מאמרים שנכתבו

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo63.gif מאמרים שנכתבו ../images/Emo16.gif

חברים יקרים , גור ליבני שיחזר מאמר מצוין מהאתר Whooshh לגבי קליסטו . שם המאמר הינו : "קליסטו הרגה את הוריה" / חלק א'+ב' - המאמר דיבר על דמות זו מבעד לרגשותיה ולבטיה של הבלונדינית המתוסבכת . לפני כשנתיים בערך, כשהייתי בן 13, לקחתי את המאמר וכתבתי אותו בכתב שונה וקצת יותר מושקע כדף Word ככה שאם תרצו לראותו תצטרכו ללחוץ על הכותרת האדומה הנלוות להודעה שנקראת מצורף קובץ [doc] ואח"כ תהיה לכם את האפשרות OPEN or SAVE תחליטו אשר תרצו ולאחר מספר שניות תקבלו את מאמר של Whoosh
שנהפך לשל גור
ששוחזר מעט על- ידי (אני מקווה שאינכם כועסים עליי
) הייתי אז קטן ומשועמם ... Anyway, לפני כשנה כתבתי גם מאמר שסיפר על זינה וקליסטו אשר נקרא : Callisto : Was Justice Served ? מאמר מעניין על יחסיהם של זינה וקליסטו ועל מה בעצם נוצרה האיבה ביניהם לכול כול שנות חייהן . אני ינסה לשלוח את שניהם, מקווה שתהנו,
ב ן

*neta*

New member
אני לא מצליחה לפתוח את הקבצי וורד

כל הזמן שגיאה שגיאה...באיזו גרסה של וורד המסמך שמור? אני חושבת שזה בגלל שזו גרסה גבוהה יותר ממה שלי יש, ולכן אני לא מצליחה לפתוח.. אז אם אתה יכול לשמור את זה כגרסה נמוכה יותר (שמירה בשם -> מתחת לאיפה שאתה מקליד את שם הקובץ יש לך אפשרות לשמור כסוג אחר, תבחר גרסה נמוכה יותר) ולהעלות שוב,זה יהיה נהדר
.

Groovy Benjemin

New member
../images/Emo59.gif מאמר שני ../images/Emo70.gif ../images/Emo117.gif

הנה המאמר השני, שהוא בעצם הראשון שכתבתי (או יותר נכון ששיחזרתי) מתוך האתר האמריקני Whoosh שהכיל כתבות מצוינות על "זינה : הנסיכה הלוחמת" כאשר הוא מנתח את כול דמויות- השחקנים, סצינות חשובות מן הסידרה וההשלכות והלבטים שבהם נתקלו הצופים בקשר להתרחשויות בסידרה
. המאמר נקרא : Callisto : Was Justice Served
והוא מדבר על זינה וקליסטו - המאמר בעצם סוקר את יחסיהן המתוסבכים של זינה וקליסטו, כנערות שבאו מאותו עבר אך בכול זאת דרכיהן התפצלו ונפגשו בדרך . וסוקר את הסיבה מדוע הן אויבות ואת הרחמנות שהן גילו אחת לשנייה במהלך הסידרה - סקירה מעניינת ומרתקת
מקווה שתהנו, ב ן

למעלה