למגלגלים שביניכם!

The Sandman

New member
../images/Emo63.gifלמגלגלים שביניכם!../images/Emo63.gif

תגידו מה אתם שמים בתור פילטר תמיד עיניין אותי אתם עושים כמו בג'וינטים שמים כרטיסים כאלה כמו פליירים מגולגלים או מה?

The Sandman

New member
זה מה שכולכם עושים?

לא חבל על הסיגריה? רגע אז מה אתם קונים נגיד דראם וקונים חבילת סיגריות כדיי לקחת את הפילטרים?

Vindictively

New member
הכי טוב זה

לפורר תסיגריה (בלי לפתוח אותה) לערבב תחומר עם הפארש, להחזיר ולגזור את רוב הפילטר ולהשאיר רק קצת.. זה יותר חזק מסתם ג'וינט (ודרך אגב ימחקו תשרשור הזה)

The Sandman

New member
היי היי היי וינדיזיטי אני דיברתי על

טבק!!! לא על חומר את ז אני יכול לשאול בפורום סמים קלים ואת זה אני יודע! שאלתי לכל המגלגלי טבק מה הם שמים בפילטר? כי הם לא צריכים משהו דק צריכים משהו גדול..

Vindictively

New member
היי היי היי זה וידיקטיבלי

לא וידיזיטי ימסטול ו...אממ..אופס חח

Glenfiddich

New member
חברים ../images/Emo91.gif השתגעתם?!

הפילטר של הסיגריה מפלטר את הרבה יותר מדי THC!!!!!!! מה קורה לכם? יש לכם 200טון חומר שאתם יכולים לבזבז אותו? שלבים להכנת פילטר קחו קרטון דק תעשו קפל לא ישר אל מילימטר אחרי הנייר (שיתחיל עם חור) ואז תגלגלו ממש חזק שיהיה עיגול קרטון שאפשר יהיה לראות דרכו אור... ככה הקססה לא נכנסת לפה וגם מתמסטלים יותר יטוב.. אם את ממש עצלנים תחתכו את הפילטר של הסיגריה לשלוש ותשימו רק שליש פילטר.

אני מעשן בלי פילטר

טבק לגילגול, בניגוד לחומר "האחר" לא מתפורר ולכן גם לא נכנס לפה כשמעשנים. אני אישית אף פעם לא הבנתי את הרעיון בפילטרים כשמעשנים סיגריה מגולגלת מטבק. כנראה שמישהו חושב שסיגריה מגולגלת היא ג'וינט וחובה לשים פילטר ... אבל לא. ממש לא.

וואקה

New member
היה לי פים חבר ערבי,

בן זונה! אצלו בבית היה שק כמעט בגודל של בן אדם בגובה של מטר 40 בערך מלא טבק, הוא היה לוקח היו לו ניירות מיוחדים שהיה מודבק אליהם פילטר, הוא היה ממלא בזה את הטבק, סוגר את הסיגרייה, היה שם את הדבק הזה כמו במעטפות שצריך ללקק. אז הכי טוב זה להשתמש בכזה וכל סיגריה שמוציאים ממנה את הטבק לשים בשק, עד שכל השק יהיה מלא!

וואקה

New member
כשאין מספיק לבקבוק,

מוציאים את הטבק מהסיגריה על דף שיש בהישג יד, זורקים חצי מהטבק לאסלה(אם אתם מגלגלים בשירותים של המתנ"ס), מהקססים ביחד את חצי הטבק שנשאר את החומר ודוחפים בחזרה לסיגריה. כשהכל עטוף מקפלים את הקצה, מוציאים את הפילטר ודוחפים במקומו קרטון קטנטן או נייר מקופל.

