* אני כנראה טס לאנגליה בחופש הגדול, אבל זו לא סתם טיסה. בכל מקרה - כרגע אני לא יכול לפרט! פשוט הייתי חייב לספר
* רועי סיים לתקצר את כל שלושת ספרי חומריו האפלים והכל נמצא באנציקלופדיה! התקצור כולל רשימה של דמויות המופיעה בפרק, רשימה של מקומות, תקציר הפרק, ובפרקים של הספר השלישי: פירוש הציטוט המובא בתחילת כל פרק. * בקרוב עולמות
"אבל אמא! זה שאנחנו גרים כאן ואני לא יכולה לצאת לשום מקום זה לא אומר כלום! בעיר ילדים בני שתים עשרה מסתובבים בבתי קפה חופשי! זה שאנחנו לא גרים בעיר - פעם אחת אני מבקשת ממך לצאת, אוף, זה לא כל כך נורא! זה אחלה חבר'ה! את ראית אותם שם במיתופיה! אלה אותם אנשים! אני בת ארבע עשרה, באמת, לא חמש!" היא הסכימה שאני אבוא עם חברה, אבל האמא של החברה חושבת שאני הזויה, מטורפת, טרללה, ושאני אשכנע אותה להתאבד. (?) היא לא ממש הייתה במיתופיה, רק עברה שם לרגע...
הסבירי לה שלכנס מגיעים הרבה עורכי דין ורופאים פנויים המחכים למצוא שידוך. כל אמא פולניה תמס מול האפשרות לחתן את בתה עם רופא או עורך דין. אני יכול להתחזות לעורך דין, אם זה עוזר לך (למרות שחלומי הוא ללמוד בכלל פיזיקה, אבל זה לא עקרוני).