חיים שכאלה..

אושRתי

New member
../images/Emo63.gifחיים שכאלה..

כתבות על סקנד לייף אנשים רבים בורחים לעולם הווירטואלי, אבל בסופו של דבר המציאות המרה מגיעה גם לשם.. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/564/814.html סקנד לייף – שיחון לתייר http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/564/711.html במידה ונתקלתם בכתבות על סקנד לייף אתם מוזמנים לשרשר לכאן. תודה.

1תרו

New member
חזרתי.....

ואני כל הזמן קורא פה,אני תוהה מתי אני אבדוק צדיק שיביא לי איזה 25 לינדן וכמה בגדים
. אני עזבתי את SL להמון זמן מהסיבה הפשוטה שאני לא פרימיום ממבר שיפ וזה לא נוח אי אפשר לעשות כלום,קשה מאוד להשיג כסף מבלי לקנות אותו או עם פרימיום ממבר שיפ,חוץ מזה שאף אחד במשחק הזה לא ממש מתקשר אבל החלטתי לתת עוד צ'אנס,נו נראה אולי עכשיו מישהו יסתכל לעברי במשחק חחחח.

1תרו

New member
ומצטער שאני מנצל"ש אבל יש לי שאלה,

האם ב-Inventory שלי אני יכול למחוק תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ?

אושRתי

New member
אם חזרת, אתה מוזמן להצטרף לדיונים

הקיימים ולפתוח חדשים. וWB

1תרו

New member
חזרתי עם עוד כמה שאלות

1) מה אני צריך לכתוב כדאי להגיע למנהטן ניסיתי הכול לא מצאתי את זה! (לכתוב ב-Search) 2)אני בטעות שיניתי את ה-Point View שלי איך אני משנה ל-Deflut של ה-Point View?

לגביי מנהטן

תלחץ כאן כדי להגיע למנהטן
לגביי השאלה השנייה...... ממ.. מזתומרת?

1תרו

New member
בשאלה השנייה התכוונתי

שאני רציתי לראות איך אני נראה מקדימה אז השתמשתי ב-Ctrl ו Shift ועכשיו הכול התהפך הנקודת מבט שלי היא מהרצפה ואני רואה רק בתוך הרצפה ואין לי מושג איך להעביר את לנקודת מבט הרגילה.... את או מישהו אחר יודעים איך להחזיר את זה לנקודת המבט הרגילה?

1תרו

New member
אה כן בקשר לקישור+ועוד שאלה

מצטער על השאלות, 1)איפה אני שם את הקישור? 2)ואיך אני משתמש בסקריפטים?,איפה אני שם אותם,או איך מדביק אותם על בגדים?....

את הקישור תדביק בשורת כתובת של האינ

+טרנט
זה פשוט יראה לך את הנקודה אליה אתה צריך לעבור במפה. ו... להדביק סקריפטים על בדגים? לא נראה לי שאפשר :] בכלאופן, כדי ליצור סקריפט חדש אתה צריך ללחוץ על האינבטורי שלך, על קרייט ועל ניו סקריפט.

1תרו

New member
טוב איך לא לקראת הלילה חייב להיות

לי עוד כמה שאלות.... 1)יש לי משקפיים על הדמות והם נראות מוזר ואני רוצה להוריד אותם איך אני עושה את זה יש לי מלא קבצים של בגדים ולחפש תיקייה תיקייה ייקח שנים 2)ישבתי 3 שעות בקמפינג ושחזרתי כלום לא קרה היה כמה הודעות המשחק קרס וחזר למקום שהייתי לפני הקמפינג בלי הכסף. 3)כל 5 דק' המשחק קורס לי!!,זה ממש מוזר כי לפני שלקחתי פסק זמן מהמשחק לא היה אפילו יום אחד שכזה. תודה לכל העונים מראש, לילה טוב, עידו

כמה תשובות...

1. תלחץ על המשקפיים בלחצן ימני ועל detach. 2. המשחק מתנתק אחרי 30 דקות שלא מזיזים את העכבר או כותבים משהו. בקשר ל-3, סורי אני לא יודעת מה לענות לך... =[

למעלה