הפינה השבועית

blck angel1

New member
../images/Emo63.gif הפינה השבועית ../images/Emo13.gif ../images/Emo63.gif

כמו תמיד אתם/ן צריכים/ות לספר לנו סיפור שקשור לחפץ/מישהו/משהו שאני פה ארשום, הסיפור צריך להיות קשור לזיכרון עם האחים שלכם
תהנו אממ אז השבוע: מעיל היה זה יום מלא מלא ברד! וכל הגינה הייתה לבנה מהברד! ואחי יצא (הוא היה בן 8 ואני שנתיים) והוא יצא רק עם חולצה קצרה ומכנס .. והיה קר אז רדפתי אחריו (וצרחתי קוייק - שזה היה מעיל בשפה שלי X.X) קוויייק!! עידן!! תלבש קוויק!! ובכיתי ורדפתי אחריו ודאגתי לו! וזה הכל צולם בוידיאו ואחי שם פס עליי עד שנתתי לו אגרוף ומעיל ביד וצרחתי עידן ללבוש קוויייקקק!!! עד היום יורדים עליי ;; *בכי* מה רק דאגתי לו... ואתם?

הממ...

אני זוכרת איך תמיד אח שלי ואחותי וכולם כמעט ירדו עליי שאני אשים אבנים בכיס של המעיל שאני לא אעוף... זה ממש משפט מעצבן כשאומרים את זה

יש תמונה באלבום של אחותי עם

מעיל שקטן עליה ב 3 מידות לפחות. היא צוחקת על עצמה ואנחנו צוחקים על ההורים שלנו שהלבישו אותה ככה.

eris1515

New member
מעיללל

יש תמונה כזאת של אחותי שהיא הייתה בת שלוש בערך- תמונה חמודה שיש לה מעיל כזה שמןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחח בקושי רואים אותה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

jKiTTiE

New member
מעיל?!

מממ הדבר היחיד בעצם 2 שעולים לי בראש זה איזה מעיל שההורים שלי קנו לי..אני עדיין זוכרת את הכל כאילו זה היה אתמול חחח אני זוכרת פחות או יותר תחנות...חנות פינתית בירושלים והיו לה 2 קומות סתומרת הקומה השניה זה היה המחסן ומשם הביאו לי תמעיל שלי...הוא היה בצבע תורכיז עם פרווה לבנה כזאת...זה היה בכיתה ג!? ובכיתה א היה לי איזשו משו לא זוכרת מה ואמא שלי הביאה לי מעיל בצבע אדום עם כפתורים ענקיים כאלה והמעיל היה ממש גדול עלי והחלטתי שהוא של כיפה אדומה חחח

blue skies

New member
מעיל....

השנה היתה 2003 (נראה לי אני לא בטוחה) מוצ"ש בערב אחותי ואני הלכנו ביחד לעשות כיף בקניון והחלטתי לקנות לה כמה דברים ולפנק אותה נכנסו אני חושבת לרנואר והיה שם מעיל חמוד אדום עם סגול - עכשיו היא לא הולכת עם מעילים ולא רצתה למדוד אותו אבל הכרחתי אותה ואז היא התאהבה בו ועד היום בתקופה המתאימה היא הולכת איתו

למעלה