"משפטי מפתח" מזינה

Caeser

New member
../images/Emo63.gif"משפטי מפתח" מזינה

טוב, לפני שאני אדבר על הנושא של ההודעה,רציתי להגיד שלא מזמן חזרתי ממשלחת לפולין (וצ´כיה) היה ענק ולמי שיש את הטיול הזה בשנה הבאה כדאי לו מאוד לנסוע, לפי דעתי זה די חובה! כמובן שפיספסתי בערוץ 10 כמה פרקים בזינה שרציתי להקליט אבל לא נורא יש לי אותם בדי.וי.די. אבל כשחזרתי אמא שלי אמרה לי שהיתה פרסומת של "זינה מצדיעה לישראל" והיתה על זה תכנית שלמה באיזה יום ראשון, מישהו יודע על מה מדובר??? אוקי, עכשיו לנושא-משפטי מפתח מזינה. הכוונה שלי היא שבזינה היו הרבה ציטוטים בעיקר מזינה וגבריאל שהם ציטוטים שיכולים גם לעזור בחיים שלנו, ואני בטוח שיש לכם כמה משפטי "מפתח" שלקחתם מהסדרה לחיים המציאותיים. הכוונה שלי היא לא לציטוטים שאהבתם בסדרה אלא לציטוטים שלפי דעתכם הם חכמים ויעזרו לכם בחיים. לי, אישית, יש כמה אבל אחד שהוא בולט במיוחד הוא ציטוט של זינה בפרק מהעונה ה-2 BLIND FAITH כשזינה אומרת לפילמון: "be careful we all eventually become what we pretended to be" ויש עוד הרבה... אני בטוח שגם לכם יש.

מרויליה

New member
נושא טוב...וגם ציטוט טוב

יש מאותו פרק (שלפי דעתי היה ממש טוב) משפט דומה שזינה אומרת לפלמון "You are what you pretend to be, so you better pretend to be something that you can live with" זה מזכרון, אז אל תתפשו אותי על המילה בדיוק... יש גם ב A DAY IN LIFE (נדמה לי..שזינה הולכת לחרבן בשיחים עם המגילות של גבריאל) משפט שגבריאל אומרת משהו בסיגנון על תסתקלי בקנקן אלה במה שבתוכו... "Don´t look on the scroll from the outside" לא זוכרת בדיוק.

באמת נושא טוב!../images/Emo13.gif

יש משפט אחד שזינה אמרה לגבי שאני מאוד אוהבת, בפרק מהעונה השלישית One Against an Army: "Don´t let proud get in the way. You tried something...and you failed. It happens." אני לא סתם אוהבת אותו, אני גם מיישמת אותו. אם אני נכשלת במשהו, זה לא סוף העולם, זה קורה. אז אני מנסה שוב...עד שאני מצליחה. עוד משפט אחד שזינה אמרה לגבי, בפרק Who´s Ghurkan <אני מקווה שכתבתי נכון
> מהעונה השישית: "There´s nothing you can do to change the past, you can only work to make the future better." וכל מילה נוספת מיותרת. ויש עוד הרבה ציטוטים, פשוט אלה היו הראשונים שעלו לי לראש.
לילה טוב!

ארגו 7

New member
נושא מעניין - כל הכבוד!../images/Emo45.gif

אחד המשפטים החזקים שאני זוכרת הוא משפט שזינה אומרת לגבריאל בפרק TO HELICON AND BACK בנוגע לנקמה (כשהן יושבות על הדיונה וגבריאל שואלת את זינה אם היא מתכוונת להסגיר את עצמה): "THAT´S THE THING ABOUT VENGANCE. YOU´RE NEVER REALLY SATISFIED" משפט חזק ונכון. גם אני מאמינה שאין טעם לשמור טינה לאנשים ולחפש נקמה, כי זה רק הופך אותך לבנאדם מריר יותר - הנקמה אף פעם לא תפצה על הכאב שנגרם, ואתה תמשיך לנסות ולנסות, אבל לא תצליח...

ענבר1

New member
יש מלא משפטים מהממים שנאמרו

בסדרה... Are you who you are or are you who I made you?" The Dirty Half Dozen "I don´t give up my heart to just anyone." One Against an Army -נורא אהבתי..מסיבות אישיות... ועכשיו 2 הגדולים מכולם... Forgive if not forget people think that a home is a place. It can be a person- זה כול כך נכון!!!!!!!!

Caeser

New member
יש לי ספר של "זינה"../images/Emo91.gif

שהזמנתי מאמזון לפני כמה שנים שיש בו ציטוטים נכבדים של זינה. אבל עיקר הספר זה על חיי היום יום של זינה וגבריאל מנקודת המבט של גבריאל. היא כותבת על איך הן משיגות אוכל ועל האנשים שהיא פגשה במהלך המסעות עם זינה.ובין לבין יש ציטוטים מהסדרה. הספר מומלץ מאוד!

Caeser

New member
אה שכחתי..

שם הספר הוא: XENA: ALL I NEEDED TO KNOW I LEARNED FROM THE WARRIOR PRINCESS

למעלה