משפט משיר

The Fantasy

New member
../images/Emo63.gifמשפט משיר../images/Emo63.gif

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:

The Fantasy

New member
עונה../images/Emo9.gif

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:
What if I say I'm not like the others? What if I say I'm not just another one of your plays? You're the pretender What if I say I will never surrender? [The Pretender-Foo Fighters]

LadySilkworm

New member
המממ..

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: beauty is doomed to die for .. נתקע לי בראש. משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: everybody hurts? :\

The Cat Woman

New member
אני

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: Look into my eyes and see the wonderer משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:
בעקבות הקאסמים היום 5 מטר מהבית שלי... (No more tears) It's time to say (No more pain) Time to begin again (No more dead) There must be some other way To live in peace some day ....... Earth will die forever (Sky turns black) Seas of blood wherever (You put your eyes) Life will nevee be the same It's in your hands STOP THE HATES!

Brombit

New member
עונהנהנה ../images/Emo115.gif

משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: הזנחתי אותם בזמן האחרון אז אין משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: יש שני ציטוטים שעברו לי בראש במסגרת "ספיישל התעללות בבעלי חיים"
(התעסקתי בנושא הזה הרבה בזמן האחרון) ,Is this what we deserve" "?can we break free from chains of never-ending agony (Our Solemn Hour / Within Temptation) "All I do is using, abusing you" (Another Me / Epica)

Lillith Dirge

New member
שלי :p

קצת מאוחר. אבל שיהיה רק קמתי. משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: i wish the tide (?) will catch me first and give me the death i allways wanted משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: i'm the light that lead to darkness או לחילופין I have a thousand reasons to die, and many millions of tears to cry... in silence. The human plague has emptied my life, and I curse the day I was born... to this world! {draconian}

blacknwhite

New member
בפנימיה היה מלא.... אבל עכשיו כבר אין..

כי אני מרגישה פתאום טוב
אבל נו... משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: היה כמובן את הפזמון של אנג'לס פול פירסט, אבל אני כבר לא בטוחה... (תודה, מי שצריך להודות לו.) היה את נימו, היה את ליב טו טל דה טייל. אני גם ישבתי ובכיתי לצלילי BOTB אבל זה משהו אחר... אני מניחה שהייתי גם יכולה ללכת על "take me home!" מדה פואט....... אבל אחרי כל החפירה חסרת הפואנטה אין לי שום דבר לעכשיו\= משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: "let my eyes take in the beauty that's here" epica-chasing the dragon ו... "איך אזכרנו, אלמוני סתמי איכה אשמור חסדו הפתאומי איך אאמין שיום אחד היה כל ניד ורוח עצם מעצמי?" חמסין של ניסן, של לאה גולדברג. ציטטתי מהזכרון אז יש מצב שיש טעויות... שיר כ"כ יפה

shirlapes

New member
עונה

זה יוצא לי טיפ'ה פלצני, אבל אני חושבת שאני חייבת לתת הסברים. משפט/קטע [לא כל השיר!] מתוך שיר של נייטוויש שאתם הכי מתחברים אליו עכשיו: ""Blame me, it's me Coward, a good-for-nothing scapegoat Dumb kid, living a dream" לפני שתקראו לי אימו, אני רק אגיד שפגשתי בשבוע החולף אנשים... ששרפו לי את הפיוז. תמיד הכרתי את המושג "אנשים אפרוריים", רק לא ידעתי עד כמה אפרוריים הם יכולים להיות ולמה הם חיים באופוריה וחושבים שיש להם עליונות על כל העולם? nobody knows. משפט או קטע [לא כל השיר! מתוך שיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: "She takes a little time in making up her mind She doesn't want to fight against the tide" - garbage - the trick is to keep breathing מתקשר לסעיף הקודם. אני מעדיפה להשאר בקונכייה הנאיבית שלי ובקצב הקצת-פחות-מהיר שלי. אמנם שרפו לי את הפיוז, אבל אני לא הולכת להכנע לאותם אנשים. מוהאהאהאהאהא!

למעלה