The Sandman

New member
דייי אנשייםםם stop the medness

אני מתכוון לטבק!!!! ג'וינטים ני יודע לגלגל!!!! מה עושים עם טבק? איך בלי פילטר אני אל מבין! אוף..

bercko21

New member
תסתכל בחבילת טבל לגלגול ותבין,

תעיף מבט בסמסון או דראם, תראה שהטבק שם הוא יבש ומפורר כמו בסיגריות, אלא לח יותר ושלם יותר, ככה שעם תגלגל בלי פילטר, לא יעופו לך חתיכות טבק לפה, מקסימום קצת יגע בשפתיים.

bercko21

New member
זה בטח בגלל השעה ../images/Emo98.gif

לא טבל, טבק. ובחבילות, הטבק הוא לא יבש ומפורר כמו בסיגריות.

וואקה

New member
אם כבר מדברים על מכוניות...

מצאתי אתמול חבילה מלאה של pall-mall(או משהו כזה) ליד הזולה שלי, בלי 2-3 סיגריות. זרקתי לתוך הספה, היה 3 לפנות בוקר וניסינו להדליק נרגילה עם גחלים של מדורה דקים, כולם הפוכים, נהנים מתפוחי האדמה, בא איזה מנ(א)ייק אמר לנו לכבות את המדורה, מישהו הזמין! כל מה שאני יודע אחד השכנים ישאר היום בלי חלונות - אני אעשה עליהם אנד-דן-דינו, כל מקרה - למישהו יש רעיונות איך להדליק נרגילה, בלי גחלי נרגילה?

The Sandman

New member
אממ יש פתרון

פעם אני וחברים שלנו היה חסר לנו גחלים אז לקחנו מצית והדלקנו ליד הראש כזה (מזכיר למישהו באנג?
) בקיצור זה עובד אבל זה נורא שורף וגם מבזבז גז של המצית.... לא מומלץ

sgold666

New member
אפשר גם לעשות את זה

עם כף חשמלית אבל אז כל כמה שניות צריך להכניס אותה למים

וואקה

New member
לכל נציגי הפורום היקרים:

אני שמח לומר שמצאתי פיתרון, אתמול, סמוך לשעה 8 הלכתי לקניון שזה בערך במרחק של 10-15 דקות הליכה, הורדתי 50 שח(מה שהעציב אותי מאוד), נשאר לי רק 1150 על החשבון עכשיו, זה קניון עם מלא מקומות לחנויות אבכל כל חנות נסגרת תוך שבוע כי אף אחד לא קונה, אז קניון עם 3-4 חנויות, חוץ מהקניון בשיכון שלנו יש עוד 2-3 חנויות בכל השיכון והשיכון ענק! קניון קטנטנן שתי קומות, בקומה הראשונה יש מקום לכ16 חנויות קטנות, ש12 בערך תפוסות, בקומה השנייה יש יותר מקומות אבל יש שם שתי חנויות פעילות רק, אז נחזור לסיפורנו, הורדתי את ה-50 שח, יש בקניון חנות וקיוסק שמוכרים טבק וגחלים, טבק ב-9 וגחלים ב-5, לא בזין שלי, בדרך חזרה יש חנות שכונתית קטנה בתוך בית, דופקים בדלת ומוציאים לך מתוך הביתה מה שתבקש ואתה משלם. אז הלכתי לשם וקניתי שמה, חבילת טבק 5 שח, חבילת גחלים 4 שח, בסביבות 9-10 בערב חזרתי כבר לשכונה לאחר הטיול הארוך הזה(כשבעיקרון אני הולך למכון פי 8 יותר), סיימנו 2 גחלים בזולה ועוד אחד הדלקנו מחוצה לה - בפארק, בסביבות אחד כבר הלכתי הביתה, עכשיו הגחלים שנשארו יספיקו לעוד פעם אחת מקסימום, מה אפשר לעשות? אין לי כוח ללכת שוב לחנות ההיא(שבעיקרון זה אותו מרחק כמו עד הזולה - אבל בכיוון השני - כ-50 מטר מהבית שלי)והפעם גם מישהו אחר מהזולה קונה, עדיין אבל איזה פתרונות יש לכם, ל"אין גחלים"?

למעלה