הפלוריתון

../images/Emo63.gif הפלוריתון ../images/Emo63.gif

הפלוריתון עלה לאוויר!
והשבוע, גיליון מס' 1
ראיון עם אגוסטין סיירה (מרטין)
ראיון עם מריה אאוחנייה (פאס)
כל האמת על כריס מורנה וטקס הפרסים של "קטנטנות"
החשיפה המלאה של סוף העונה הראשונה של "פלוריסיינטה" כולל קטע וידיאו
סיפורים בהמשכים ובלוגים להנאתכם ועוד המון המון כתבות מעניינות, שווה לקרוא! צוות האתר יישמח לשמוע ממכם תגובות ומקווים שתאהבו

ישנה אפשרות נוספת../images/Emo41.gif

על מנת לתעד אירוע משעשע זה, בו נשלחו שתי הודעות בו זמנית, שרשרו אותן יחד. תודה ושלום

../images/Emo39.gifמשעשע בהחלט!

מנהל א', בינינו כמנהלים לאתר הגדול ברשת העולמים לפלוריסיינטה, עלינו לא להיות חלוקים בדעתינו. (חשוב להבהיר שכותב הודעה זו הוא מנהל ב')

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif פיצול אישיות ../images/Emo12.gif

מפחידדד

אבל אתם לקחתם תמונות ממישהי

שפירסמה פה אותם בלי כתובת ושמתם עליהם כתובת שלכם וזה ממש לא צודק לפחות תנו לה קרדיטט ואפילו בפלוריתון שמתם את זה בכל מקרה לי ציפיתי יותר מדי מהפלוריתון אבל הוא דווקא שווה

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo45.gifקבלו ח''ח....עיתון נהדר

אגב...תומר עזב את צוות האתר?כי לא רשום תשם שלו יותר בפינת צוות האתר בעמוד הראשי....

סולדד100

New member
זה מדהים../images/Emo70.gif

נהנתי כל כך לקרוא
לקח לי בערך שעתיים לסיים לקרוא הכל
ויש לי כמה דברים להגיד: הראיונות-לדעתי השאלות חוזרות על עצמן מהראיונות הקודמים. לדעתי כדאי לראיין את מי שעוד לא ראיינתם. הכתבה על פלוריסיינטה בתקשורת-זה כל כך נכון
אני חשבתי בדיוק אותו דבר! בעיתונים בקושי מזכירים את פלור המדהימה והמוכשרת!
הכתבה על כריס מורנה-אני נורא הופתעתי כשקראתי את הכתבה הזאת. יכול להיות "שניפחתם" יותר מדי את הדברים
הכתבה על ההיסטריה של פלוריסיינטה-זה בדיוק מה שכתבנו פה בפורום
מישהו מפה כתב את זה? הסוף של העונה הראשונה-אין לי הרבה מה להגיד על זה... לדעתי זה סוף תינוקי, מעצבן, ולא מציאותי
הבלוגים- לדעתי ממש מיותרים. הם משעממים, וממש לא קשורים לפלוריסיינטה. הסיפורים-מדהימים אחד אחד! בסוף של הסיפור השלישי ממש הזדעזתי! והסיפור הרביעי כל כך מסתורי
החלק הזה של הסיפורים, זה החלק שהכי אהבתי בפלוריתון. בקיצור, הפלוריתון הזה ממש לא רע, יש כמה דברים מיותרים כמו שכבר אמרתי, אבל חוץ מזה היה ממש כיף לקרוא אותו! וסורי על המגילה הארוכה שכתבתי
צל"ש למי שקרא הכל

TomeRdeluz

New member
שמחים שאהבת ../images/Emo140.gif תשובות ../images/Emo13.gif

מגיליון מס' 2 נראיין שחקנים חדשים שעוד לא ראיינו מעולם, וגם השאלות יהיו כבר יותר מקוריות וחדשות. רק לידיעתכם- הראיונות האלו עם אגוסטין ואאוחנייה נערכו עוד מלפני כמה חודשים ושכבו אצלנו במגרה, או יותר נכון... בתיקיה
הכתבה על כריס מורנה- לא, הדברים לא נופחו... גם הדברים נמסרו ממקורות ראשונים ביותר (ההורים של השחקנים עצמם המעורבים בפרשות האלו), כך שאנחנו בטוחים שלא מדובר פה בהמצאות או בניפוחים של האירועים.
כן, הכתבה על ההיסטריה היא אותה הכתבה שפורסמה כאן בפורום.
הבלוגים- לא לדאוג, הבלוגים עוד יישתפרו. בקרוב יהיו בלוגים חדשים, של אנשים הרבה הרבה יותר מעניינים ומגוונים... כדאי לחכות להמשך.
שמחים שאהבת את הסיפורים בהמשכים, הושקע בהם המון המון מאמצים ומקווים שתהני גם בפרקים הבאים
ושוב תודה רבה רבה

../images/Emo182.gif../images/Emo26.gif

בנתיים קראתי את הראיון עם אאוחה..
הראיון ממש יפה..
איזה חמודה היא..אני כבר ממשיכה לראות את שאר הדברים..

למעלה