לרגל שבוע הספר.

המונשרי

New member
../images/Emo63.gifלרגל שבוע הספר.

מהם שלושת הספרים שהשפיעו עליכם ביותר?

גרמת לי לשבת רגע ולחשוב

על הנושא. ומצאתי את עצמי חושבת על הספרים שהשאירו בי רושם ומלווים אותי עד היום. אז הנה תשובתי - 1. זרעים של מסטיק. אהבתי את הספר בתור ילדה קטנה, ועד היום אני זוכרת את השירים. 2. שיחות עם אלוהים. מאוד חיזק אותי הספר, חידד לי תובנות וענה לי על שאלות. 3. האפיפיורית יוהנה. אהבתי את ההיסטוריה והתקופה שמתוארת בספר, וכן את מסעה הארוך והמרתק של הגיבורה. מענין, שבכלל לא התלבטתי מי הם הספרים. מיד עלו השמות האלה. מה הם הספרים שלך?

akazw

New member
ספרים

האמת היא שאני קוראת המון, וכל ספר משאיר בי משהו, אני אוהבת במיוחד את "ארבע ההסכמות", הנסיך הקטן שבו חוכמה מדהימה עד היום. גם אני מאוד נהנתי מהאפיפיורית יוהנה הוא אחד האחרונים שקראתי. יש עוד המון טובים, אם אזכר בעוד משהו מאוד משמעותי אוסיף. אקא

המונשרי

New member
אפרת - העלית בי נשכחות :)זרעים של מסטק

שלושת הספרים שלי (יש יותר אך אסתפק בשלושה). הקוף העירום / דסמונד מוריס ספריה של לואיז היי - על איך אשה קמה ממשבריה ומשקמת את עצמה. אשה יקרה / יהונתן גפן *עכשיו התחלתי לקרא את " מיליון רסיסים קטנים" / ג'יימס פרי ( הומלץ ע"י מועדון הקריאה של אופרה ווינפרי- ומבוסס על סיפור אמיתי).

עם הספרים של לואיז

היי אני עובדת עם התלמידים שלי כחלק מבנית ביטחון עצמי וחיזוק הבסיס. הספרים, לצערי, מצוינים. אני אומרת לצערי מהמקום של הידיעה של מה שהיא עברה. לפחות ברחבי העולם משתמשים ומפיקים תועלת מהספרים.

למעלה