כולנו צריכים צומי- שרשור חברתי

Fairywitch

New member
../images/Emo63.gifכולנו צריכים צומי- שרשור חברתי

מזמן לא היה לנו

האבק

New member
כמה צומיים משלי ../images/Emo9.gif

* אני כנראה טס לאנגליה בחופש הגדול, אבל זו לא סתם טיסה. בכל מקרה - כרגע אני לא יכול לפרט! פשוט הייתי חייב לספר
* רועי סיים לתקצר את כל שלושת ספרי חומריו האפלים והכל נמצא באנציקלופדיה! התקצור כולל רשימה של דמויות המופיעה בפרק, רשימה של מקומות, תקציר הפרק, ובפרקים של הספר השלישי: פירוש הציטוט המובא בתחילת כל פרק. * בקרוב עולמות
יש מישהו שיודע שהוא מגיע? 3-5 באפריל

Fairywitch

New member
אתה רשע מרושע../images/Emo123.gif

נוסע לאנגליה, ואתה כה רך בשנים ודק בקילוגרמים (לקרוא במילרע בשביל החרוז)... גם אני רוצה
מה לא סתם טיסה? אתה עף על ענף אורן ענן?

JustRain

New member
אני מאד רוצה להגיע

אבל יש לי בעיה העונה לשם "אמא פולנייה"... מישהו מכיר קלף מנצח מול הבעיה הזו?

האבק

New member
המממ

בת כמה את? תחפשי איזה חברה שתגיעה איתך או שפשוט תשכנעי את אמא שאנחנו אנשים טובים. את יכולה להראות לה את התמונות מהמפגשים שהיו

או להתחיל לשגע אותה מעכשיו

או לעשות לה נקיפות מצפון. או לשכנע אותה בשיטת ה"את צודקת, אבל...".

JustRain

New member
ניסיתי הכל...

"אבל אמא! זה שאנחנו גרים כאן ואני לא יכולה לצאת לשום מקום זה לא אומר כלום! בעיר ילדים בני שתים עשרה מסתובבים בבתי קפה חופשי! זה שאנחנו לא גרים בעיר - פעם אחת אני מבקשת ממך לצאת, אוף, זה לא כל כך נורא! זה אחלה חבר'ה! את ראית אותם שם במיתופיה! אלה אותם אנשים! אני בת ארבע עשרה, באמת, לא חמש!" היא הסכימה שאני אבוא עם חברה, אבל האמא של החברה חושבת שאני הזויה, מטורפת, טרללה, ושאני אשכנע אותה להתאבד. (?) היא לא ממש הייתה במיתופיה, רק עברה שם לרגע...

פולניה, אמרת?

הסבירי לה שלכנס מגיעים הרבה עורכי דין ורופאים פנויים המחכים למצוא שידוך. כל אמא פולניה תמס מול האפשרות לחתן את בתה עם רופא או עורך דין. אני יכול להתחזות לעורך דין, אם זה עוזר לך (למרות שחלומי הוא ללמוד בכלל פיזיקה, אבל זה לא עקרוני).

SNTD

New member
גם אני!

רוצה צומי
בכל מקרה, בעוד 6 שעות מעכשיו אני אקום ואתחיל להתארגן לנסיעה שלי לב"ש ללשכת גיוס
אני מתגייס! יש לי בערך חודש טירונות ואין לי מושג איפה עדיין ובסופו של דבר אני הולך לתזמורת צה"ל D: (אני מנגן על סקסופון) אז אני לא אוכל לכתוב כאן הרבה
ואת הרפובליקה הבאה יפרסמו אודי ויעל במקומי, ועליכם לסמוך עליהם - הם טובים בזה
אז להתראות אחרי הטירונות! D:

האבק

New member
אני רציתי לכתוב את זה!

אבל הרבה בהצלחה בגיוס, ושיהיה לך גיוס קל! נתגעגע

למעלה