לכל נציגי הפורום היקרים:
אני שמח לומר שמצאתי פיתרון, אתמול, סמוך לשעה 8 הלכתי לקניון שזה בערך במרחק של 10-15 דקות הליכה, הורדתי 50 שח(מה שהעציב אותי מאוד), נשאר לי רק 1150 על החשבון עכשיו, זה קניון עם מלא מקומות לחנויות אבכל כל חנות נסגרת תוך שבוע כי אף אחד לא קונה, אז קניון עם 3-4 חנויות, חוץ מהקניון בשיכון שלנו יש עוד 2-3 חנויות בכל השיכון והשיכון ענק! קניון קטנטנן שתי קומות, בקומה הראשונה יש מקום לכ16 חנויות קטנות, ש12 בערך תפוסות, בקומה השנייה יש יותר מקומות אבל יש שם שתי חנויות פעילות רק, אז נחזור לסיפורנו, הורדתי את ה-50 שח, יש בקניון חנות וקיוסק שמוכרים טבק וגחלים, טבק ב-9 וגחלים ב-5, לא בזין שלי, בדרך חזרה יש חנות שכונתית קטנה בתוך בית, דופקים בדלת ומוציאים לך מתוך הביתה מה שתבקש ואתה משלם. אז הלכתי לשם וקניתי שמה, חבילת טבק 5 שח, חבילת גחלים 4 שח, בסביבות 9-10 בערב חזרתי כבר לשכונה לאחר הטיול הארוך הזה(כשבעיקרון אני הולך למכון פי 8 יותר), סיימנו 2 גחלים בזולה ועוד אחד הדלקנו מחוצה לה - בפארק, בסביבות אחד כבר הלכתי הביתה, עכשיו הגחלים שנשארו יספיקו לעוד פעם אחת מקסימום, מה אפשר לעשות? אין לי כוח ללכת שוב לחנות ההיא(שבעיקרון זה אותו מרחק כמו עד הזולה - אבל בכיוון השני - כ-50 מטר מהבית שלי)והפעם גם מישהו אחר מהזולה קונה, עדיין אבל איזה פתרונות יש לכם, ל"אין גחלים"?