זכרונות-פינה השבועית

blck angel1

New member
../images/Emo63.gif זכרונות-פינה השבועית../images/Emo63.gif

כמו כל שבוע אני אתן חפץ/מילה/משהו ואתם צריכים לקשר את זה לזיכרון מין העבר..עם האחים שלכם כמובן
ארנבת הזכירון שלי: אח שלי בגיל 14 עבר (כן כן הוא עבד!!) בחווה קטנה כזאת לתיירים עם חיות ופעילויות לילדים.. אז היו שם ארנבות.. יום אחד שיחקתי עם אחת הארנבות.. והמנובלת שרטנה לי את כל היד ;; מזל שזה התרפא ..פיו.. איכ יד שרוטה
עכשיו תורכם ^^

mישמישית

New member
ארנבת ............

על זה דווקה יש לי סיפור לי ולאח שלי היו שני ארנבות שבהתחלה היו שתי בנות שלי בני ושל רועי -אחי לולה עד שלבני נולדו גורים ולולה הפחה להיות לולו ואהבנו אותם מאוד מאוד עד של לולו (הם גדלו על המירפסת שלנו -יש לנו גדולה- והיה להם כלוב ומעליו סככה ) ויום אחד לולו רב אם אחד החתולים ונפל למטה אמא שלי מצאה אותו והעלתה אותו אחרי שעה הוא מת :( והיה לנו עוד ארנב לתקופה ממש ממש קצרה אבל הסיפור שלו לא ממש נעים (לא סיפרנו את הסיפור לאח שלי ) ובני ניראלי היתה בודדה והיא ברחה אבל מצאנו סימני דם ואמא שלי אמרה שכשהיתי בגן ארנבת אחת חייה שלוש שנים לבד ואני מקוה שטוב לה :) בכיתי הרבה היתי קטנה זה הסיפור שלי

eris1515

New member
ארנבת

כשהייתי קטנה היו לי 7 ארנבות בהתחלה-היה לי אח-ברחה אחר כך היה לי 2 -מתו-נגמר להם המים חחח
בכיתי לאבא שלי-קנה לי 4 ארנבים 2 נקבות 2 זכרים ברחו-אלוהים יודע איך
וזהו-התייאשתי מארנבים... חחחחחחח

ארץ, עיר, חי... ../images/Emo119.gif

קיבלתי בבת מצווה ארנבת מכמה חברים מהכיתה, ואני זוכרת איך תמיד הגנתי עליה פן מישהו אחר ייגע בה- במיוחד אח שלי. אבל בסופו של דבר הוא ואחותי עזרו לי לגדל אותה.

harar8

New member
כל מה שאני זוכרת

זה שהייתי פעם באיזשהו פארק וראיתי שיש למישהי ארנבת ומאוד קינאתי בה ומאוד רציתי ארנבת בבית אבל ההורים לא הרשו לי

harar8

New member
הא וגם

כשפעם הייתי בשבדיה הייתי בגן חיות והיו שם ארנבים והיו כאלו שהיו ממש גדולים. הייתי שם בסוף כיתה ה'

blck angel1

New member
כשהייתי בשוודיה

הרגשתי כוסית על...כל השוודים הסתכלו על השחורה..חידשתי להם בים הבלונד הזה XDDD

למעלה