כבר התרגלתי לחוסר פרגון הזה..../images/Emo126.gif
אני אצטט לכם ציטוט מכתבה שהייתה על ליאל פעם: "אני אף פעם לא אקח ללב משהו שיכתבו עלי בעיתון.אחרת אי אפשר לשרוד בתחום הזה." אבל אני מנסה להתעלם. כי באמת,כל העצבים האלו לא שווים את זה.. בארץ לא מעריכים המון דברים, וליאל היא דוגמא מאוד טובה לכך. אני אעתיק לפה משהו שכתבתי למישהו בפורום "אירוויזיון",שגם שם התפתח דיון לא קטן על כל העניין: "אני רוצה להגיד לך שאתה צריך לנסות ולהסתכל קצת מעבר למה שאתה רואה.., כי יש עוד המון דברים,החלטות והתלבטויות מעבר ל"בואי ותייצגי את ישראל". אם אתה לא יודע, ליאל ניסתה במשך כמה שנים טובות להשקיע ולהצליח בארץ שלה, אבל המון אנשים זלזלו ואמרו לה שהיא בסך הכל ילדה קטנה. היה לה מזל אחד,שאירית ראתה אותה והבינה עד כמה ליאל כשרונית. ואתה יודע מה-גם אם לטענתך היא לא מפורסמת ברחבי העולם, כנראה שלאנשים שהיא הייתה צריכה שישמעו אותה-היא הצליחה להגיע. לא סתם יש לה עוד שלושה מפיקים בגרמניה[חוץ מאירית!], לא סתם היא כבר הוציאה שם ארבעה סינגלים ובעוד כמה חודשים יצא שם גם האלבום החדש שלה,לא סתם היא שרה בכל כך הרבה שפות וכן מצליחה,לטענת המון אנשים. ואני אפילו לא ארחיב על זה שהיא הופיעה בכמה מופעי צדקה של אישה מאוד עשירה וידועה,לילי ספרא.ושהיא שרה לצד אומנים שתומכים בה ואף אחד לא אמר לה "את ילדה קטנה". ולמרות הכל ואחרי הכל, כנראה שבאמת הנצחון של ליאל יהיה גם הנצחון של העם שלנו, ליאל בכל הופעה באמתמזכירה את ישראל ושרה את "ירושלים של זהב",כנראה,כפי שכתוב בכתבה בy-net-הקליפ לשיר יצולם בארץ, וחוץ מזה,העובדה שהיא מישראל מוכיחה עד כמה נולדים בארץ כשרונות, ולמרות שבארץ כל כך זלזלו בה-ליאל לא שומרת טינה ורק מראה עד כמה שהיא עומדת במילה שלה ואכפת לה מהארץ."