משפט משיר

The Fantasy

New member
../images/Emo63.gifמשפט משיר../images/Emo63.gif

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע: משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע: תהנו

עונה

המשפט הראשון שחשבתי עליו משיר משיר של נייטוויש הוא: The dreams remain, they only brake שיר לא של נייטוייש: Grab a brush and put a little makeup

lacrimosa girl

New member
נענה, אני בבייביסיטר, נראה מה יצא.

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע:
My fall will be for you My love will be in you You were the one to cut me So I`ll bleed forever המשמעות של השורות האלו ברורה... ומה שמכאיב לי יותר מכל זה שלא היה אחד שיחתוך אותי ככה. וזה כ"כ חסר לי בזמן האחרון...אני רואה זוגות סביבי, אנשים מאושרים שטוב להם ביחד, וכ"כ רוצה מישהו שישלים אותי, ושלא אצטרך להיות כ"כ לבד למרות שכל הזמן מוקפת באנשים אם אני מובנת. אני פשוט רוצה מישהו לבכות עליו, ומישהו ללכת איתו, ומישהו לשכב איתו על הדשא ולבהות בשמים שעות בלי להרגיש טיפשית. מישהו שייתן לי לשבת איתו בלי לעשות כלום, אפילו לא לדבר, ובלי להרגיש צורך תזזיתי לזוז ולפעול כל הזמן כמו שאני מרגישה בד"כ כי אני כ"כ לבד. ~אימו~
Crestfallen soul Rest for this night Love is here Right here under my wings בהמשך ישיר, זהו מה שאני מקווה לו. כאילו חיכיתי כל החיים שלי עבור מישהו שיגיע "ויעזור" לי. משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע:

lacrimosa girl

New member
אוף למה נשלח ><

Forgive me, I need more than you can offer me אני פוחדת שאני דורשת יותר מדי, וסתם מקווה וסתם אתאכזב בסופו של דבר. אבל לעזאזל, אני צריכה את זה. או רוצה. או שניהם? ואז אני אהרוס את כל מה שהצלחתי להשיג.
See me ruined by my own creations. משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע:
Blind by love Between lust and hate You scarred your fate There's no time to waste אם לא שמתם לב, אני מנסה לשמור על קונספט.
אני אפסיק עכשיו.

Stars Hunter

New member
עונה ^_^

של נייטוויש: i only wished to become something beautyful (אבוי....) לא של נייטוויש: it's true..we're all a bit insain....but it's ok now that i am unchained

lacrimosa girl

New member
../images/Emo41.gif תגידו,

למה אני היחידה שרואה צורך לפרט למה דווקא הציטוט הזה? והיחידה שנותנת יותר מציטוט אחד? ><

shirlapes

New member
כי את משקיענית?

וטוב שכך
כשאני אהיה סגורה על עצמי אני גם אפרט.

היויו

New member
גם לנו אכפת ../images/Emo3.gif

אחרת לא היינו טורחים לקרוא שרשורי ניתוחים, להגיב עליהם או בכלל לענות על שרשורית מסוג זה. ו... תרמתי דם היום, בפעם הבערך 13 (או 14, לא זוכר כבר). אני דוחק בכולם - לכו תתרמו דם!!!. זה בריא, וזה מציל חיים!! (אני מכיר מישהי שאם לא היו תורמים דם, לא היתה פה היום).

lacrimosa girl

New member
רובנו מתחת ל18 ../images/Emo3.gif

הייתי תורמת בשמחה, אני שימושית למדי, יש לי O+ ^^

היויו

New member
אני A+

רוצה סיפור מצחיק? עד הלידה של מור, ידעתי שאני O+ וגם ענת O+ עכשיו, בילדה בודקים את סוג הדם של התינוק ואת סוג הדם של האם,למקרה ש(חו"ח) מישהו מהם יצטרך עירוי.ואת זה כותבים בגיליון הרפואי של התינוק.אני פותח את הגיליון של מור, ורואה שהיא A+!! אני אומר לאחיות "תקשיבו, יש פה טעות.לא יכול להיות שהיא A+, שנינו O+". הן אומרות "OK,נבדוק שוב לשתיהן". בדקו - וחוזרים עם אותה תוצאה!! עכשיו,למי שלא מכיר - מבחינת ביולוגיה (המטולוגיה, אבל בסדר) לא יכול להיות שהורים יהיו אותו סוג דם והילד סוג דם אחר. הילד חייב לצאת אותו סוג דם כמו ההורים או במקרה הנדיר שאחד A והשני B,הילד עלול לצאת במקרה נדיר גם AB (עזבו + או -,זה לא קריטי כרגע). בקיצור, אני מתקשר לאמא שלי ושואל "מה סוג הדם שלי?" היא אומרת לי "אני יודעת שO+, ככה אמרו לי כשנולדת". נהיה לי חושך בעיניים, משהו דפוק פה. יום למחרת התקשרתי לבנק הדם ושאלתי, מסתבר שהמפגרים בבית חולים טעו בבדיקה, ואמרו לאמא שלי בטעות שיש לי O+ כשבעצם יש לי A+ וזה מה שתמיד היה לי. מזל שאני לא מרוקאי וסומך על אשתי בעיניים עצומות

lacrimosa girl

New member
O_O XDD רק בישראל ../images/Emo3.gif

עד האשפוז האחרון שלי, אממ זה היה ב2.6.06 אז לפני שנה וקצת הייתי בטוחה שאני A+, ושם בדקו ואמרו לי שאני O.
[וזה ממש מפגר, כי לפני האשפוז הזה הייתי מאושפזת בערך 4-5 פעמים...
]

ש נ י1

New member
כי יש לך את זה

ומורות לספרות בטח מתות עלייך
עד לרגע שהן צריכות לקרות את כל המבחן שלך... סתם זה הכל בצחוק
הלוואי עליי

lacrimosa girl

New member
איזה,

המבחן היחיד שעשיתי בספרות שנה שעברה היה חצי עמוד וקיבלתי 100

היויו

New member
אני

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע: i wish for this night time to last for a lifetime משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו כרגע: It's something unpredictable but in the end it's right. I hope you had the time of your life. חולה על השיר הזה... כל פעם שאני שומע אותו אני עוצר הכל ושר אותו, הוא עושה לי משהו

למעלה