יומן חיים,ניקיונות וסדר לפסח....

../images/Emo63.gifיומן חיים,ניקיונות וסדר לפסח....

בודקת מגירות מסדרת ארונות נוברת במכתבים ישנים בתמונות. עולה בי חיוך של נוסטלגיה
נתקלת ביומן אישי שכתבתי כשעליתי לכיתה ט' וכתבתי עד כמעט י"ב. זוכרת שחשבתי שהיומן שלי יפורסם כמו היומן של אנה פרנק.... הקפדתי לקשט ולצייר
קוראת את עצמי בגרתי מאז (מין הסתם...חח...) עושה השוואה רואה את הנערה שאז הופכת לאשה לאמא.... בעצמי יש לי ילד שאוטוטו הופך להיות נער.... יומן אישי
שומרת אותו איתי כל הזמן בשידה ליד המיטה לזכור מה הייתי מה חשבתי על מה חלמתי (בעיקר על בנים ולבבות...
) להיות סובלנית לעצמי להיות סובלנית לילדיי לחבק את מי שהייתי ללחוש לעצמי שהכל יסתדר לי על הצד הטוב ביותר לחייך לעצמי, להמשיך ולהתעסק ב"מה אלבש היום?" "את מי אוהב מחר".... להיות עם בטחון ואהבה שכל חוויה מעצבת ובונה את אישיותי. רואה דמיון ביני-אז לבין ילדיי היום וגם ביני - היום.... מסע בזמן....
יומן חיים האם גם אתם כתבתם? האם גם אתם כותבים?

דגנית

New member
כל הזמן.. עם הפסקות..

יש לי איפשהו יומן מהילדות יחיד ומיוחד.. והיו אוספים של מכתבים שאת חלקם זרקתי
ועדיין יש לי אינספור יומנים מהשנים האחרונות שאין לי מושג מה לעשות איתם
ואני עדיין כותבת, אני משתדלת לכתוב כל לילה לפני השינה לפחות 5 דברים טובים שקרו לי היום, או הצהרות ליום טוב למחר.. וכו'..

הלוואי והיה לי זמן לכתוב לעצמי

לפעמים הייתי רוצה שיהיה לי רשמקול צמוד להקליט את עצמי כי לכתוב...זה איטי מדי למחשבות שרצות ותמיד הן רצות כשאי אפשר לכתוב

kikona126

New member
לי יש אחד ../images/Emo9.gif

בדרך כלל אני מקליטה כשאני נוהגת כי בזמן הנהיגה יש לי הכי הרבה מחשבות

ואני...

כל הזמן מתכנן לכתוב מגיל 8
ועוד מעט בן 40 ועדיין...מתכנן...:) זה נשמע לי כיף ונוסטלגי לחזור לאותם מקומות, לחוות דרך קריאת היומן את אותן תחושות ורגשות של אז. ו...שלום לכולם - נעים כאן!

../images/Emo24.gifכייף לראותך כאן../images/Emo39.gif

להזכר בתחושות... זה כמו להתחבר שוב לילדה שבי

kikona126

New member
ספר החיים../images/Emo63.gif

גם אם לא כותבים אחד כזה, תמיד נמצא בתוכנו...

kikona126

New member
זאת שאלה יפה

לדעתי, כתוב לנו עם מי ניפגש ולמה, אבל את הנסיבות ואת הקשרים אנו ממלאים, כל אדם איתו אנו נפגשים מעביר לנו מסר, וככה בעצם החיים שלנו בנויים ממסרים. יש עמודים שהם צבעוניים וכאלו שחורים, בכל יום נפתח לנו עמוד לבן, ואנחנו בוחרים באיזה צבע לצבוע אותו. כתוב שהכל נקבע מראש, אבל בשום מקום לא כתוב שאי אפשר לשנות את מה שנקבע. בשביל זה אנחנו כאן. האמונה שלי היא שאחרי כל שלב שאנו עוברים בחיים אנו נפגשים עם הספר הזה וחותמים בו עוד פרק. וככה מתחילים פרק חדש על עמוד לבן וטהור, כי בעצם מכל פרק בחיים שלנו אנו יוצאים אנשים חדשים... מה את חושבת?

mbar30

New member
היה לי יומן כשהייתי נערה מהר

מאוד התייאשתי לא יכולה לשבת יותר מ5 דקות ולכתוב לא מזמן נתקלתי בחבילה של גלויות שהעלתה לי חיוך ענקי על השפתיים העבר עולה לפעמים בצורה לא צפויה הנקיון תורם למניעה של הצטברות ואני אספנית כפייתית כבר לא כותבת אין לי ממש זמן לזה מעדיפה לשמור את האופציה לגיל 60 במסעות..........

למעלה