מ-7 לילות../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif
כתבו פחדים של מפורסמים ודעת הפסיכולוג והכתבים: מלי לוי המקרה המוזר של הכלב שריטה מובילה: אני פוחדת מהחושך. לא יכולה לישון לבד בחושך. אני מפחדת משדים ורוחות ומגנבים. אם אני צריכה לישון לבד, אדליק אור קטן בשירותים או במקום אחר. חוץ מזה: אני מדברת עם הכלב שלי, דון ז'ואן גרשון, והוא עונה לי. זה די חמור. כשאני באה הביתה הוא אומר לי בהתלהבות: אוי אוי אוי אוי, ואני עונה לו: מיני מיני מיני מיני. אה, וגם: אני עדיין שומרת אוסף מכתביות מגיל 12, שכולל נייר מכתבים של הדרדסים, בובת אולי אובי, פיות. אוסף די מפואר. דבר אחרון: נורא קשה לי להפרד מבגדים ישנים, יש לי בגדים מגיל 14. אני אוהבת לערבב יחד מלוח ומתוק וחמוץ. למשל מלפפון חמוץ ואחר כך סוכריות גומי ומיד אחר כך 'אפרופו'. יש תקופות שאני אוכלת ציפורניים, אבל בגלל שזה לא אסתטי אני אוכלת במקום זה את העור מסביב. הפסיכולוג ד"ר דני רודי: כל הילדים מפחדים משדים ורוחות. זה טבעי לגמרי. כשאתה בן 4 או 6, זה מתאים. יש לי נוסחת קסמים בשביל מלי. ידוע ששדים מאוד מפחדים מבקבוקים. אם היא תשים בקבוקים פתוחים ליד המיטה- הם לא יתקרבו, כי הם יפחדו לחזור לבקבוק ויברחו כל עוד נשמתם באפם. חוות דעתנו: מלי, לידיעתך, "אוי אוי אוי" בשפת הכלבים זה "אם את שרה עוד פעם את 'מאוהבת' אני שולח את עצמי להרדמה אצל וטרינר".