מי אמר שרשור חברתי ולא קיבל

הסמכות

New member
../images/Emo63.gifמי אמר שרשור חברתי ולא קיבל../images/Emo35.gif

אז
מזמן לא היה לנו כזה... כל מה שלא קשור לפורום- לכאן. וזה המקום להתגבש, לבקש צומי ולשפוך את הלב. רוצו על זה

נטעש

New member
טוב!

אמרת כל מה שלא קשור לפורום...- אני טסה לניו זילנד לתשעה חודשים בסוף ינואר!!! יכול להיות שלא יהיה לי שם עיברית...

Fairywitch

New member
טיסה ארוכה נורא, לא?../images/Emo12.gif

ותכתבי לנו באנגלית- נסתדר

SNTD

New member
איזה כיף לך!

את תלכי לראות את האתרי צילום של "שר הטבעות"? שמעתי שהם ממש יפים... ותשלחי לנו קצת תמונות P: (ניו זילנד ממש יפה!) טיסה ארוכה זה ממש כיף ומגניב :)

D:

איזה כיף לך! ניו זילנד נשמע מגניב. גם לי בא ;) תהני המון. ותכתבי לנו משם (גם אם זה יהיה באנגלית).

חברתי אמרת..?

"וזה המקום להתגבש, לבקש צומי ולשפוך את הלב." אמרת צומי |חיוך זדוני| יש לי בלוג: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=84692 ויש לי גם דפיוצר: http://stage.co.il/Authors/70644 ובשניהם לא הגיבו אנשים חדשים כבר עידן ועידנים. (ובתשובה לשאלתכם<נו, אתם שואלים אותה בתוך הראש>- כן, אני אעשה הכל בשביל עוד כניסות) ומי שמגיב מקבל שוקולד! על אחריותי. (רועי, אתה יכול לקבל.. אממ.. פלפל חריף? <רועי הוא לא אנושי והוא לא אוהב שוקולד>) וחוץ מזה, היו לי ראסטות, ועכשיו הן אינן עוד. (עכשיו יש לי שיער מאוד קצר.). יש לי שיער קצר! |פאניקה| |רצה במעגלים| |צורחת בהיסטריה| כן. אז.. מה קורה איתכם? :]

כבר נמאס..

בשלב מסוים את רוצה להיות מסוגלת לסרק את השיער שלך שוב. חוץ מזה, אמא לחצה. בכל מקרה, שיער צומח :) (וכדאי לו שיעשה את זה מהר. ממש קר עם שיער קצר בחורף)

הזדמנות לצאת מהארון ../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif

טוב, אני כבר כמה זמן קורא ונהנה פה בפורום וגם כתבתי פה פעם או פעמיים. שלום אני בן טיפשעשרה, גר בשליחות באמריקה לאטינית ומת כבר לחזור לארץ. גיליתי את הטרילוגייה (זה חוקי לקרוא לזה כאן טרילוגיה?) לפני שנתיים וחצי בסופר-מקרה שאבא שלי לא מצא לי ספר אז הוא קנה לי את הספר הראשון שהוא ראה - המצפן המוזהב. גמרתי את הספר ביומיים ובמשך שלושה שבועות הצקתי לאבא שלי שייקנה לי ת'שני והשלישי. בסוף הוא קנה לי את השני וגם אותו גמרתי במהירות (שבת אחת). ואז, באופן נדיר ביותר - גירדתי את מעט השקלים שהיו לי בארנק <ועוד כמה מהארנק של אמא> וקניתי את השלישי. מאז קראתי אותם עוד כמה פעמים ובכל פעם נהנה ומגלה דברים ופרטים חדשים. אני רואה שהיו פה כמה וויכוחים על הסרט, אז לפי דעתי זה לא רעיון טוב לעשות סרט ולמתג סיפור כזה יפה. מה גם שזה הורס הרבה פעמים את הדימיון. אבל בכל מקרה, אם ייצא הסרט - אני אלך לראות אותו. שיהיה לכולם יום טוב.

SNTD

New member
צ'יזס קרייזלר - קבל ח"ח ממני :)

את השלישי אמנם לא קניתי אבל אני מבין לליבך, סחתיין על המאמץ! איך זה לגור באמריקה הלטינית? נשמע ממש מגניב!

האבק

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

נחמד שיש פה מישהו גם מחו"ל
מתי תחזור למולדת? האם אתה מכיר את האתר HDM.co.il? יש שם הרבה מאמרים מעניינים שאני חושב שתהנה מהם. יש גם את האנציקלופדיה ( Http://www.hdm.co.il/wiki ) שזה כיף גם פשוט לעבור על ערכים שם ולהיזכר בדמויות ששכחת שבכלל קיימות
בנוגע לסרט - לא איכפת לי שעושים סרט, אבל כן הייתי רוצה שזה יהיה סרט שנאמן למקור. סרט שלא "יצנזר" מסרים שהספר מעביר - שהם בעצם מהות הספר!! וכמובן שהסרט עצמו יהיה טוב. את המצפן הזהוב אפשר להמיר לסרט די בקלות בלי לחתוך הרבה קטעים חשובים (כמו בשר הטבעות למשל) ואני מקווה שכך יהיה באמת. בכל מקרה - ברוך הבא
מקווה שתישאר, ושתחזור לארץ בקרוב ותספיק להגיע לכנס עולמות 2007 (בפסח) שאנחנו (שוב) משתתפים בו עם הרצאות מצויינות ועוד הפתעות!

מסכים עם אודי בנוגע לסרט

לא אכפת לי אם יש סרט, העיקר שהוא נאמן למקור ואיפה בדיוק באמריקה הלטינית אתה גר?

Fairywitch

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איפה באמריקה הלטינית?
סיקרנת אותי. איזה מהטרילוגיה הכי אהבת?

SNTD

New member
אז גם לי יש מה לספר!

אמממ אני מתגייס לתזמורת צה"ל ב-4 לפברואר ואני ממש מתלהב מזה! P: (אני מנגן על סקסופון) נמממ אני כותב פאנפיק על חומריו, עד עכשיו זה הסיפור שהכי השקעתי בו אי פעם ואני מנסה לעשות אותו כמה שיותר אמיתי, אני מתכוון שהוא יהיה ארוך (כבר עכשיו הוא 12 עמודי וורד...), וכשאני אסיים אותו אני אפרסם אותו באתר P: נממ זהו נראה לי :)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאזה סקסופון יש לך? D::::

והוו, מי המנצח שלכם בתזמורת צה"ל? אני גם מנגנת על סקסופון^^ למרות שהסקסופון שלי זה אזה דיקסון מרגיז ומעצבן שיש לי איתו צליל מה זה גרוע, אם כי לא ניתן להאשים רק את הסקסופוןP: ונמ, ניגנת בתזמורות כלשהן? ~נהנת לחקור~

למעלה