לי יש ראש 1

LoLiPoP 1

New member
../images/Emo63.gifלי יש ראש 1

קראתי והסרט השני יגיע ולא הראשון. בוודאות. זה ההוא שאינו וקגו מתאהבים נכון??? תענו... פליז... אף אחד לא עונה לי אף פעם!!!!!!!!!!!

inulove

New member
../images/Emo58.gif

*זה הסרט שבו אינויאשה וקגומה מתנשקים* וניראה לי (אם אני לא טועה) הם כבר מאוהבים..

blck angel1

New member
אני גם חושבת ככה

אבל נראה לי הסרט הראשון יגיע ולא השני . כאילו לפי הסדר , 123 ולא 213

loligoth

New member
../images/Emo54.gif זו לא כתבה..

עיתון של אתמול [גיליון מספר 887 מהתאריך19.4.2005 עם יעל בר זוהר ויהודה לוי על השער.. :S] עמוד 56 ב"מודיעין"

ק0ניוש

New member
אני כבר ראיתי את הסרט השני!

נה נה בננה ועוד בחינם! דרך אגב אני קסניה אני חדשה בפורום אני ראיתי את הסרט הזה והייתי רואה גם את השלישי אבל לא הבנתי אותו .. השני היה בדיבוב לאנגלית אז הבנתי אבל זה כתוביות באנגלית ואני לא קוראת עד כדי כך מהר אתם צודקים באמת אינוישה וקאגומה יתנשקו בסרט הזה מי מכיר את הקליפ בוי בוי בויפרנד אז הנשיקה בסרט זה הנשיקה שבקליפ רק שבסרט האיכות יותר טובה מישהוא רוצה פרטים על הסרט ?

ק0ניוש

New member
אני ראיתי את הסרטים

במן כזה אתר שאפשר להרשם ולראות את שלושת הסרטים (כן כן את שלושתם) באון לין וזה ממש מענין אני ראיתי את הסרט השני וזה לא יהרוס לכם שוב דבר רק שיש שם איזה קגויה שנראה לי שנפגוש אותה בסדרה יותר מאוחר ואת הילדה הקטנה עם השיער הלבן שכל הזמן מחזיקה מראה (אולי לחלק זה נראה כמו כדור בדולח) אני יכולה להביא את הכתובת לאתר אבל רק בפרטי

למעלה