סוף שבוע הגיע

maiky17

New member
../images/Emo63.gifסוף שבוע הגיע../images/Emo22.gif

עד כמה מהר עבר השבוע
איך עבר השבוע באופן כללי
היום הכי טוב, ולמה
היום הכי פחות טוב השבוע
קניית השבוע:
שיר/ספר/סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מחמאת השבוע:
הצלחת השבוע:
הפתעת השבוע:
המלצת השבוע:
מלך השבוע:
זרקו "הידעת":
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע:
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע:
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

עבר רגיל. לא מהר מדי, לא איטי מדי.
עבר בסדר. סבבה.
הייתה סדנאת אוברטון (אחר כך אני אחפש את ההסבר מה זה באינטרנט. אין לי כוח להסביר
) יפה מאוד. בשתי מילים זאת סדנא של ריפוי בצלילים ומוסיקה.
יום רביעי. אולי לא הכי פחות טוב אבל היה יום קצת קשה. הצפה רגשית.
לא קניתי משהו מיוחד.
שיר השבוע: "קו ההתחלה" של אהוד מנור. (בביצוע להקת חילות השדה).
ציטוט השבוע: "בסבלנות אין קץ מגיעים לתוצאות מידיות" (משפט של מישהו שאני מכירה).
מחמאת השבוע: מישהי סיפרה לי על מישהו שאמר לה שאני מעבירה שיעורים טובים, כמורה ליוגה. אותו אדם הוא מאוד ביקורתי בדרך כלל אז זה בהחלט היה טוב לשמוע את המחמאה הזאת ממנו.
הצלחת השבוע: העברתי שיעור יוגה ביום רביעי בערב. היה טוב.
הדבר הכי טעים: טוב, לא אוכל אבל משקה: שיק בננה, תמרים ופקאן על בסיס חלב סויה. (במסעדה טבעונית).
הדבר הכי מועיל - היום, סוף סוף עשיתי הדברה נגד ג'וקים. מהיום אני יכולה לישון בשקט.
תוכניות לסופשבוע - בעקבות ההדברה אהיה בבית של ההורים שלי. מקווה שיעבור בשלום.
בשבוע הבא מצפה לסעודת חג יפה, טעימה ונעימה במרכז ליוגה. יום אחר כך, ביום שלישי, פגישה אחרונה בקבוצת הפסיכודרמה שאני נמצאת בה. שבת שלום לכולם.

Russet

New member
סופ"ש שקט

עד כמה מהר עבר השבוע- מהר מאוד, חיכיתי לו כבר שבוע שלם
איך עבר השבוע באופן כללי- היה ממש מתיש, 2 חתונות, בריתה אחת ולא מספיק זמן ללמוד ולעבוד
היום הכי טוב, ולמה-יום שישי, למרות שישנתי שעתיים וחצי בלילה לא הייתה הרבה עבודה ואח"כ הספקתי לעשות קניות לפני שנסעתי להורים
היום הכי פחות טוב השבוע- יום ראשון, יצאתי מהבית ב6.30 בבוקר, הספקתי לנסוע לגבעתיים, חזרתי, הלכתי ללמוד, הברזתי משיעור לבריתה של המנהל שלי ואז חזרתי ללמוד
קניית השבוע: ראוטר- אין לנו עדיין מושג למה הוא לא עובד כמו שצריך...
שיר/ספר/סרט השבוע: החדש של גרוסמן, מצאתי סופסופ איפה השארתי אותו לפני חודשיים
ציטוט השבוע: 'לא היה כיף'- טרי מלפני רגע אחותי היקרה התלוננה על הטיול עם הכלבה שלי
מחמאת השבוע:אמא שלי מחמיאה לי כל הזמן שאני נראית טוב אבל היא הצליחה להחמיא לי השבוע שלמרות ששמנתי (ולא מעט בכלל) בשנה האחרונה אני נראית יותר טוב מפעם?!
הצלחת השבוע: זכרתי סופסופ לקנות כל מה שהייתי צריכה, קניתי נייד לסבתא שלי, אני מניחה שזו תהיה ההצלחה הכי גדולה כשאביא לה אותו עוד מעט
הפתעת השבוע: אחותי היפה הפתיעה את אמא והגיעה לשבת
המלצת השבוע: אל תסעו בחגים מדרום לצפון- פקוק בטירוף!
מלך השבוע: אבא שלי- לשם שינוי..
זרקו "הידעת": ברך כואבת תכאב יותר אחרי ריקודים סוערים בחתונה ביום חמישי ואז נהיגה של 3.5 שעות ביום שלאחר מכן (הנסיעה בד"כ לוקחת שעתיים-שעתיים וחצי)
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: לא באמת בישלנו השבוע...אכלתי אתמול מרק מעולה של אמא
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: קניתי כמה דברים נחוצים ודחופים שדחיתי מיליון שנים
תוכניות לסופשבוע: עד כה עבר חצי מסוף השבוע, לשמחתי מחר אני בחופשה קטנה אז אני מתכוונת לקפוץ לסדר להורים שלי את כל הבעיות עם הסלולריים, לקנות לעצמי מודם נייד ולבלות עם חברה שלי על הים לקפה.
בשבוע הבא, מצפה ל...: שבוע קצר, משלישי עד שישי, יש!

