כתבות מהרשת

Mיקי_

New member
../images/Emo63.gif כתבות מהרשת ../images/Emo63.gif

מת פעיל השלום הבריטי שנורה ברפיח טום הרנדאל נורה בראשו ברפיח באפריל האחרון; מאז הירי היה מחוסר הכרה והוגדר כצמח; היום הוגש כתב אישום נגד החייל היורה; החייל: יריתי כדי להרתיע, פגעתי בטעות.

מדינה דפוקה!

לא החייל שירה הוא האשם, כי אם פעיל ה"שלום" הבריטי! למה בכלל מאפשרים כניסה של חו"לניקים למקומות האלו?!????

Mיקי_

New member
../images/Emo63.gifהאב- אורי נעמתי מבולבל ומטולטל

כתבה מתוך "הארץ": "תראה, אני מיינסטרים " מאת אביב לביא. צילום: ניר כפרי אורי נעמתי מבולבל ומטולטל. מצד אחד הוא איש הממסד שהאמין תמיד בצה"ל; מצד שני, אותו צה"ל ירה בבנו ואף ניסה לטייח את המעשה; מצד שלישי הוא בעד הגדר ונגד האנרכיסטים שאימצו ואת בנו; מצד רביעי, הם קצת צודקים. איך יוצאים מזה?

yair abitan

New member
אני לא מבין אתכם...

את יודעים לדבר ולעשות סתם רעש כשמדובר באחים שלכם (מתנחלים) אבל כשמדובר באויבים (ערבים) אתם לא מתעניינים בכלל ????? ערבים בונים ללא אישורים כל הזמן ובאופן שיטתי , כנסו לשטחים ותראו כל יום נוסף עוד בית ועוד ועוד... הכפרים רק מתרחבים ללא אישורים וכן אתם לא אומרים על כך כלום ...מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה "הדאגה" הגדולה שלכם כלפי המתנחלים ?

yossi018

New member
עזוב יאיר, זה מקרה אבוד...

הם לא מבינים שאם לא היו המתנחלים הערבים ימך שימם היו עומדים על הירקון וזורקים על היפי נפש לנו אבנים - ואתה יודע מה אז הם היו אומרים? "לא חבל ללכלך את הנהר, זה מקום טרופי" ואז הם בטח היו מוסרים את ת"א או משהו כזה...

למעלה