הפינה השבועית!זכרונות מהעבר

blck angel1

New member
../images/Emo63.gifהפינה השבועית!זכרונות מהעבר../images/Emo70.gif

כמו כל שבוע אני אתן חפץ/שם/חיה/משהו ואתם צריכים לקשר את זה לזיכרון שלכם עם האחים שלכם.. והפעם:תה
אני זוכרת שאחי אמר לי כזה כשהייתי בת 5 "רוצה לבוא איתי למגרש?" אז אמרתי לו כן.. אז הוא אמר רק אחרי שאסיים את התה.. אז הלכתי לשתות.. סיימתי לשתות.. ואז אני באה להגיד לו שסיימתי.. והוא לא שם.. הוא עבד עליי
ונסע.. אז הלכתי לחפש אותו... והלכתי לאיבוד.. ואז אמא מצאה אותי.. וכמעט תלשה לאחי את הראש... חחחחח

blue skies

New member
זכרון שלי

ההורים שלי נוסעים אחת לשנה לחול לפעמים לבד לפעמים עם חברים ובדרך כלל אני שומרת על אחיות הקטנות שלי יש לי אוטו בית לבד אפשר לשלוח לסבתא לפעמים אז זה די נחמד בסה"כ אבל מה בדרך כלל שהם נוסעים אחת מהאחיות ולפעמים אפילו שתיהן חולות קבוע כל שנה בכל מקרה השנה בפעם האחרונה שהם נסעו אחותי הקטנה הייתה חולה ונשארה כמה ימים בבית בנוסף לתרופות ולרופאה ראיתי על אחד מסוגי התה שיש לנו שהוא טוב לשפעות תה ירוק עם פקעות של עלי ורדים או משהו בסגנון והכרחתי אותה לשתות כל יום את התה הזה לפחות 4 פעמים ביום עד שהוא יצא לה מהחורים והיא בכלל לא סבלה את התה הזה אבל לא הייתה לה הרבה ברירות

תמיד נהגנו לומר על אחי

שאוהב לישתות תה רותח רותח רותח, שהוא רק שם את התיון בפה שלו ושופך על זה ישר מים רותחים מהקומקום.

jKiTTiE

New member
חחחחחחח הרגת אותי

שהוא עבד עליך חחח אחד החזריםם!! אממ על אח שלי אנחנו כל הזמן צוחקים שהוא ילד אנגלי כי הוא שותה תה עם חלב אל תשאלו מה הקשר...

למעלה