ללמוד בבית

../images/Emo63.gifללמוד בבית../images/Emo131.gif

השביתה בעיצומה זה כבר מתחיל להיות כבר מאוס על ההורים לראות את ילדיהם רוב הזמן יושבים או שוכבים בבטלה. אם זה מול המחשב או מול הטלוויזיה
או משחקים בסוני או שסתם משוטטים חסרי מטרה ברחובות או בקניונים....
ואם אפשר היה ללמד אותם בבית... שיעורים דרך הרשת.
מה דעתכם על לימודים בבית במקום בבי"ס?

angelitush1

New member
בטח למה לא...שילמדו בבית...../images/Emo131.gif

הרי בין כה ההורים טוענים.. שהמורים תת רמה.. לא יודעים ללמד... מה שמעניין אותנו המורים זה רק חופשות.... והמשכורת שלנו. אז שילמדו בבית- הם לא צריכים אותנו במילא....

אויש בובי....../images/Emo7.gif

זה כמובן לא היתה מחשבתי כשכתבתי את ההודעה הזו
ועצוב לי מרגישה את הכאב והפגיעה שלך
ולמה נוצר כזה רושם על המורים??? אני מכירה אותך, ואת פועלך בתחום ההוראה ואני מכירה את המחנכות של ילדיי ועוד מורות שמשקיעות מעצמן, מזמנן מעבר לשעות הלימודים הפורמליות אז למה יצאה כזו סטיגמה על המורים??? האם זה בגלל הקנעה? האם בגלל חוסר הידיעה,שגם בחופשות המורים עובדים? ואולי בגלל שיש מורים שהם ראש קטן-כמו שיש בכל מקום עבודה, והם יוצרים הילה שלילית על המקצוע???? הרי ברור הוא שמורה, מלבד הקניית למידה וחומר הלימוד, מהווה לעיתים קרובות תומך לילד אפילו יותר מהוריו
אוהבת ומחבקת
ומאחלת הצלחה במאבק

angelitush1

New member
טליונת שלי...../images/Emo99.gif

ברור לי שלא כתבת את זה עליי.. פשוט.. הייתי אתמול במצב רוח קרבי... הגבתי בכל הפורומים האפשריים. עצוב לי...
אני מורה שעובדת משרה וחצי....בגלל שיש לי תפקיד בהנהלת בית הספר.ולכן המשכורת שלי סבירה (לא עבור ההשקעה והזמן שאני מעניקה.. ואני לא צריכה לספר לך כמה...) ואני גם מורה מאוד מוערכת מצד ההורים,והתלמידים. אז ככה...שלא על מצבי אני בוכה!!!! באמת איכפת לי ממה שקורה!!!!! מורים מסביבי מיואשים.... ההורים להם איכפת רק מהבייבי סיטר שיקבלו.. כדי שמה?? שהם יוכלו לצאת לעבודה ולעשות כסף בעצמם!!! אם היו יודעים את האמת..מה קורה בביתץ הספר.. איך המורים משקיעים על זמנם החופשי.. איך הממשלה מקצצת כל שנה בתקציב והנפגעים הם התלמידים לא המורים!!!! למורה לא מורידים מהמשכורת.. לתלמידים מורידים שעות.. תלמיד בתיכון מסיים לימודיו בממוצע בשעה אחת בצהריים!! אפה נשמע כדבר הזה?? ויום שישי?? פנוי.. אז מה לומדים??? ומה בנוגע לתשלומי הורים..??? הם משלמים ספרים... דמי שכלול... סל תרבות... שיעורים פרטיים.. אוכל... כל הדברים האלה היו ממומנים על ידי הממשלה.. וכל כמה שנים מורידים פרוייקט זה או אחר.... וההורים שותקים!!אין להם מה לומר!! על ההישגים, על הצפיפות בכיתות, על מעמד המורה על מצב החינוך הערכי.. כלום לא שומעים מהם.. מתי שומעים מהם???? כשהבייבי סיטר נגמר.....רק אז לכל ההורים יש מה לומר.. על המורים !!!! לא שמעתי מעולם...מעולם...על מאבק שההורים ניהלו במערכת החינוך.. אם יש להם טענות מוצדקות כנגד המורים.. למה לא שמענו אותם עד עכשיו???? אנחנו מנהלים את המאבק על גבנו... על חשבון הילדים הפרטיים שלי.. שאמא שלהם לא קיבלה משכורת חודשיים!!!!! אז..שלא ייתפסו רק על סעיף העלאת השכר למורים... ויבינו שהשביתה היא על עתיד החינוך. ואני...מעולם לא הפריע לי שמגזר זה או אחר שובת על מנת להטיב את משכורתו או תנאיו...אני מפרגנת לכל מי שחושב שמגיע לו יותר.. רק כשזה נוגע למורים- לכככככככככככככככככולם יש מה לומר!! אז...אחרי שהמדינה תחליט להומיא צווים למורים- אני אתבייש שאני שייכת למדינה כזו!!!! אתבייש ואעלב.. בשם כל המורים שהאמינו בשינוי שהאמינו שאפילו אם נסבול אישית -זה למען כולם.. אחרי התגובות שאני שומעת מהורים ברחבי הארץ.. אני שואלת את עצמי.. מגיע להם בכלל???? הרי היינו מסיימים את השביתה מזמן...כי סעיף השכר הוסכם.. רק שאר הדברים עדיין לא!!!

../images/Emo24.gifמחזיקה אצבעות להצלחתכם במאבק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני יודעת שקיצצו הרבה משעות הלימוד המערכת של אוהד ממש בדיחה.... ובאמת לצערי, הרבה הורים מרגישים כאילו בי"ס הוא בייבי סיטר אפילו יש להם טענות אם המורה מנסה לחנך את הילדים שלהם... ואז יוצא האבא עורך הדין שמאיים ומפחיד והמורים מרגישים כבולים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה