כאן מתחילה דרכי....

m L m

New member
../images/Emo63.gifכאן מתחילה דרכי....../images/Emo63.gif

בוקר טוב לכולם
אני מירי ואני אנסה לעורר את הפורום הנפלא הזה! לפני שבוע היה לי ממש משעמם אז התחלתי להסתכל על רשימת הפורומים... פתאום ראיתי פורום "הרומן הרומנטי" ממש התלהבתי! נכנסתי מהר לפורום וקראתי את ההודעות... בנוסף גם גליתי שאין ממש הודעות ושאין מנהל
למחרת כבר דיברתי עם הנהלת תפוז והם הסכימו לתת לי את ניהול הפורום במקום לסגור אותו. ואני שמחה. אני בטוחה שנוכל להקים קהילה למופת ונהנה מכל רגע! מה זה רומן רומנטי בשבילי: מגיל מאוד צעיר אני קוראת. אני אוהבת לקרוא כל מיני סוגי ספרים - רומנים,מתח, הסטוריה וספרים קצת יותר כבדים (או כמו שאני קוראת להם ספרים לסנוביים
) אבל - אין כמו רומן טוב! פשוט כיף להרגע עם ספר טוב. נכון, הסוף ידוע מראש... נכון, זה קיטשי בטירוף. אבל - אין! איך אפשר בלי לשקוע בעולם החלומות שבהם הכל רומנטי ואהבה תמיד מסתדרת על הצד הטוב ביותר! בדיוק בשבת דיברתי עם חברות שלי ונזכרנו איך בתיכון הייתי כל הזמן דבוקה לספרים. בתפילת הבוקר(אני דתית) כולם מסביב היו מתפללים ואני הייתי קוראת ספר.(נו, טוב. זה היה כבר מין סוג של מרד
) בהפסקות - הייתי מעדיפה לשבת ולקרוא ספר מאשר להסתובב בחוסר מעש במסדרונות. בשיעורים - היו לי הסכמים עם המורים (במקצועות המשעממים כמובן) אני לא מפריעה לכם- אל תפריעו לי! בכל הזדמנות שהייתה לי הייתי עם ספר - פשוט אני רוצה שתבינו עד כמה אני מכורה
ברומן הרומנטי הסופרים המעודפים עלי הם דניאל סטיל וסנדרה בראון (ככה קוראים לה?) אבל אני גם מאוד אוהבת לקחת ספר עם כריכה רכה ופשוט לקרוא... טוב, נראה לי שקשקשתי מספיק
אתם מוזמנים לכתוב את מה שאתם חושבים: מה הייתם רוצים לראות בפורום, על מה הייתם רוצים לדבר, איך קוראים לכם? איזה סוג של רומנים אתם אוהבים? וכל דבר שעולה בראשכם... מקווה לשיתוף פעולה, מירי

סטגו

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב על ניהול הפורום

דבר ראשון אני רוצה לברך אותך על היותך המנהלת החדשה של הפורום
. קוראים לי יפעת אבל הכינוי שלי גם בפי חברות הוא סטגו. אני מאד מאד אוהבת לקרוא ובמיוחד רומנים רומנטיים. הסופרות שאני אוהבת לקרוא הן ג'יין אן קרנץ, סנדרה בראון,נורה רוברטס, ג'וד דוורו, ג'נט דיילי ועוד סופרות שאת שמן אני זוכרת כרגע וגם כאלה שאת שמן איני יודעת. הייתי רוצה לראות בפורום המלצות של קוראים לרומנים רומנטיים, לדבר על סופרות וסופרים ועל חנויות זולות לרומנים רומנטיים ברחבי הארץ. מקווה שהפורום יפרח. בתודה יפעת

רוח חדשה נושבת...

הי מירי, כיף לדעת שדברים מתחילים לזוז. אני קוראת רומנים כבר מגיל צעיר (כבר כמעט 20 שנה) - ואז היו רק את הרומנים הקטנים של מילס אנד בון ושל שלגי. לרוע המזל :|-P| אני קוראת מהר (רומן של 200 עמודים בשעתיים) וככה נגמרו לי הספרים בעברית לקרוא... לפני 3 שנים החלטתי שאין מספיק מה לקרוא בעברית בתחום הזה ועברתי לקרוא באנגלית - המבחר פשוט מדהים! הסופרות האהובות עלי הן נורה רוברטס (יש לי את כל הספרים שלה - יותר מ-100) וכמובן לינדה הווארד המדהימה. יש המון סופרות נהדרות באנגלית (כמו לורי פוסטר, אמה הולי, ליסה קלייפס ועוד) שפשוט לא זוכות להכרה בעברית וחבל. אני מקווה שנתחיל ללראות קצת תנועה בפורום! קרן.

היי

גם אני אוהבת מאוד את לינדה הווארד ואמה הולי (את לורי פוסטר וליסה קלייפס אני לא מכירה). אם יש לך ספרים שלהן שאת מעוניינת למכור אני אשמח לקנות במידה ואין לי אותם... אגב, מהיכן את קונה את הרומנים הרומנטים באנגלית?

איפה קונים ספרים באנגלית../images/Emo35.gif ../images/Emo91.gif

לרוע מזלך, אני מהאספניות - מעטים הספרים שאני מוכרת (במיוחד אם הם של סופרות אהובות). בארץ יש מספר חנויות לספרים משומשים ברחוב אלנבי בתל אביב, אבל לרוב הם לא של סופרות ספציפיות שאת מחפשת. אני בדרך כלל קונה דרך Abebooks - זה בעצם אתר שמאגד תחתיו כמעט את כל חנויות הספרים המשומשים בארה"ב וקנדה (ואפילו מאנגליה לפעמים). ניתן למצוא מציאות נהדרות (ספרים בפחות מחצי דולר) ושווה לחפש. היתרון הוא שניתן לחפש לפי שם סופר ו/או ספר ולהשוות מחירים בין החנויות השונות. ברוב המקרים מחיר המשלוח די סביר (במיוחד אם מזמינים מספר ספרים). להרבה חנויות יש גם אתר נפרד משלהן וניתן להזמין ישירות (בלי לשלם עמלה של בערך דולר למשלוח לאתר הכללי). הרבה חנויות מחשבות את המשלוח לפי מה שעולה להן דרך הדואר הרגיל (כמו משלוח חבילה דרך הדואר בארץ) והמחיר סביר ללא עמלות נוספות, כי זה לא דרך UPS או Fedex (כמו ב-amazon למשל). התשלום הוא בדרך כלל דרך כרטיס אשראי בינלאומי - ביצעתי כבר יותר מ-30 הזמנות וכולן הגיעו בלי בעיה. כמובן שניתן לקנות גם ספרים חדשים דרך amazon ו-BN אבל זה יוצא הרבה יותר יקר. שלחי לי מסר אם תרצי מידע נוסף. קריאה נעימה,
קרן.

מיה אחת

New member
ובקשה אחת-

אם אפשר, לשרשר את כל השטויות של "הנהלת הפורומים" ו"תפוז מודיע" בפתיל אחד. סתם הודעות מיותרות שתופסות מקום בדף. בשביל זה יש שרשור off-topic. תודה.

m L m

New member
לי זה לא מפריע....

אבל גם לא מפריע לי לשרשר אותם.... אז כמו שנאמר: your wish is my command

למעלה