זכרונות עם האחים שלכם ^_^

blck angel1

New member
../images/Emo63.gif זכרונות עם האחים שלכם ^_^

והפעם כמו כל שבוע (כמעט >_<;;) ניזכר ונספר לנו זיכרונות שלנו עם האחים שלנו ^^ והפעם.. הזיכרונות שלנו עם השניצל ^^ ספרו זיכרונות שלכם עם שניצל
~~ שלי
אני זוכרת שאני ואח שלי היינו מחביאים את השניצלים מאמא ועושים את עצמנו אוכלים ואז זורקים את זה לכלב.. שגם הוא ברח מהשניצל אז ניסינו לתת לחתול וגם הוא ברח בסוף רק הפח נישאר במקום.. ככה זה תמיד ^^

eris1515

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי!!!!!!!!!

שהייתי קטנה לא ממש אהבתי שניצלל תמיד שאמא שלי שמה לי שניצל בצלחת הייתי אומרת לאחותי _____(השם שלה) סתכלי סתכלי איך המכונה עובדת היא זזה... וכשהיא הייתה מסתכלת הייתי שמה לה בצלחת את השניצל שלי ואז שהיא חזרה לאכול הייתי אומרת לה _______ תאכלי קודם את זה -זה הכי טעים-יענו שאמא שלי לא תראה הרבה בצלחת ותגלה ששמתי לה חחחחחחחחחחחחחחח

jKiTTiE

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחותי הרגת אותיייייייי!!!!!!!1 הייתי עושה לאחותי פול ככה רק עם משחקי קלפים ואז הייתי מציצה לה ומנצחת אותה חחחחחחחחחחחחחחח

איך נולד הרעיון ?

איך נולד הרעיון הזה ולמה דווקא שניצלים ? אבל אני אספר לכם קטע . פעם אמא שלנו הכינה לנו שניצלים וזה יצא יבש מאוד אז נתנו את זה לכלבה הגנבנו את זה החוצה כדי לא לפגוע בה אבל מה לעשות שהיא באה אלינו בערב וכעסה ולא ידענו איך היא יודעת והיא אמרה לנו שהיא מצטערת שזה לא יצא טוב והתברר שאפילו הכלבה לא אכלה את זה .

מאכל אחר ../images/Emo21.gif

יש לי זכרונות עם אחי בכל מני דברים שקשורים לאוכל.. יש תקופות שאחי היה מכין הרבה "פתיתים", יש תקופות שאני הכנתי בשביל שניינו "תפוחי אדמה", ויש תקופות ששניינו ביחד אוכלים בכלל פיצה.. אבל הזכרונות הכי הכי שלי- שלרוב,ביום שבת דודה שלי מביאה לנו ג'חנון, ואז כל שבת בערב אני מכינה רסק עגבניות ושניינו יושבים ואוכלים.. גם כיף,גם טעים וגם משביע. והכל בארוחה אחת.

למעלה