יומני היקר...נתפסתי עושה ביד בשירותים

../images/Emo63.gifיומני היקר...נתפסתי עושה ביד בשירותים

http://www.gogay.co.il/content/article.asp?id=6679 ג'ורג' מייקל הולך לקבל כסף, הרבה כסף, כדי לכתוב את זכרונותיו בספר אוטוביוגרפי. מה דעתכם על ג'ורג'י? עושה לכם את זה? האם אי פעם עשיתם את זה בשירותים? האם נתפסתם? ומה עשיתם בשירותים? והכי חשוב, האם עשיתם את זה פעם בשירותים של התחנה המרכזית?(כי זה ממש מגעיל!)

spier99

New member
הבאתי ביד על חייל חתיך

היתי לבד במקלחת במים החמים פנטזתי עליו שווה כזה ועמד לי טיל סבנתי את הגוף והבאתי ביד :) פחדתי שמשהו יכנס אבל זה יותר הדליק אותי

עשיתי את זה. בספרייה ציבורית.../images/Emo87.gif

מתחת לשולחן אפילו. יאמי.

spier99

New member
../images/Emo2.gif

לא פחדת שיתפסו אותך? ומה עשית אחרי שגמרת והכל השפריץ?

בגד ים../images/Emo87.gif

לא היה לי מכנסים ללבוש באותו יום אז לקחתי בגד ים. למזלי- אף אחד לא הבחין בשפריצים שלי... והלכתי עם זה רוב היום עד הערב

רסקול

New member
איך אתה יודע ש"זה מגעיל" שם?

כלומר, היית, נסית.. וכו' אני למשל אוהב להיכנס לשירותים עם חור בקיר ולזכות במציצה אלוהית, בלי לדעת מי מוצץ, מה אכפת לי?! אה, ופעם אוננתי על שק חול בשמירה, כן, מה יש.

L e j l a

New member
הבאתי פעם ביד בשיעור ספרות

ישב לידי אחד שלמד איתי ולא שם לב הסתרתי את עצמי עם הקלסר והשפרצתי על הפנים

שלום אניי חידש

אני בן 17 נראלי הכי צעיר שמי דור ואני חדש פה אז קבלחו אותי יפה אני עדיין בארון והדבר הכי נועז שעשיתי היה להביא ביד בבית של חבר שלי שהוא כזה כוסון בזמן שהוא היה עם הגב אליי ועכשיו תיאור שלי כדי שתתחרמנו יש לי גוף בצבע מוקה גוף ריבועי יפה אני כבר מכתה ז בחדר כושר יש לי גוף משולש טיפהלה שערות בביצים אני מגלח ופרצוף חמוד מאד אשמח אם תקבלו אותי יפה

למעלה