חדש על המדף

אירילה

New member
../images/Emo63.gif חדש על המדף

ספרר חדש שיצא לאור בנושא האלצהיימר ובכלל טוב גם לבריאים. איפה שמתי את המפתחות שלי - מדריך מעשי לשמירה על הזיכרון ולשיפור יכולת המוח - ד"ר גארי סמול. מאנגלית: יהודית ברלב. בפרקים: להביט, לצלם, לקשר - שלושת הכישורים הבסיסיים לאימון המוח; בניית כישורי זיכרון מתקדמים; מה לעשות אם מחלת אלצהיימר תוקפת.

nninn

New member
יופי..........טוב לדעת

שלום,אני חדשה פה. אבל................לא חדשה בתחום. מחלת האלצהיימר, מלווה את המשפחה שלי, כבר מעל 6 שנים. חמתי חלתה בה אז. כיום, המחלה נמצאת במצב מתקדם מאד,ולנו , נשאר להביט בצער מהצד. ולמרות זאת.................. למרות שהיא כבר מזמן לא מכירה אותנו, ולמרות שהיא כבר לא מתקשרת ולא מדברת לענין, בכל זאת, לפעמים.......ניצת לה הבזק של חיוך בעניים, שנותן הרגשה, שהיא כן יודעת טיפה, שאנחנו לידה. כמו,אחרים, שקרובים למחלה, גם אצלינו עובר לפעמים הרהור, איך ניתן להימנע ממנה אז........טוב לדעת שיצא ספר חדש, תודה. אילנה.

אירילה

New member
ברוכה הבאה לפורום אילנה ../images/Emo140.gif

נשמח לראותך כאן אצלינו בפורום נוטלת חלק פעיל בדיוני הפורום וחולקת עמנו מנסיונך ,עצות מאחד לשני תמיד מועילות כאן. טוב תעשי אם תיכנסי לקישורי הפורום ,שם תמצאי הרבה קישורים מועילים המספקים מידע רב על המחלה ,הטיפול בה ונושאים רבים רלוונטים אחרים. שיהיה לכם רק טוב גרשון/מנהל הפורום

nninn

New member
תודה על קבלת הפנים.

את ההיכרות עם הפרום, ערכתי בימים האחרונים, כשדפדפתי בין הדפים, וגלשתי למאמרים. עצות?....הלואי והיו לי. נסיון ?....................הוא אישי,וכואב. ובכלל אני חושבת,- שכל אדם שונה ,ויש להתיחס אליו, לפי מצבו, ולפי תחושות הבטן.(כי הרי המידע המחקרי שהצטבר, הוא דל). אבל- טוב להיות בין אנשים, שמבינים על מה מדובר. ושוב תודה על קבלת הפנים אילנה.

../images/Emo24.gifnninn

ברוכה הבאה אילנה כולנו שותפיםלמחלה הארורה אך חיים איתה ומקווים לטוב ,פה בפורום תמצאי הרבה אהבה מכל כותבים וגם עיצה אבל כתבת שמחלת האלצהיימר מלווה את חמותך כבר 6 שנים אז יש לך ידע או את יכולה ליעץ גם ולהשתתף איתנו בכל הקשור למחלה ,שנשמע רק בשורות טובות

zs1957

New member
תודה על המידע

היי גרשון, נראה ספר טוב. זהבה שחם

למעלה