"מה הסיפור שלך?"

../images/Emo63.gif "מה הסיפור שלך?"

שלום לכולם, מצורף להודעה קישור לתחרות "מה הסיפור שלך?"- בחירת ספר הילדים של ישראל. יש באתר שם הרבה ספרים ש'מתמודדים' לספר השנה. התחרות תהיה בתאריך 23 ביוני בספיישל חגיגי עם כוכבי "ארץ נהדרת". שבת שלום ולהתראות, שירלי.

../images/Emo27.gif הספרים המשתתפים:

- איה פלוטו, מאת: לאה גולדברג. - אליפים, מאת: אסתר שטרייט-וורצל. - איה הג'ינג'ית, מאת: פוצ'ו. - מעשה בחמישה בלונים, מאת: מרים רות. - אצו רצו גמדים, מאת: מרים ילן-שטקליט. - אליעזר והגזר, מאת: לוין קיפניס. - אל עצמי, מאת: גלילה רון-פדר. - דודי שמחה, מאת: ע. הלל. - דירה להשכיר, מאת: לאה גולדברג. - הקיץ של אביה, מאת: גילה אלמגור. - דנידין, מאת: שרגא גפני (און שריג). - הכבש השישה-עשר, מאת: יהונתן גפן. - הכינה נחמה, מאת: מאיר שלו. - הביצה שהתחפשה, מאת: דן פגיס. - ג'ינג'י, מאת: גלילה רון-פדר. - איתמר מטיל על קירות, מאת: דויד גרוסמן. - קופיקו, מאת: תמר בורנשטיין-לזר. - חסמבה, מאת: יגאל מוסינזון. - והילד הזה הוא אני, מאת: יהודה אטלס. - שמלת השבת של חנה'לה, מאת: יצחק דמיאל שווינר. - שרה גיבורת נילי, מאת: דבורה עומר. - פתחו את השער, מאת: קדיה מולודובסקי. - בוא אלי פרפר נחמד, מאת: פניה ברגשטיין. - מיץ פטל, מאת: חיה שנהב. - בארץ לובנגולו מלך זולו, מאת: נחום גוטמן. - תירס חם, מאת: מרים רות. - שמונה בעקבות אחד, מאת: ימימה טשרנוביץ-אבידר. - סיר הסירים, מאת: אלונה פרנקל. - שביל קליפות התפוזים, מאת: נחום גוטמן. - ציפור הנפש, מאת: מיכל סנונית.
אתם מוזמנים לשרשר לכאן את הספר, שלדעתכם, צריך לזכות...
להתראות, שירלי.

sagiberg

New member
יש לי התלבטות קשה בין דירה להשכיר

לבין איתמר מטייל על קירות

גםאני בהתלבטות....

אמנם שמחתי לגלות שספרות הילדים מגיעה לפריים טיים של ערוץ 2,זה חשוב ומבורך ביותר ועשוי להחזיר לספרות הילדים קצת מכבודה האבוד. מצד שני, אני די סולדת מבחירות של "הכי הכי" בכל נושא שהוא ובמיוחד כשמדובר בשילוב של ספרים לגילאים שונים, בסגנונות שונים ומתקופות שונות כך שעוד יותר אין מקום להשוואה. אני באמת לא יכולה לומר מה הספר שאני הכי אוהבת מהרשימה או בכלל אבל בחרתי בכל זאת ב"אצו רצו גמדים" בזכות הרגישות הרבה- לשפה ולרגשות אנושיים ומתוך הנחה שהספר הזה יזכה לפחות פופולאריות מהמגיע לו, בניגוד לאחרים.

כן, איך בכלל אפשר להשוות?

את אליפים עם אצו רצו גמדים, את שרה גיבורת ניל"י עם איה פלוטו, את ג'ינג'י עם מיץ פטל? מילא לו היו מחלקים לספרות ילדים ולספרות נוער, אבל ככה?
אבל אני לא יכולה לבחור.

einat57

New member
גם אילו חילקו בין ילדים לנוער

ספק אם הייתי יכולה להגיד מבין הספרים שאני אוהבת מי הנבחר. למה צריך להעמיד את אצו רצו גמדים מול מיץ פטל או איה פלוטו או דירה להשכיר? זה לא שאין העדפות, אבל את ההצבעות האלו עבור האחד והיחיד הייתי משאירה לתחרות "נערת החן" (-וגם שם יש לי בעיה עם העדפת יופי של אחד על פני האחר). לכן גם את מצעד הספרים אני לא ממש מחבבת.

maore

New member
גם אני חשבתי כך..

ראיתי את הפרסום מפורסם (על נייר) היכנשהו... הסתכלתי על הרשימה והחלטתי שזה ממש לא רציני, ואין סיבה לטרוח.....

למעלה