הסיכום השבועי - 5.6.04

The Albatross

New member
../images/Emo63.gifהסיכום השבועי - 5.6.04../images/Emo63.gif

אז מה היה לנו השבוע? קודם כל - חדשים, ברוכים הבאים. אתם מוזמנים להישאר פה יותר מיום. *אהם, אהם* sabiz שאל על השיר Hey You במטרה לראות על מי הוא נכתב. ברוטוס ענה לו. זה לא כ"כ מעניין, אני יודע, אבל לאן לעזאזל העיפו את העבודה שלי בספרות שפעם היה לה מקום כ"כ מכובד בטאגליינס?
בלו סקיי שאל אודות הסדר בו צריך לשמוע את פינק פלויד. התפתח דיון מכובד ביותר, שבו כולם אמרו מה לדעתם אמורים להיות האלבומים שצריך לשמוע ראשונים, למרות שזו ממש לא הייתה השאלה
. לא נורא, נסלח לכם
. פינת
קטנה: לedlessme לא הלך, ככל הנראה, כ"כ טוב בבגרות במתמטיקה. כולי מלא צער ויגון, למרות שבכיף הייתי מתחלף איתו כדי להיפטר מהמבחן המעצבן באנגלית שעשיתי באותו יום. ברוטוס פתח קהילת ג'טרו טאל. בהצלחה שם. מישהו רוצה להיכנס ללהקה עם orenfarhi או להלחין שירים לקיפוד ים עזוב? תפנו אליהם. בהצלחה גם להם. A m p i שאל על איך התחלנו לשמוע פ"פ. לצד סיפורים נחמדים ומלאי עניין, מצאנו גם סיפורים שבקלות היו יכולים להוציא מהם את סרט האימה הבא. אני מאוד מקווה שאמילי כבר התגברה על הטראומה שלה... בינג דיבר על תאוריות משונות בנוגע לSoYcD (אותיות רישיות בכוונה
). יכול להיות שהוא... אמממם... הריח קצת עשבים?
holo שאל על ההגדרה של פינק פלויד. בסוף, משתתפי הדיון הסכימו על משהו בין פסיכדליה, פרוג, קוסמיק ועוד כמה. למרות כל זאת, יש כמה ששואלים: "למה?" Pitudi פתח דיון מרגש על דו הפרצופיות של ווטרס. הבנאדם, אם חושבים על זה, עשה כסף מהדברים שהוא הטיף כנגדם. תכונה מאוד מעוררת השראה והתפעלות, אם תשאלו אותי
. אז זהו, היה לנו שבוע נהדר, המון טופיקים חדשים, המון אוף-טופיקים חדשים, ובסך הכל, אני נהניתי. מצד שני, יכול להיות שזה בגלל שכבר לא לומדים יותר? אה, ועוד משהו. בטח שמתם לב שThe Albatross הוא מי שכתב את הסיכום הזה. זה מתקשר לחידה שלי, שאף אחד לא ענה עליה, בנוגע למי הייתי לפני הכינוי החדש. אז עכשיו אתם כבר יודעים. אז שבוע טוב, פינוקיו שמי לשעבר, ידוע עכשיו בכינוי The Albatross

אה אני יודעת ../images/Emo66.gif

*הצתה מאוחרת* אתה פינוקיו שמי
למרות שככה שיערתי כבר כששאלת את זה בפעם הראשונה.

The Albatross

New member
תודה שהגבת.

ככה אני לפחות יודע שמישהו קורא את הסיכום הזה
.

pink floydror

New member
זה שלא מגיבים

זה לא אומר שלא קוראים
אני קורא בקביעות ומסירות :) יש לי אפילו בוטלגים של הסיכומים שלך ,הופעות מיוחדות ודברים גנוזים D-: חחחח סתם אבל אני באמת קורא בקביעות

אני בהחלט חושבת שזה רצוי וראוי

להגיב להודעות מושקעות ואיכותיות, כמו הסיכום השבועי של פינוקיו... סליחה, האלבטרוס. לתשומת לבכם, חברים.

brotos

New member
אמרתי לך שיש מעריצים לסיכום השבועי

אני אישית בכיתי מהתרגשות כשקראתי אותו. גם עכשיו רועדות לי הידיים.

brotos

New member
הצתרף למועדון המעריצים

אני מציע, ברצינות, שנעניק פרסי פורום. זה משהו משעשע מאוד, והזדמנות לכל אחד להגיד את כל אשר על ליבו בקשר לאנשים בפורום.

holo

New member
תודה על הסיכום, רק שאלה..

למה השאלה של בלו סקי לא הייתה ממש שאלה לדעתי זאת הייתה שאלה טובה והדיון שנפתח עליה היה טוב.

נדמה לי שלא הבנת את מה שאלבטרוס

אמר. הוא התכוון לומר שאנשים נתנו תשובות שלא ענו בדיוק על השאלה שבלו סקיי שאל/ה. הוא לא אמר שהשאלה לא היתה טובה - היא היתה בסדר גמור.

למעלה