הספריה העירונית של חדרה

perrinat

New member
../images/Emo63.gifהספריה העירונית של חדרה../images/Emo63.gif

אני תוהה, לכמה מכאן יש (או היה...) מנוי בספריה העירונית? חדרתים אוהבים לקרוא ספרים?

iEyal

New member
יש לי מנוי בספריה בנווה חיים ../images/Emo3.gif

אני יודע שזה תופס גם לספריה הגדולה בעיר... אני פחות משתמש בזה היום (יותר ההורים שלי) אבל בזמן התיכון והחטיבה (לפני שנבנתה הספריה בתיכון חדרה) אני זוכר שהיינו מבלים שם הרבה אחר-הצהריים

perrinat

New member
היה לי כשהייתי ביסודי

אני זוכרת שהספריה עברה למשכנה הזמני במעלה רחוב הגיבורים והתעצלתי ללכת...
אחרי זה בתיכון החלטתי שאני רוצה להיות אינטיליגנטית ולקרוא ספרים אז עשיתי מנוי חדש. הבעיה היחידה היתה שכל הספרים הנורמלים היו משוריינים למקורבים לעובדי העיריה, וכמה ספרים של ריצ'ארד באך כבר אפשר לקרוא? אז פרשתי והשאלתי מדי פעם ספרים מהספריה בביצפר עד שהפסקתי כליל לקרוא ספרים... ככה זה בחדרה

LCA

New member
זה לא ככה

בחדרה!!! לי היה מנוי בספריה הישנה ואחרי התיכון התחלתי לקנות את הספרים שלי, ככה שיש לי בבית ים ספרים שאין לי זמן לקרוא אותם אבל זה ההתמכרות שלי- קונה ספרים בלי סוף...

the freaky girl

New member
אההה!! ליד מגדל המים!!..../images/Emo6.gif

אני זוכרת...
אוח היו ימים שהייתי תולעת והייתי אפילו הולכת לספרייה פעמיים ביום...

2 ספרים כל שבוע../images/Emo22.gif

ולפעמים יושבת לפוש קמעה בחדר העיון לקרוא קצת בדרך מקופת חולים לספר

perrinat

New member
חחח... את מוזמנת לנח אצלי

יותר קרוב לקופת חולים
אבל איזה כיפי החדר עיון. מקום יפה הספריה (לפחות משהו אחד בחדרה...
]

AeroSlash

New member
מתה על ספרים. קוראת המון...

היה לי גם כמה שנים ברציפות מנוי פשוט הם התחילו להסחף עם המחירים וגם הייתה תקופה שבגלל הלחץ לא ממש היה לי זמן לזה, אז הפסקתי עם המנוי אבל אני עדיין קוראת בהנאה.

אני מאוד אוהבת לקרוא ספרים

אבל לחכות שבועות לספרים חדשים ואחר כך לחכות עוד שבועות ברשימת קריאה כי תמיד יש כאלה שהם ראשונים מאלצות אותי לרכוש ספרים זה עסק די יקר אבל אין כמו ספרים בבית להרגשה טובה. ספר טוב הוא חבר טוב אני ממליצה בחום.

לי יש מנוי ואני כבר ב5 חודשי איחור

אז אם מישהו רוצה את הספר אורות בערפל, שימתין כמה חודשים

the freaky girl

New member
היה:]

עד שלפני שנתיים נראה לי נגמר לי המנוי.. [טוב, גם ככה גנבו לי את הארנק הבני זונות ונאבד הכרטיס של המנוי בין השאר...]

חחחחחחח...... ../images/Emo6.gif

"חדרתים אוהבים לקרוא ספרים..." זה נשמע מעליב קצת
כאילו חדרתים לא מספיק משכילים לקרוא - דוגרי בצדק. בכל אופן, לי היה מנוי אפילו כמה פעמים אבל יש לי בעיה, אני אוהבת שהספרים הם שלי ונשארים אצלי. מעדיפה לקנות - כמה שזה הזוי זה נכון...

למעלה