ענתי... קראתי את מה שכתבת...
זה כ"כ ריגש אותי.. דמעות זלגו מעיניי.... אפילו עכשיו, הן ממשיכות לזלוג..... אני בטוחה שאמך סלחה לך. וגם עם כל התפרצויותייך הלא מכוונות, התעקשותך על כל טיפה של שתייה, על כל פירור של אוכל, ולו הקטן ביותר, היתה שווה. התעקשותך, טיפולך המסור באמא, מלחמה על כל דבר קטן [גם אם זה היה כרוך בהתפרצויות לא מכוונות], הם אלו שמצליחים לשמור על מצבה של אמך, יציב. אני בטוחה, שאפילו שאמך אינה מודעת למצבה, היא מודה לך על טיפולך המסור, סולחת לך, ויודעת שלא היתה לך ואין לך שום כוונה רעה, או כל רצון להרע לה. גם אני רוצה לבקש סליחה מסבתי. על זה שלא הערכתי מספיק, ורק אחרי המחלה, כשמצבה התדרדר, הבנתי כמה היא חסרה לי, ובכלל הבישולים שלה והכל [כאילו המחלה באה ללמד אותי לקח], והתחלתי להעריך דברים.... סליחה על שלפעמים היתה מרביצה לי ומקללת אותי, ואני, כמו מטומטמת, ישר הייתי חייבת להגיב לה. מהעלבון, הכאב והכעס שנוצרו בתוכי באותו הרגע, במקום לעצור שנייה ולחשוב.... אני זוכרת ת'ימי כיפור בהם היא היתה מבשלת מרק לארוחה מפסקת, ואופה עוגיות מלוחות לאחר הצום.. ועכשיו, מאז מחלתה, אני מרגישה מאין ריקנות. נוצר אצלי חלל ריק בלב, היא חסרה לי.... אני מתגעגעת.. לפעמים עולה בי השאלה למה זההגיע לה? היא מעולם לא עשתה רע לאפ'חד.. אני לפעמין מדמיינצ שקורה נס, והנה היא חוזרת ומבשלת לי את מטעמיה האהובים... אבל יודעת שזה לא יקרה.. ואני לא מבקשת כלום.. רק רוצה שהיא תחזור..... וזה כ"כ עצוב........ כ"כ כואב....... רק הדמעות.... הדמעות.... אשר באות פתאום ללא שום הזמנה מיוחדת, ואת עיניי מציפות, ללא שום יכולת של עצירה............ פשוט באות, ורק זולגות........ רק זולגות.......