ניהול יומן

tlingit

New member
../images/Emo63.gif ניהול יומן ../images/Emo35.gif

האם אתם מנהלים יומן או רישום מעקב של המתרחש בכל פגישה בתהליך האימון? זהו הרגל שהתחלתי בקורס ואני ממשיכה – אם כי באופן שונה, יותר מתומצת – עד היום ובדרך כלל אני מרגישה שזה נותן לי דרך להביט על כלל התהליך המתנהל ופתאום תהיתי אם זה בכלל הרגל טוב למאמנת - אולי זה משאיר אותי קשורה למה שהתרחש? אולי בעצם עדיף להיות פתוחה למה שמגיע בכל פגישה בפני עצמה? אשמח לשמוע אילו יתרונות או חסרונות אתם יכולים לראות בעניין הזה

אהבתאמת

New member
יומן משימות

היי לך! בתחילת דרכי במאמנת, הייתי נוהגת לכתוב את שהיה באימון. מזה זמן, אני מבקשת מהמתאמן שלי שישלח לי במייל את המשימות שאני נותנת לו במפגש, ואני מתעדכנת בשינויים שמתרחשים כל הזמן דרך אותן תשובות ובו זמנית, בהתאם לתשובות, אני חושבת איך לקדם את האימון שלב נוסף. הרי תהליך האימון מאד לא סטטי, הוא דינמי. לי האופציה השנייה עובדת הרבה יותר טוב. בהצלחה! ענבל אייזנברג מאמנת אישית להצלחה ממשית. 054-4451043

אני לא מנהלת יומן של מה שקורה

בפגישות. בכל פעם שאני פוגשת את אחד מהמודרכים/ות מטופלים/ות, הקובץ עם ה"מידע" אודותיו, אודות מה שהיה, אודות על מה כדאי לעבוד - פשוט עולה בתוכי. מרגיש לי שלאנשים מסויימים לפעמים ניהול יומן יכול לעזור. ולאנשים אחרים לפעמים זה יכול להגביל אותם בעבודה.

Rוני

New member
לכל מתאמן יש תיק אצלי

אני לא רושמת הכל אבל רושמת דברים שנראים לי חשובים לפני פגישה אני מציצה בתיק כתהליך הכנה לפגישה אחרת אין סיכוי שאזכור את הניואנסים ואני חושבת שמאד חשוב לזכור את הדברים על מנת לחוש כל הזמן את התמורות

למעלה