לוח מודעות

אתיר

New member
האם מישהי יכולה לתת לי חוות דעת על

בית ספר בירושלים גבעת גונן בערכי תנועת העבודה??? אני מתעניינת ביסודי ובחטיבה. תודה .

adigerzon

New member
עזרה../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo51.gif../images/Emo53.gif

אולי מישהו במקרה מוכר עגלול יד שניה במצב טוב? אני מחפשת כבר קרוב לחודש וכבר נואשתי מלמצוא

zimes

New member
אני גאה לבשר - יש תרבות

רותי - בגלל שאני פה כל הימים - אני מרשה לעצמי לא לבקש רשות. יש תרבות עברית ב
! קראות את הודעת המנהל, קראו את הודעת הפתיחה, והצטרפו להגיגים התרבותיים-העבריים.

רותי ע

New member
את לא היחידה ששואלת..

גם בפורום הריון שואלים. בעיות טכניות ואדמיניסטרטיביות קצת מעקבות אבל אני מקווה שתוך שבוע..

מי מכיר מי יודע? גנים בכפר סבא../images/Emo4.gif

כבר 7 גנים ראיתי בכפר סבא לילדי הקט שיהיה בן 2.5 שנה הבאה ואני ממש אבודה גן ציפי בכיף? גן אורנים? יש המלצות?

גנים

אחותי שמה את הבן שלה במעון יום של אמונה שנמצא ברחוב משה דיין, נדמה לי. ויש מעון יום של ויצו או נעמת בשיכון ותיקים שאומרים שהוא טוב.

דיאנה1

New member
הסמסטר התחיל ועוד אין לי מטפלת ../images/Emo2.gif

אם אתם מכירים מישהי שתוכל להגיע אלי באיזור השרון משהו כמו פעמיים בשבוע - תעזרו לי מאד!! שלחו לי מסר או אימייל. תודה!

adigerzon

New member
עגלול../images/Emo24.gif

אולי יש למישהו עגלול במצב טוב למכירה?

טלגל

New member
להיות הורים וגם גננות-../images/Emo82.gif

אז כן לכל הגננות והגננים שבין ההורים- יש לכם עכשו עוד פורום נהדר להכנס אליו - פורום תמיכה לגננות. בפורום זה נתייעץ ונייעץ, נתמוך ונתמך, ונעשה מה שאנו יודעות הכי טוב לעשות- נפטפט ונעביר מידע על חגים, תכנים, ונושאי חינוך שונים. השיחות תעשינה תוך דיסקרטיות ובלי חשיפת פרטים מזהים לא שלנו הגננות ולא של נושאי השיחות שלנו. אז למה אתן מחכות קדימה לפורום הגננות!

AYELET1

New member
ארוח בנושא סמים בפ´ הורים למתבגרים

ביום חמישי, 21.2.02,בשעה 20:00-22:00 תתארח בפורום ורדה בר, ותענה על שאלות בנושא סמים. וזה הרקע של ורדה בר, כפי ששלחה אותו אלי: הסמים נפוצים היום בנוער והורים אינם מודעים לגודל הבעייה. גם אנחנו לא ידענו עד שזה פגע בנו.בעקבות מותו של בני לפני ארבע שנים, בגיל 18, עשיתי תפנית חדה בעיסוקיי והיום אני חוקרת, לומדת ועוסקת אך ורק בהסברה למניעת שימוש בסמים בקרב בני נוער ובקרב הורים. מבקרת בכל יום בבית ספר אחר ברחבי הארץ או בבוקר לתלמידים או בערב להורים. נותנת ייעוץ להורים מודאגים (ללא תמורה). אני נכחתי בהרצאה שהועברה על ידה. היה מענייןמאד (וגם מועיל וחשוב כמובן), והתרשמתי מאד לטובה. שאלות ניתן להכניס גם ע"י הורים, גם ע"י נוער, וגם ע"י כל אדם אחר המתעניין בנושא כבר היום, ואני אדאג להקפיץ אותן בערב הארוח. ותודה לרותי

פורום משפחות חד הוריות../images/Emo62.gif

פורום חדש שנפתח בתפוז ביום המשפחה 12.2.02 . הפורום מיועד לתת מקום להשתפכות , שיתוף , צחוקים , בכי , אבדן עשתונות , איבוד חושים , יצירתיות , "סיעור מוחות" למציאת פתרונות לבעיות כלליות או פרטיות ופה ושם מידע רשמי שיוכל להיות לעזר וכיד הדמיון והקשר לסטטוס הזה שנקרא : "משפחות חד הוריות". כל מי שחושב/ת שיש לו מה לקחת או לקבל מפורום כזה , מוזמן בשמחה.

למעלה