סופשבוע אוטוטו נגמר.... ../images/Emo70.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? האמת שדי מהר
איך עבר השבוע באופן כללי- היה שבוע קצת מלא תסכולים ועצבים בגלל הלחץ של סוף הלימודים, אבל בזכות הבחור העברתי אותו די בנעימים. היום הכי טוב, ולמה- נראה לי שהיום, למרות שרבנו קצת, כי נסענו עם זוג חברים למיני-ישראל וטיילנו והיה נחמד, ובכלל זה יום שאנחנו מאוד פעילים בו- יותר מאוחר הולכים למסיבת שבועות. היום הכי פחות טוב השבוע- הממ... יום רביעי, יום שחזרתי ממנו מאוד עצבנית ומתוסכלת מהלימודים, ורק רציתי שהיום הזה יגמר
קניית השבוע: תיק אפור יפה כזה עם פרח אפור- משהו ממש מדליק ולא יקר, שקניתי בסינמה סיטי. שיר/ספר/סרט השבוע: "סקס והעיר הגדולה- הסרט"- סרט חמוד לאללה
ציטוט השבוע: "תחברי לעצמך כבל, אז הוא יתייחס אלייך"- אמא של הבחור אליי על זה שהבחור היה מחובר לפלאפון החדש שקנה כל הזמן. מחמאת השבוע: לבחור- שסובל אותי למרות שאני קצת בלתי נסבלת לאחרונה, קצת לא נעימה ועם מצבי רוח בגלל שלחוצה. הצלחת השבוע: הילד שמכינה לתערוכת פרויקטים ממש יוצא מדליק, רק חסרים לי תווי פנים והוא גמור
הפתעת השבוע: פתאום נוספו הרבה בייביסיטרים וזה נחמד, כי ההורים ממש סבבה ונחמדים. המלצת השבוע: לספור עד 5 כל פעם שהולכים להגיד משהו שלא בטוחים שכדאי לומר אותו. מלך השבוע: russet, שידעה לענות על החידה
זרקו "הידעת": אין לי, סורי הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: מקווה שהעוגת גבינה שאני אכין מחר
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: לא חסר, הדף קצר מלהכיל את כל הדברים הללו
תוכניות לסופשבוע: היינו בטיול עם חברים ב"מיני ישראל" ועוד מעט יש מסיבת שבועות של הלימודים שלי. בשבוע הבא, מצפה ל...: הרבה זמן עם החבר שבחופש, כי הוא לומד למבחן, טקס הסיום שלי ועוד כמה דברים בדרך... שיהיה שבוע מדהים

maiky17

New member
אני עכשיו יוצאת עם חברה ל"satc"../images/Emo9.gif

("sex and the city")

maiky17

New member
ממליצה בחום לראות בקולנוע

זה מוסיף לחוויה. חוץ מזה, בקטעים המצחיקים - כל האולם צוחק וזה יותר כיף

למעלה