארוך מדי בשבילו..

ומספיק הוא צריך לענות על שאלות כאלה בשביל מגזינים, לא? נראה לי שהוא מעדיף רק שישלחו לו כמה אוהבים אותו וזה.. אם תשלחו את זה בטח תקבלו בחזרה רק איזה חולצה/פוסטר חתום...
וזה web site.

למעלה