../images/Emo63.gifכאן מתחילה דרכי....../images/Emo63.gif
בוקר טוב לכולם
אני מירי ואני אנסה לעורר את הפורום הנפלא הזה! לפני שבוע היה לי ממש משעמם אז התחלתי להסתכל על רשימת הפורומים... פתאום ראיתי פורום "הרומן הרומנטי" ממש התלהבתי! נכנסתי מהר לפורום וקראתי את ההודעות... בנוסף גם גליתי שאין ממש הודעות ושאין מנהל
למחרת כבר דיברתי עם הנהלת תפוז והם הסכימו לתת לי את ניהול הפורום במקום לסגור אותו. ואני שמחה. אני בטוחה שנוכל להקים קהילה למופת ונהנה מכל רגע! מה זה רומן רומנטי בשבילי: מגיל מאוד צעיר אני קוראת. אני אוהבת לקרוא כל מיני סוגי ספרים - רומנים,מתח, הסטוריה וספרים קצת יותר כבדים (או כמו שאני קוראת להם ספרים לסנוביים
) אבל - אין כמו רומן טוב! פשוט כיף להרגע עם ספר טוב. נכון, הסוף ידוע מראש... נכון, זה קיטשי בטירוף. אבל - אין! איך אפשר בלי לשקוע בעולם החלומות שבהם הכל רומנטי ואהבה תמיד מסתדרת על הצד הטוב ביותר! בדיוק בשבת דיברתי עם חברות שלי ונזכרנו איך בתיכון הייתי כל הזמן דבוקה לספרים. בתפילת הבוקר(אני דתית) כולם מסביב היו מתפללים ואני הייתי קוראת ספר.(נו, טוב. זה היה כבר מין סוג של מרד
) בהפסקות - הייתי מעדיפה לשבת ולקרוא ספר מאשר להסתובב בחוסר מעש במסדרונות. בשיעורים - היו לי הסכמים עם המורים (במקצועות המשעממים כמובן) אני לא מפריעה לכם- אל תפריעו לי! בכל הזדמנות שהייתה לי הייתי עם ספר - פשוט אני רוצה שתבינו עד כמה אני מכורה
ברומן הרומנטי הסופרים המעודפים עלי הם דניאל סטיל וסנדרה בראון (ככה קוראים לה?) אבל אני גם מאוד אוהבת לקחת ספר עם כריכה רכה ופשוט לקרוא... טוב, נראה לי שקשקשתי מספיק
אתם מוזמנים לכתוב את מה שאתם חושבים: מה הייתם רוצים לראות בפורום, על מה הייתם רוצים לדבר, איך קוראים לכם? איזה סוג של רומנים אתם אוהבים? וכל דבר שעולה בראשכם... מקווה לשיתוף פעולה, מירי
בוקר טוב לכולם