הסיפורים שמאחורי השירים

../images/Emo63.gifהסיפורים שמאחורי השירים../images/Emo63.gif

הפינה הזאת רצה קצת עוד בימי הקומונה ולמרות שהיא לא הביאה הרבה תגובות החלטתי להחזיר אותה, בתקווה שהפעם כן תגיבו
. אז אחרי שסיפרנו לכם את הסיפורים מאחורי "אין לי דבר" של הראל מויאל ומאחורי "יונתן שפירא" של איה כורם הגיעה הזמן לספר לכם את הסיפור מאחורי
"לילות לבנים"
של הילה הררי. "אני אהיה כאן בשבילך היכן שתהלך אלך איתך גם בזמנים קשים אחזיק אותך בלילות לבנים"
'לילות לבנים' נכתב במיוחד עבור הילה הררי על ידי חברה הטוב יואב אסרף, והטקסט שבו טומן בתוכו משמעות רבה מאוד. השיר מספר את סיפור החיים של הילה הררי בשנה שעברה. בין הקלטות האלבום והופעות בכל רחבי הארץ, בין ירידה למקלטים ונחיתת טילים בסמוך מאוד למקום מגוריה בזמן מלחמת לבנון השנייה (חיפה), נודע להילה כי בעלה חלה בסרטן, והוא צריך לעבור דחוף ניתוח וטיפולים כימותרפיים.
בין כל הלחץ של מלחמת לבנון השנייה וגילוי הסרטן, החלה גם מלחמה פרטית של הילה ובעלה ומרוץ כנגד הזמן להספיק להיכנס להריון לפני שבעלה נכנס לטיפולים. יואב אסרף כתב את השיר כדי להזכיר להילה ש"לפעמים צריך מעט תקווה". ואכן התקווה עוזרת.
לפני כשנה ילדה הילה את בתה הבכורה, ובעלה החלים ממחלת הסרטן.
להאזנה לשיר:
http://www.youtube.com/watch?v=1y8mq-XNcX8 (מומלץ! יש שם איתן אורבן
) מה דעתכם
אתם מכירים את השיר? אוהבים? הכרתם את הסיפור שעומד מאחורי השיר? אם לא, עכשיו כשתשמעו אותו "תסתכלו" עליו אחרת? אולי הוא ירגש אתכם יותר? עוד משו?

שיר מדהים../images/Emo99.gif

כל הכבוד יואב!! הסיפור מרגש והשיר מעביר צמרמורת בעיקר כיודעיםם מה הסיפור אני אהבתי את השיר!! השיר כ"כ מדבר אליי .. כמעט ונזלתי

../images/Emo13.gif

אתם מכירים את השיר? כן. אוהבים? לא. הכרתם את הסיפור שעומד מאחורי השיר? לא. אם לא, עכשיו כשתשמעו אותו "תסתכלו" עליו אחרת? אולי הוא ירגש אתכם יותר? סיפור מרגש, אבל אני לא מתחברת לשיר. עוד משו? לא. P:

למעלה