כל מי שלומד יחב"ל

a e q u i t a s

New member
../images/Emo63.gif כל מי שלומד יחב"ל ../images/Emo63.gif

כל מי שלומד יחסים בינלאומיים, בבקשה לשרשר להודעה זו. ארצה לדעת כמה מחברי הפורום לומדים את מקצועות היחב"ל, ואם אפשר לפרט מדוע בחרתם במקצוע זה.

djnir1

New member
למה יחב"ל דווקא !!!

אני אישית בחרתי ללמוד יחב"ל כי זה נושא מתנסה משמע נושא שרואה את כל העולם מלמעלה כמו אלוהים . תמיד היו לי שאלות ותמיד ראיתי דברים בצורה עליונה לכן הסיבה האמיתית שאני לומד יחב"ל זה ביגלל היכולת והכלים שהתחום מעניק לך לראות דברים מלמעלה .ובקיצור תנסו לדמות את זה למפה או גלובוס עולמי ואתם פשוט שולטים בו ומסובבים אותו ויכולים פשוט להניח את ההצבע איכן שבא לכם. לכל מי שרוצה סיכומים או מאמרים בנושא יכול לפנות אליי כי כבר עשיתי את קורס מושגי יסוד בעבר...

a e q u i t a s

New member
אני אתחיל ללמוד בסמסטר הבא../images/Emo132.gif

אני אתחיל ללמוד בסמסטר הבא
, ולמה אני רוצה ללמוד - אני מאוד אוהב להיות במקומות האלה שכל החלטות החשובות והכרעות מתקבלות. יחסים בינלאומיים מביא כלים מעולים להבין מה באמת קורה בעולם, למה ואיך. התואר הוא מאוד כללי ולכן אפשר גם להתקבל לכל מיני מקומות שונים, בפוליטיקה, דיפלומטיה ומוסדות ביטחון ומודיעין אך גם בחברות שונות.

tamax

New member
אני לומד מדעי המדינה

שנה הבאה אני אעבור ליחב"ל.

trigotrigo

New member
*יחס"ב! הבטחת!

אני בשאיפה, כלומר, זו אחת העדיפויות שלי בעתודה האקדמית של צה"ל. למה בחרתי? לא יודע.. זה תמיד עניין אותי!

a e q u i t a s

New member
לצה"ל יש כזו עתודה ../images/Emo35.gif

חשבתי שצה"ל לא מממן עתודות בנושאי הרוח והחברה, אלא רק במקרים נדירים משפטים, רפואה וטכנולוגיה... לא ידעתי

t a l y 1

New member
תחום מעניין ביותר !

שנה שעברה במסגרת לימודיי למדתי קורס ביחב"ל, החומר מרתק, למרות שהיה זהו קורס מבוא בלבד הוא פתח חלון מעניין לפוליטיקה המתרחשת מחוץ לגבולותיה של א"י. לכל מי שמתעניין בתחום - מומלץ מאוד

a e q u i t a s

New member
אני כבר משוכנע חחחחח

כך שזה רק עניין של זמן עד שאלמד
, אגב הנהלת הפורומים סידרה היום את התקלה הטכנית שדיווחת עליה במסר :)

למעלה